עבור לתוכן

האם יש GeForce 6800GT עם VIVO?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות את הכרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk.

חשבתי אולי לקנות במקומו GeForce 6800GT. איזו חברה מומלצת, ובאיזה מחיר (אשמח לקבל קישורים רלוונטיים)?

לא מצאתי 6800GT עם VIVO. יש חיה כזו?

איזה שימוש יכול להיות ל-VIVO בכרטיס מסך אם במחשב מותקן כרטיס PVR?

פורסם

אם יש לך כרטיס PVR אז הVIVO לא נותן לך כלום...למעשה הכרטיס PVR בהרבה יותר איכותי מהVIVO

אז עכשיו אתה לא צריך VIVO...בקשר לשאלה אם יש 6800GT VIVO..נראה לי שכן..אולי של eVGA....

לדעתי אם אתה מחפש כרטיס למשחקים...ואתה מוכן להשקיע 2300 שח...לך על 7800GT...

פורסם
  • מחבר

אתה יודע כמה עולה כרטיס מסך 6800GT עם VIVO של eVGA? יש לך אולי קישור לחנות בארץ שמציעה את הכרטיס הזה?

המחשב לא מיועד להיות מכונת משחקים, כך שבעיקרון בניתי על 6600GT.

חשבתי שאם מדובר בתוספת לא גבוהה למחיר (כמה מאות שקלים בודדים), אז עדיף אולי לשדרג ל-6800GT שיחזיק הרבה יותר שנים. בכל אופן, ה-7800 הוא מעבר לצרכים שלי, מכיוון שאני לא ממש מעוניין להוציא על כרטיס מסך יותר מ-2,000 ש"ח שגם זה די הרבה.

דרך אגב, הכרטיס מסך צריך להיות מסוג PCI-e X16.

לגבי VIVO, מה בדיוק אפשר לעשות איתו?

תקנו אותי אם אני טועה, אבל לפי מה שהבנתי, כל כרטיס מסך חדש אפשר לחבר לטלויזיה באמצעות יציאת ה-S-Video העגולה, ולראות בטלויזיה סרטים מהמחשב או לשחק בטלויזיה במשחקים מהמחשב.

במידה ולכרטיס מסך יש VIVO, אז היציאת S-Video העגולה מתפקדת גם ככניסת S-Video שמאפשרת לצפות במסך של המחשב בשידורי טלוויזיה, ואולי גם להקליט אותם (דבר שעדיף לעשות באמצעות כרטיס PVR).

עכשיו, נגיד ואני משתמש בכרטיס PVR להקלטת שידורים מהטלויזיה (אולי אפילו שני ערוצים אנאלוגיים במקביל), אז אפשר אולי לחבר לכניסת VIVO בכרטיס מסך מכשיר וידאו, ולהמיר במקביל קלטות וידאו בייתיות לפורמט DVD?

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי,

יכול להיות שבאמת כרטיס עם חיבור VIVO פחות איכותי מאשר כרטיס עם PVR לכן גם אני ממליץ להקליט עם כרטיס PVR ולבצע הקלטות של וידאו אל המחשב ביתי ולאחר מכן לצרוב על DVD למרות שאני יודע שיש כרטיסי PVR שיודעים לבצע הקלטה ישירה מכל אות כגון: וידאו,טלויזיה וכו' ולצרוב בזמן אמת אל כונן ה- DVD.

אז תבדוק טוב לפני שאתה מוציא כסף אל איזה שהוא כרטיס מסך/PVR, יש חנויות שמוכנים להחזיר לך את מלוא הכסף במידה ולא תהיה מרוצה מהמוצר, אני כבר עשיתי דבר כזה והחזרתי אתמול כרטיס PVR של חברת MSI שלא הייתי מרוצה ממנו.

אז בהצלחה

ביי

פורסם

באמת נראה לך שהבנאדם חיכה שנה לתשובה :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים