פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים יש לי ספק של HEC 300W ולוח אם של Gigabyte K8NF...אחרי שאני מכבה את המחשב, האורות במקלדת עדיין דלוקים והנורה האדומה של העכבר גם דולקת, למרות שהספק לא עובד בכלל !רק אחרי שאני מכבה את הספק מכפתור ה - ON/OFF שלו, רק אז האורות במקלדת ובעכבר נכבים....למה זה קורה ?
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים ברגע שספק מחובר לחשמל וללוח אם הוא עובדגם אם המחשב מכובה . זה בשביל האופציה להדליק את המחשב מהמקלדת או עוד כמה אופציות ..
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר אין אפשרות לכבות את זה ?זה די מעצבן לקבל אור אדום כל הלילה בחדר כשהמחשב לא דלוק בכלל...
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר למה רק למקלדת ולעכבר? הוא מספק חשמל גם ללוח האם.נכון, גם האור של חיבור הרשת דולק מתי שמחובר אליו כבל, השאלה האם יש מה לעשות עם האורות של המקלדת והעכבר ( במקום לכבות את הספק כל פעם או לנתק אותם ) ?
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר תבדוק אם יש לך אופציה בביוס לכבות את זהאני אנסה, תודה.אם זה אצל רוב האנשים ככה, איך זה לא מפריע להם ?
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים לא לכולם יש עכבר עם אור אדום זוהר ולא כולם ישנים באותו חדר שהמחשב נמצא בו ;D
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אל תתרגש מהעניין. ככה זה בלוחות של גיגבייט. מקסימום כסה את המיקלדת בבד אם האור מפריע לך. ואל תחפש פיתרון בביוס כי אין כזה. וחוץ מיזה שזה לא הספקת מתח. אלא מתח שנשאר מפעולה המחשב אחרי הכיבוי. וזה לא ביג דיל.....
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים דבר ראשון לזה שמעליאספקת מתח זה כן אומנם זעומה אבל כןלפותח האשכולתחפש בביוס אופציות של להדליק את המחשב מהעכבר או מהמקלדת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.