עבור לתוכן

סוף סוף בישראל: אינטרנט מהיר בקצב 5Mb

Featured Replies

פורסם

הידע של התומכים טכניים של הכבלים לא משהו אבל זה לא אומר ששל בזק יותר טוב גם להם יש עוד הרבה מה ללמוד וזה שבזק שידרגה את התשתיש שלה ל ADSL2זה בפועל לא מעניין אף אחד גם אם תהיה להם תשתית ל200 Mb לשניה וסיבים אופטיים לכל לקוחזה עדיין לא ישנה את העובדה שהחבילות שלהם על הפרצוף.

• תגובות 137
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך תחליף יותר טוב?

אז תשלים אם מה שיש לך...

זו לא חוכמה לבכות על חלב שנשפך.

וכן, הידע של תומכי בזק בהרבה יותר מתקדם מהידע של הספקים והכבלים ביחד.

פורסם

אתה חושב שאימיול יתן לך פתאום להוריד על 400K?...

אז אתה טועה. אין דבר כזה באימיול וגם לא יהיה.

איפה אתה רואה שטענתי דבר כזה?

המקום היחידי שיהיה שווה להוריד ממנו דברים זה אולי פורטל של בזק, שם באמת אתה מקבל את מהירות הגלישה שאתה מקבל.

זה הכי אמין והכי אמיתי.

ואני לא אמרתי שספקים יגבילו לך את הUP וגם את הDL, אלא האתרים עצמם על השרתים שלהם יגבילו לך את הגישה למהירויות הורדה כאלו, משום שזה עולה להם המון כסף.

WTF? אתה שם לב שהרגע שינית את הטענה שלך לגמרי? לפני הודעה אחת בדיוק כתבת, ואני מצטט, "אני למשל, גולש נהדר עם 1.5M ועם UP של 500K.". אני, כתגובה, הראתי לך שזה לא קיים באף חברה. ראה לינקים.

מה זה קשור עכשיו למהירות של האתרים? זה בכלל Downstream ולא Upstream.... ה-upstream של שרתיי האתרים הרבה יותר גבוה מ-96kb/s של המשתמש הביתי.. I should know, לאתר שאתה גולש בו כרגע יש upstream של 5mbit/s בממוצע...

אבל מבחינת השירות-איכות-אמינות זה כמו ההבדלים בין BMW לבין לאדה...

כואב כואב להשלים עם זה, אבל אלו הם העובדות....

:lol: :lol: :lol: :lol:

שלבזק כבר יש את התשתית (לפחות ב90% מהארץ) לעשות לכם אינטרנט של 20M DL....

ולכבלים? נעליים וגרביים...עדיין תקועים בתשתית מיושנת ועלובה, עם תמיכה של אנשים שאין להם מושג בתפעול תקלות...עם חברה שמפוצלת ללא פחות מ-7!!! מוקדים שונים של תמיכה שיטרטרו אתכם עד העצם!! עד שתקבלו מענה חד משמעי לשאלתכם..

לפחות הם יודעים מה זה LOWID באימיול ולא יאשימו את התשתית של החיבור לאינטרנט... ::)

עוד קצת בנושא של "אין להם מושג"... לידיעתך, אפילו בתשתית "המיושנת" של aDSL והכבלים אפשר להפעיל מהירויות הרבה, הרבה יותר גבוהות. יש שתי סיבות שלא עושים את זה:

א. רוחב הפס לארה"ב גם הוא מוגבל מן הסתם, והיחס בינו לבין המהירות הכוללת של הגולשים בארץ חייב להישמר בשביל שהגולשים יוכלו לקבל את המהירות האמיתית שהם מנויים אליה גם בגישה לשרתים בחו"ל...

ב. וזאת הסיבה העיקרית, מטעמים עסקיים נטו. הם לא מעוניינים לפגוע בשוק העיסקי שמשלם הון תועפות על חיבורי frame relay ונל"ן מהירים..

---

עכשיו בוא נדבר על הספקים של האינטרנט, עד כמה הם "חכמים" בכל הנוגע לתפעול תקלות...

עכשיו בוא נדבר על התומכים של בזק...

לקוח: שלום, יש לי LOWID באימיול

תומך: כן, יש לך בעיה בתשתית של החיבור, מצטער...

פורסם

אתה צודק מבחינה של החשיבה העסקית, בזק היא מכונת כסף משומנת בהחלט, וצעד זה של חבילת 5M היא ההוכחה לכך.

נראה כבר את תגובת הכבלים...

אני כבר נתקלתי בהמון לקוחות עוד היום שטענו שיש להם 5M, ומתשאול שערכתי, גיליתי (כי רציתי לדעת) מאיזה אתרים הם ניסו להוריד קבצים?

הם אמרו אתרים רבים שאת שמם אני לא אציין פה, שרובנו גולשים ונהנים בהם יום יום.

כמובן שעשיתי איתו המחשת גלישה בפורטל שלנו, והמהירות הייתה 100%.

לא נתקלים באחד כזה כל יום בוא נגיד ככה.

לגבי האימיול...

אתה בטח יודע שיש שרתים שזורקים אותך בגלל שהם "רואים" שיש לך UP גבוהה כ"כ שאתה נותן, ואז נותנים לך LOWID...

יכול ליהות שאני טועה, אבל זה מה שאני שמעתי ממנהל LH בעצמו (שהוא דרך אגב, גם עובד של בזק באותו המוקד איתי .... :cool2: )...אם יש לך מקור יותר טוב, אז דבר..=\..

ואני לא אומר ללקוחות שלי שיש בעייה בתשתית בגלל שיש להם LOWID...אני אמרתי את זה?!

אנחנו גם לא מטפלים בשטויות הללו של אימיול, קאזה וכו'...

פורסם

לא היה לי כוח לקרוא את כל העמוד ה9 אז אני פשוט יצור ויכוח חדש. ;D

בזק לא יכולים לספק adsl2 וגם מבחינת adsl היא דיי מוגבלת , אומנם הסיבים האופטים מצויינים אבל הקווים מהמרכזיות לא.

אם אנשים רוצים לעשות עצומות הם צריכים לעשות את זה לכבלים, שאין להם את הבעיה של המרכזיות והם יכולים לספק רוחב פס מצויין.

יש עדיין ישובים בארץ(במרכז!) שלא יכולים להתחבר אפילו לadsl בגלל המרחק מהמרכזיה.

פורסם

אז בוא נראה אם הבנתי

אתה אומר שאם אני רוצה אני יכול להתקשר לבזק (WOW) והם יעלו לי את ה UP? ל500KB?

שטויות ואם כן אז בטח נצטרך לשלם עוד 80 שקל בחודש

פורסם

אז בגלל זה שמעתי שעושים שידרוג לתשתיות של הadsl

לא ידעתי שזה קשור לadsl 2

חשבתי סתם מתקנים משהו

בכל מקרה מה זה השטויות האלה שאפילו 750 מספיק ושיעלו את מהירות העלאה? אולי לכם

אני למשל כבר בקושי נכנס לאתרי הורדות פאצ'ים וסרטונים טובים כמו פיילפלנט ופיילפרונט ולמה?

כי הם עברו לעיצובים כבדים כמו לא יודע מה ואפילו ה1 וחצי מגהביט לא מספיק

למה להישאר מאחור

למה לאיזה שבדי או צרפתי יכול להיות אינטרנט טוב ואני צריך לקנא רק כי אני גר בארץ ישראל?!

פורסם

התומכים של בזק באמת סבבה.

כל התומכים האחרים הם זומביים שיודעים רק לקרוא מספר ההדרכה.

התומכים של בזק הם היחידים שמבינים עניין. והיחידם שנשמעים לא כאילו כל עולם קרס עליהם.

אבל לא הבנתי מה הקשר לאתרי הורדות?

אתרי הורדות רבים ממקומים בשרתים איטיים או אתרים בחו"ל.

כל הקטע זה משחקים ויישומים כבדים אחרים.

במשחקים למשל, 750 קסל"ש מסווגים כ300 קסל"ש רק בגלל מהירות ההעלאה המביישת.

פורסם

אתה צודק מבחינה של החשיבה העסקית, בזק היא מכונת כסף משומנת בהחלט, וצעד זה של חבילת 5M היא ההוכחה לכך.

נראה כבר את תגובת הכבלים...

אני כבר נתקלתי בהמון לקוחות עוד היום שטענו שיש להם 5M, ומתשאול שערכתי, גיליתי (כי רציתי לדעת) מאיזה אתרים הם ניסו להוריד קבצים?

הם אמרו אתרים רבים שאת שמם אני לא אציין פה, שרובנו גולשים ונהנים בהם יום יום.

כמובן שעשיתי איתו המחשת גלישה בפורטל שלנו, והמהירות הייתה 100%.

לא נתקלים באחד כזה כל יום בוא נגיד ככה.

לגבי האימיול...

אתה בטח יודע שיש שרתים שזורקים אותך בגלל שהם "רואים" שיש לך UP גבוהה כ"כ שאתה נותן, ואז נותנים לך LOWID...

יכול ליהות שאני טועה, אבל זה מה שאני שמעתי ממנהל LH בעצמו (שהוא דרך אגב, גם עובד של בזק באותו המוקד איתי .... :cool2: )...אם יש לך מקור יותר טוב, אז דבר..=\..

ואני לא אומר ללקוחות שלי שיש בעייה בתשתית בגלל שיש להם LOWID...אני אמרתי את זה?!

אנחנו גם לא מטפלים בשטויות הללו של אימיול, קאזה וכו'...

תפסיק לבלבל במוח כל כך הרבה על ה LowID כשאין לך מושג מזה!!

פורסם

יכול ליהות שאני טועה, אבל זה מה שאני שמעתי ממנהל LH בעצמו (שהוא דרך אגב, גם עובד של בזק באותו המוקד איתי )

ואו!

בכבודו ובעצמו?

אתה יכול להשיג לי חתימה?

ד"א, איך הוא עובד איתך? הוא לא אמור להיות באיזה מאבק משפטי או משהו 'לטובת הגולשים הישראלים באשר הם'? ::)

פורסם

ואתה חושב שאימיול יתן לך פתאום להוריד על 400K?...

אז אתה טועה. אני לא נתקלתי עוד בדבר כזה...שלמישהו הייתה הורדה כזו, וגם בחו"ל..

אתה לא נתקלת, זה לא אומר שזה לא אפשרי.

חבל שאין לי את התמונה שחבר שלי מסין (חבל שאיבדתי איתו קשר) שלח לי..

הוא הוריד דברים על 300 ו 400 - כל קובץ בנפרד!

פורסם

אתה לא נתקלת, זה לא אומר שזה לא אפשרי.

חבל שאין לי את התמונה שחבר שלי מסין (חבל שאיבדתי איתו קשר) שלח לי..

הוא הוריד דברים על 300 ו 400 - כל קובץ בנפרד!

זה בדיוק מה שאמרתי, רק מאנשים שבסין נתקלתי במהירויות הורדה מדהימות באימיול! הלוואי עלינו תשתית כמו שלהם... :-\

אז בוא נראה אם הבנתי

אתה אומר שאם אני רוצה אני יכול להתקשר לבזק (WOW) והם יעלו לי את ה UP? ל500KB?

שטויות ואם כן אז בטח נצטרך לשלם עוד 80 שקל בחודש

אז מה אתה רוצה? בחינם?!..

זה כבר מוגזם...=[

זה כמו הקטע עם עובדי חברת החשמל, שהם מקבלים חשמל בחינם..=[..זה מקומם!!

ואו!

בכבודו ובעצמו?

אתה יכול להשיג לי חתימה?

ד"א, איך הוא עובד איתך? הוא לא אמור להיות באיזה מאבק משפטי או משהו 'לטובת הגולשים הישראלים באשר הם'? ::)

הוא לא בתפקיד שלי כתומך מן המניין, ותאמין לי יש לו המון דברים על הראש, חוץ מהמאבק המשפטי...חבר טוב שלו נפטר השבוע הזה..=[

ולמה לך חתימה שלו? ...אני מבין מהנימה שלך שאתה מזלזל בו, כשבעצם הבנאדם הרים כאן בארץ את נושא שיתוף הקבצים לרמה בינלאומית!

על זה מגיע לו הערכה רבה לדעתי, וגם לא סתם הוא נבחר כאחד מעשרת המשפיעים בשנה הזו... :xyxthumbs:

פורסם

זה כמו הקטע עם עובדי חברת החשמל, שהם מקבלים חשמל בחינם.. =[..זה מקומם!!

לא, זה לא.

עובדי חשמל מקבלים את החשמל בחינם (וגם זה עד גבול מסוים) כהטבה במשכורת. אם הם לא היו מקבלים את זה, הם היו מרוויחים יותר. כמו שבמקומות אחרים מקבלים רכב צמוד, פלאפון חינם...

לעומת זאת, אתה וחבריך גונבים את רוחב הפס המוגדל שלכם. שלא תבין לא נכון, אני לא מעביר ביקורת, אני מניח שכל אחד היה עושה את זה, אבל אל תצטדק...

כשבעצם הבנאדם הרים כאן בארץ את נושא שיתוף הקבצים לרמה בינלאומית!

פחחחחח

פחחחחחחחחחח

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

לא, זה לא.

עובדי חשמל מקבלים את החשמל בחינם (וגם זה עד גבול מסוים) כהטבה במשכורת. אם הם לא היו מקבלים את זה, הם היו מרוויחים יותר. כמו שבמקומות אחרים מקבלים רכב צמוד, פלאפון חינם...

לעומת זאת, אתה וחבריך גונבים את רוחב הפס המוגדל שלכם. שלא תבין לא נכון, אני לא מעביר ביקורת, אני מניח שכל אחד היה עושה את זה, אבל אל תצטדק...

הם גם צריכים לשלם מיסים על החשמל שהם מקבלים..... ככה שרבים מהם היו מעדיפים כבר לקבל כסף מאשר לקבל חשמל חינם....

כשבעצם הבנאדם הרים כאן בארץ את נושא שיתוף הקבצים לרמה בינלאומית!

רמה בין לאומית? כן אני רואה איך מחו"ל באים לליונטוורק רק כדי להוריד דברים....

על זה מגיע לו הערכה רבה לדעתי, וגם לא סתם הוא נבחר כאחד מעשרת המשפיעים בשנה הזו... :xyxthumbs:

אתה מתכוון אחד מעשרת המשפיעים באינטרנט.... וגם את זה הוא חלק יחד עם מנהל של אתר אחר....

פורסם

ולמה לך חתימה שלו? ...אני מבין מהנימה שלך שאתה מזלזל בו, כשבעצם הבנאדם הרים כאן בארץ את נושא שיתוף הקבצים לרמה בינלאומית!

בשביל להיות ברמה בינלאומית קודם כל מאחסנים את האתר על שרת נורמאלי ולא על שרת של ג'יאוסיטיס שלא עמד בעומס... והאתר לא זז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים