עבור לתוכן

סוף סוף בישראל: אינטרנט מהיר בקצב 5Mb

Featured Replies

פורסם

http://www.spray.se/abonnemang/adsl/

לקראת הסוף , חבילת אינטרנט של 8 מגה .

198 כתר - Krona , שווה ערך ל 122 ש"ח .

.. אף אחד לא עובד עליך ..  ;)

עריכה :

כשאני מסתכל שוב , אני קולט גם חבילת 24 מגה באותו מחיר , בטכנולוגיית ADSL2+ .

OMG .

• תגובות 137
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

העצומות האלה דווקא משפיעות. לא פעם דוברי בזק דיברו על העצומות האלה.

חוץ מזה שאנחנו מציגים רצון לקבל מהירות הוגנת יותר, אנחנו גם עושים יחסי ציבור שלילים לבזק.

כדי להתגבר על יחסי ציבור גרועים כאלה צריך הרבה יותר משלוש פרסומות בטלביזיה.

think loud !!

פורסם

יש לזכור שזה מחיר שהוא חודשי והוא סופי.... כי בחול משלמים רק לספקית  :yelclap:

ולמטה יש 24 מגה ביט

פורסם

אז למה המחיר של 0.5 ו24 זה אותו דבר 189?

טוב אחרי מחקר גילית שזה המחיר אם אתם מדברים מעל זמן מסוים בטלפון שלהם אחרת זה יוצא 220 שקל וזה לא כולל isp בגלל שאם אתה לוחץ על הזמנה הוא שואל אותך מי הisp שלך ככה זה לא כל כך זול שב150 נותנים לך 5

פורסם

מישהו יכול להסביר בקצרה למה קצת UPLOAD גבוה ישפר בהרבה את חווית הגלישה ?

מלבד הRATIO בתוכנות שיתוף שבטח ייעלה ....

פורסם

מישהו יכול להסביר בקצרה למה קצת UPLOAD גבוה ישפר בהרבה את חווית הגלישה ?

מלבד הRATIO בתוכנות שיתוף שבטח ייעלה ....

תקרא קצת את העמודים הקודמים.

פורסם

I have 1mbit upload. It helps to do the following:

video chat

remote desktop access

sending large files to people (email, icq, ftp)

It doesn't help regular surfing.

<cough>http://www.optimumonline.com/index.jhtml (8mbit/1mbit)<cough>

פורסם

בגלישה הוא לא ישנה הרבה בכלל.... (אלא אם זה אתר שאתה צריך לשלוח מידע כל הזמן), אבל ברגע שיש לך כמה מחשבים ברשת וכל אחד דורש קצת Upload, ואתה תרצה לגלוש באינטרנט הגלישה שלך תהיה ממש איטית וגם שאר המחשבים בבית יסבלו מזה.

השיפור כמו שהזכירו הוא בעיקר במשחקי Multiplayer, בתוכנות שיתוף, ובשליחת קבצים באימילים או ב- ICQ וכו...

אבל בהרבה רשתות ה-Upload הוא הדבר הכי חשוב כי בלעדיו אי אפשר לגלוש בצורה נורמלית כשכמה מחשבים משתמשים באינטרנט באותו הזמן.

פורסם

256k

זה אומנם לא הרבה אבל זה עדיין שיפור של 20 קיי ממה שיש לי...אבל אני מקווה שזה לא המילה האחרונה...כרגע לא לחוץ אז נחכה קצת עם זה...

אני מקווה שיום אחד יהיה מגה אפ סטרים...אמן

פורסם

טוב יאללה מספיק חברה, אתם כבר 5 עמודים מתוך ה-9 מסבירים למה צריכים את האפלואד. בואו נסתכל על מה מטריד אותנו שכולם כותבים כאן,

1. המהירות הגבוהה שפחות צריכים, והשיפור בהעלאה הלא ניכר אך רצוי וצריך אותו מאוד

2. הכסף הגבוה שעולה המנוי ולכן כל מי שחכם או שאין לו הרבה כסף מיותר לא רוכש אותו

מסקנה: אולי לעשות משהו שדיברו עליו מקודם נגד בזק להשמיע את קולנו ולגרום למי שלא מבין להבין איפה הוא חי ואיזה תנאים בסיסים עליו לקבל

וככה נקבל חבילות נוספות כגון מהירות נורמלית אולי יותר נמוכה אבל עם מהירות העלאה טובה, שתהיה 32 אולי אבל לפחות מחיר יותר נורמלי

פורסם

טוב, כעובד בזק שמעתי כאן 98% שטויות במיץ...(בלשון המעטה).

אין שום ספקית בארץ שמגבילה את הUP שלה,אבל שום ספק למי שיש חבילה של למעלה מ1.5M!!! (אני לא מדבר על ספקיות קטנות כגון QOS/ACTCOM,כי אצלם אני לא בעניינים כ"כ).

אני למשל, גולש נהדר עם 1.5M ועם UP של 500K. מה תגידו על זה?! (שזה 60K~), אמנם העלתי את זה לעצמי ואני לא משלם על זה כלום לבזק, אך כמובן שגם לא לספקית שלי (בז"ב).

אני אתן לכם דוגמא אמיתי שאפשר לתת כאן בארץ חבילות גלישה גרנדיוזיות!

-יש בנאדם אצלנו, שהDL שלו מגיע ל900K...והUP מגיע עד ל750K...

אבל אין כמעט אתרים כאלו שאתם תוכלו להוריד מהם במהירויות כאלו!, אתם יודעים כמה זה עולה לספקיות להחזיק שרתים כאלו שיתנו UP של 600K ???

אולי בחו"ל יש כאלו שרתים (אתרים) בודדים, אך פה בכלל לא נראה לי ששווה להחזיק חבילת גלישה כזו...

אם אתם חושבים שהאימיול/קאזה או כל תוכנת הורדה כזו תתחיל להוריד לכם במהירויות אדירות אז אתם טועים ובגדול...אולי אם תיפלו על משתמש מסין ששם באמת התשתית היא מעולה, אך גם הוא יתן לכם LOWID... =]

...אין לי כח להמשיך בנושא, כי לדעתי מי שעושה את החבילה הזו שופך כסף לחינם...רק למי שיש רשת ביתית קטנה, החבילה הזו מומלצת בשבילו בחום!

בשביל משתמש בודד זה ממש לא נחוץ...

פורסם

אבל אין כמעט אתרים כאלו שאתם תוכלו להוריד מהם במהירויות כאלו!

hu-huh

פורסם

NeptuneMB , אתה מדבר שטויות במיץ עגבניות....

איזה אינטרס יש להם להודיע רישמית על מהירות מסויימת, ואז לא להגביל אותה בפועל ? ::)

http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/PricesAndOffers/WOWPackages/General.htm?LinkType=posting

http://www.012.net.il/sales.aspx?FolderID=324〈=he

אם אתם חושבים שהאימיול/קאזה או כל תוכנת הורדה כזו תתחיל להוריד לכם במהירויות אדירות אז אתם טועים ובגדול...אולי אם תיפלו על משתמש מסין ששם באמת התשתית היא מעולה, אך גם הוא יתן לכם LOWID... =]

וזה סתם משפט שמראה שאין לך מושג מה זה בכלל LOWID....

פורסם

וזה סתם משפט שמראה שאין לך מושג מה זה בגלל LOWID....

זה רק מראה את הרמה הירודה של עובדי בזק ולמה אני לא יגע באינטרנט שלהם בחיים,גם אם הכבלים יהיו יותר יקרים,לבזק אני לא מתקרב.

מספיק סבלתי מהם בתקופת ה dialup וה ISDN,חבורת גנבים.

פורסם

NeptuneMB , אתה מדבר שטויות במיץ עגבניות....

איזה אינטרס יש להם להודיע רישמית על מהירות מסויימת, ואז לא להגביל אותה בפועל ?  ::)

http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/PricesAndOffers/WOWPackages/General.htm?LinkType=posting

http://www.012.net.il/sales.aspx?FolderID=324〈=he

וזה סתם משפט שמראה שאין לך מושג מה זה בגלל LOWID....

אז אתה אומר שאני שקרן?

איך זה שאני העלתי את החבילה של הUP שלי בבזק ללא שום יצירת קשר עם הספק??!?!?!?!?!?!?!?!?! ועוד עשרות אנשים במוקד שעושים את זה?

לספק לא איכפת אם תעלה את הUP שלך בבזק, כי הם לא מגבילים את הUP מחבילות של 1.5M!.

אולי תעשה טל' פשוט לספק האינט' שלך ותברר את העניין במקום שסתם תדבר דברים?!...אין חכם כבעל ניסיון...

---

ואתה חושב שאימיול יתן לך פתאום להוריד על 400K?...

אז אתה טועה. אני לא נתקלתי עוד בדבר כזה...שלמישהו הייתה הורדה כזו, וגם בחו"ל..

המקום היחידי שיהיה שווה להוריד ממנו דברים זה אולי פורטל של בזק, שם באמת אתה מקבל את מהירות הגלישה שאתה מקבל, אבל זה רק לצרכי בדיקה.

זה הכי אמין והכי אמיתי.

ואני לא אמרתי שספקים יגבילו לך את הUP וגם את הDL, אלא האתרים עצמם על השרתים שלהם יגבילו לך את הגישה למהירויות הורדה כאלו, משום שזה עולה להם המון כסף.

שורה תחתונה, מי שאומר שבזק "חרא", שיתחיל להזיז את העיניים שלו ואת התחת העצלן שלו לעיתונים וכתבות שיש פה, ושהיו פה לא מזמן כגון "מעריב" ו"ידיעות אחרונות".....מי שמחובר לכבלים סובל משירות הכי חרא שיש בעולם, הכי לא מקצועי, והכי לא אמין!

תתחילו לצאת מהסטיגמה הזו שבזק חרא...

כן, אני יודע שבזק יותר יקרים מהכבלים, ואני גם עצבני על זה, ואני גם לא מבין למה הם עשו את החבילה הזו של 5M....=\

אבל מבחינת השירות-איכות-אמינות זה כמו ההבדלים בין BMW לבין לאדה...

כואב כואב להשלים עם זה, אבל אלו הם העובדות....

ד"א...

הידעתם?

כרגע בוצעו שידרוגים של רוב התשתיות בארץ לתצורה של ADSL2....

האם אתם יודעים מה זה אומר מבחינתה של בזק לעומת הכבלים?....

שלבזק כבר יש את התשתית (לפחות ב90% מהארץ) לעשות לכם אינטרנט של 20M DL....

ולכבלים? נעליים וגרביים...עדיין תקועים בתשתית מיושנת ועלובה, עם תמיכה של אנשים שאין להם מושג בתפעול תקלות...עם חברה שמפוצלת ללא פחות מ-7!!! מוקדים שונים של תמיכה שיטרטרו אתכם עד העצם!! עד שתקבלו מענה חד משמעי לשאלתכם..

אני מדבר שטויות? - קראו את הכתבות שעליהם דיברתי בנ"ל...

חפשו... :silly:

---

עכשיו בוא נדבר על הספקים של האינטרנט, עד כמה הם "חכמים" בכל הנוגע לתפעול תקלות...

מקרים שאני נתקל בהם עם תומכים של ספקיות (כולם כולל כולם)L

אני: שלום..מה המבעייה של הלקוח?

ספק: הוא לא מקבל פינגים...

אני: איזה מודם יש לו?

ספק: ALE150....

אני:  :bash:....וואלה?, לאיזה כתובת ניסת לתת פינג למודם???  :s05:

ספק: 10.0.0.138...

אני: אהה....טוב נו, תעביר את הלקוח אלי...

---זה תקציר שיחה על קצה המזלג מטל' שאני וכל אחד מהתומכים של בזק מקבל מהספקיות, כולם כולל כולם..

עוד אחד? רוצים להמשיך לצחוק =]?

הנה לכם:

אני: שלום, מה בדיוק הבעייה של הלקוח?

ספק: מקבל 678 בחיבור ל1@1...

(בעיקרון זו אכן אמורה ליהות בעייה של בזק, אבל משום מה ספקיות תפסו על זה טרמפ וחושבים שזה "אם" כל הסיבות להפנות את הלקוחות אלינו בכל בעייה שלא תיהיה להם..)

אני: הבנתי...יותר מזה מה ניסית לעשות?

ספק: ריסט למודם.

אני: סבבה, אבל בעיקרון ריסט למודם לא תמיד עוזר בשגיאה מסוג כזה ויכולה לגרום רק לנזקים למודם!...לכן יש לבדוק דברים לפני שעושים ריסט!... תעביר את הלקוח.

לקוח: כן, שלום..

אני: שלום גם לך, תגיד לי בבקשה, איזה מודם יש לך?

לקוח: 312.

אני: נורית סינכרון דולקת?

לקוח: ADSL/SYNC כבויה!

אני: הבנתי...............................................................................

עכשיו אם הספק היה לו מספיק שכל לעשות בדיקה פשוטה של חיבורים מאחורי המודם, הוא היה מגלה שכבל הטל' היה מנותק!

....

רשמתי מספיק, אני את שלי אמרתי...בכל מקרה, לכל בעייה שלא תיהיה לכם חוץ מהגדרות אימייל ותשלומים, אל תפנו לספק, רק נזק וצרות יגרמו לכם!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים