פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים אני לא ממש יודע איך להסביר את זה אבל יש לי חיבור של מיקרופון ורמקולים חוץ מזה יש לי גם חיבור של USB עכשיו יש לי לוח אם של gigabyte GA-KN8S-939 ואני לא מוצא את החיבור שלו זה 9 נקבות יש 5 בצד אחד ויש 4 בצד השני וחיפשתי בכל הלוח ויש לי עוד כבר שהוא רק חכול ולבן וגם לו אני לא מוצא חיבור האם אפשר ?אין לי תמונות סורי.....
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר חיפשתי ובדקתי בכל הלוח כמה פעמים אלב קשה לי להבין שלא יהיה חיבור כזה
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים אתה מחפש חיבור USB?זה צריך להיות מלבן כזה שבפנים יש 2 שורות של פינים - שורה של 4 ושורה של 5.
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים כל כך קשה לקרוא בחוברת?הנה תמונהבצד ימין למטה חיבור USBבצד שמאל למעלה החיבור של השמע הקדמי[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר זהו שזה לא זה החיבור של הUSB הקידמי מצאתי אבל יש לי גם חיבורים של SERTO IN ויש לי חיבור של מיקרופון (ירוק וורוד[אדום]) אז גם לזה יש חיבור קידמי אבל זאת הבעיה שאני לא מוצא את החיבור שלו מה שהראת לי זה איפה שמחוברים אצלי הRESET,POWER כל הדברים אלה
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים רואה בצד שמאל למעלה של התמונה F_AUTIO?זה החיבור הקידמי של האודיועמוד 24 בחוברת [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.