עבור לתוכן

פרוייקטים בvb??

Featured Replies

פורסם

:hi:אני צריכה רעיונות לפרוייקט בvisual basic ברמה של 5 יחידות

כל עזרה תתקבל בברכה

ניתן לפנות גם לאיימל shani2424@walla.co.il

פורסם

את מתבקשת לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכלי לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם

תקראי קצת על קומפוננטה שנקראת Socket אפשר ללמוד את הנושא תוך שעה-שעתיים

ואז תוכלי לכתוב מערכת Chat שמורכת מ- 2 תוכנות : client ששולחת הודעות, server שמאזינה לכל ה- clients קולטת הודעות שנשלחו מ- client אחד ומפיצה אותה לכל יתר ה- client - ים

פורסם

חנות נעליים

פורסם

הפרויקט הוא בתלת מימד?

אם כן, אז יש מגוון משחקים שאפשר לעשות. אני לדוגמא בונה משחק מכוניות במפה שאני יוצר.

אם הוא לא תלת מימד, ועדיין 5 יחידות, ממש כדאי לעשות את עניין הצ'אט

פורסם
  • מחבר

אני אמורה לעשות פרוייקט על ארגון כלשהוא ולשפר אותו

בחרתי בית חולים. התהילכים הם כמו הזמנת ביקורים ,מעקב אחר חולים, (תהליכים נוספים???)

איך אני אמורה לעשות את תרשמי ERD

פורסם

גם אני השנה צריך לעשות פרויקט כזה.. אם תהליכים זה מה שנקרא "אירועים" על פי המורה שלי אז זה כבר תלוי בתיחום שלך..

המורה שלנו אמר שאם כבר לוקחים בית חולים אז לבחור מחלקה אחת, ככה שאת יכולה לעשות גם דברים על מלאי של תרופות, בדיקת מלאי מינימום עדכון מלאי, הזמנה של תרופות, שטויות כאלו... אולי איזה אירוע בקשר לעובדים במחלקה..

פורסם

לפרוייקט כזה הכי כדאי זה לעשות ניתוח מערכות.. תנסי ליצור קשר עם מישהו בבית חולים שתוכלי לשבת איתו,

את עושה ניתוח שלם לבית חולים כל מה שהוא צריך בדיוק עד לפרטים הקטנים ואז מתחילה בעבודה.

מאמין שטחנו לך את המוח עם זה אבל זה החלק הכי חשוב..

בקשר לתרשמי הERD אני לא הבנתי ממש אבל זה דרך הVISIO? כל הדיאגרמות ותרשמי הזרימה למיניהם?

ודרך אגב זה אחלה של אירגון לעשות לו תוכנה יש לך כל כך הרבה אפשרויות אתה יכולה לעשות תוכנה ענקית למרות שאת לא צריכה לרמה של 5 אבל תתמקדי בכמה חלקים טובים שימלאו את הדרישות..

אה ועוד משהו.. זה VB.NET?

פורסם
  • מחבר

מבנה הארגון

מנהל בית חולים

צוות חירום צוות שיגרה

עובדים מעבדות מחלקות צוות תפעול

רופאים עובדים,מנהל מנהל ניקיון, חשמל,אבטחה,מטבח

רופאות

האם זה מספיק כמבנה הארגון????מה יש לשנות או להוסיף????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים