עבור לתוכן

Guild Wars מה אתם יכולים לומר עליו

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות משחק :) חדש למחשב החדש ... ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם המשחק הזה ...?

מה הוא יכול לומר...

פורסם

לדעתי היתרון היחיד שלו על פני כל השאר הוא שאין תשלום חודשי. בכל השאר לדעתי WOW עדיף.

פורסם

לדעתי היתרון היחיד שלו על פני כל השאר הוא שאין תשלום חודשי. בכל השאר לדעתי WOW עדיף.

לא מסכים. אחריי ניסיון של כמה חודשים אני יכול להגיד לך שזה אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בו אי פעם.

הוא מעניין מאוד, יש המון מה לעשות בו, וממכר להחריד.

שווה קנייה ללא ספק.

פורסם

גבר המשחק הזה משהו חיי אבל החיסרון היחיד שלו שיש רמה סופית שהיא 20 אבל למרות זאות הרבה אנשים אומרים שרק אחרי רמה 20 המשחק מתחיל באמת אל תשאל אותי כי אני הגעתי אחרי חרישה של 3 ימים רק ל רמה 11

אבל!!! מה שכן טוב במשחק הוא שיש פול קוסטים שווים ומענינים ולמשחק יש עלילה מה שאין להרבה משחקים שזה כיף גדול אז אם יש לך כצת כסף תקנה אותו המלצה שלי

פורסם

לא מסכים. אחריי ניסיון של כמה חודשים אני יכול להגיד לך שזה אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בו אי פעם.

הוא מעניין מאוד, יש המון מה לעשות בו, וממכר להחריד.

שווה קנייה ללא ספק.

ושיחקת ב WOW לשם השוואה? אתה יודע, רוב ה MMORPG ממכרים, התמכרות לא קשורה רק לספציפי הזה. אני שיחקתי ב WOW, (ועוד מעט אחרוש) אז אני יודע מה זה מושקע להחריד (BLIZZARD ROX)

פורסם

WOW הרבה יותר מושקע "בפרטי פרטים", זה מה שעושה אותו לMMORPG הכי טוב אי פעם. khelzar, dwarven priest lvl 60, נהנה מכל רגע.

פורסם

ושיחקת ב WOW לשם השוואה? אתה יודע, רוב ה MMORPG ממכרים, התמכרות לא קשורה רק לספציפי הזה. אני שיחקתי ב WOW, (ועוד מעט אחרוש) אז אני יודע מה זה מושקע להחריד (BLIZZARD ROX)

ושיחקת ב-GW לשם השוואה?

פורסם

שיחקתי Guild Wars, שיחקתי World of Warcraft.

אבל אם כבר שיחקתם בשניהם אתם יודעים שאין מה להשוות, ולא בקטע של השקעה, בקטע של הז'אנר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים