עבור לתוכן

מסך כחול בהתקנת HAUPAUGE PVR 150.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אתמול יצא לי לנסות להתקין את הHAUPAUGE 150 שרכשתי בתחילת השבוע (730 ש"ח).

הפעלתי את הWINDOWS שזיהה חומרה חדשה, הכנסתי את דיסק ההתקנה (שנראה די עדכני) ובהפעלת הSETUP תוכנת התקנה טענה שהיא לא מזהה מוצר WINTV כלשהו ונתנה איזה קוד שגיאה. המשכתי להתקין רק את התוכנות וניסיתי להתקין את הדריבר מתוך הDEVICE MANAGER ובשלב כלשהו קיבלתי מסך כחול וריסטרט. לאחר מכן גם היו סימני קריאה על הצורב , כרטיס הקול ועוד התקן PNP, ריסטרטים או התקנת דריברים של הצ'יפסט מחדש פתרו את זה. ניסיתי גם להתקין ידנית את הקובץ של הדריבר ממחיצת PVR שבדיסק ונראה לי שהדריבר הותקן אך בהפעלת התוכנה שקיבלתי אני מקבל את אותו מסך כחול.

לפני שאני ממשיך הלאה בלשבור את הראש בלגלות אם זה כרטיס לא תקין או בעית תאימות לחומרה\תוכנה\דריבר מסוים היתי רוצה לשאול אם מישהו נתקל בזה או מכיר פיתרון ? קצת מידע על המפרט:

------------------------

Abit NF7-SL ביוס אחרון

סמפרון 2400

חצי גיגה זכרון TWINMOS CAS 2.5

200 גיגה SATA2 WD200JS

NEC 3540

גיפורס 5200 של GAINWARD 128 מגה

סט אלחוטי של מיקרוסופט

מארז קולרמאסטר קאואליר2 עם ספק 300.

WINXP PRO SP2 עם כל העידכונים בעזרת AutoPatcherXP

נורטון אנטיווירוס 2005 זוןאלארם 6 ואנטיספיוורים.

דריברים אחרונים לציפסט (רמיקס של PLANET NVIDIA ל NFORCE2) ולכרטיס מסך.

דריבר אחרון לבקר SATA SIL 3112.

חוץ מיזה מעט מאוד תוכנות כמו WINDVD7 ומדיהפלייר קלאסיק.

המערכת די טרייה בת פחות משבועיים וההתקנה עברה ללא בעיות ועם פירמוט מלא.

וכמובן Haupauge WinTV PVR 150 שנרכש לפני פחות משבוע , אם זה יעזור יש לי גם תמונה של הכרטיס עצמו.

תודה לכל העוזרים...

פורסם

אני מניח שניסית כבר להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מאתר החברה של המוצר, לכן נצטרך לעבור לשלבים אחרים.

ב-FAQ של הפורום הזה, כתבתי מדריך שמסביר בצורה הכי מפורטת איך להיפתר ממסכים כחולים, ואיך לנתח את קבצי ה-Minidump(קבצי לוגים ששומרים בתוכם את המידע המדוייק[ברוב המקרים] מהקריסות שהופיעו)

אתה לא צריך לעבור שם על כל השלבים כמובן(משום שכבר ביצעת כמה מהם)

אם אתה לא מעוניין בסוף לנתח בעצמך את קבצי הלוגים, תעלה אותם לכאן ואני אנתח אותם.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

הנה קבצי המיני דאמפ :

[attachment deleted by admin]

פורסם

הקריסות נגרמו מהקובץ הבא:

Probably caused by : vsdatant.sys

חיפוש בגוגל הניב תוצאות רבות, ומהתוצאות אפשר להבין שהקובץ שייך לאחד מקבצי המערכת של אחת התוכנות מ-ZoneLab שקיימות אצלך במחשב(אני מניח שזה פיירוול/אנטי-וירוס)

אני מאמין שהמסכים הכחולים נגרמים כתוצאה מהתנגשות של הדרייברים עם התוכנה של ZoneLab.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה. גם אני שמתי לב לזה לפני והסרתי את זוןאלארם , אבל זה לא עזר.

מה שכן , בינתים כל המשחק הזה שיבש לי את הקול במחשב - הדריבר עולה אבל הוא לא מצליח להפעיל סאונד.

בכל מיקרה ביטלתי את הכרטיס קול ואת הפיירוויר בביוס והדריבר הותקן כמו שצריך וזוהה ע"י תוכנת ההפעלה.

מה שכן לא הצלחתי לראות וידאו דרכו שזו כבר בעייה אחרת , וביחד עם הקול שנעלם ועם העובדה שהם לא עובדים ביחד בכלל נהיה כאב ראש ענקי :'(

כרגע הפסקה - עידכונים בהמשך ...

פורסם

בד"כ, כשיש התקנה לא טובה בכרטיסי טלוויזיה, החברות ממליצות להוריד את כל מה שכבר הותקן בעזרת תוכנת הסרה שנמצאת באתר החברה, לכבות את כל התוכנות כולל AV ו SW ו FW ולהתקין מחדש.

במקרה שלך:

http://www.hauppauge.com/pages/support/support_pvr150.html

http://hauppauge.lightpath.net/software/utils/hcwclear.exe

פורסם
  • מחבר

כן , כבר ניסיתי את הכל.

בכל מקרה הבעיה נפתרה , כנראה זה היה קשור לסדר פעולות. והבעיה בדריברים של הכ.קול והDVD שהופיעו עליהם סימני קריאה וכל מיני תופעות מוזרות קשורה לבעייה בדריברים של הNFORCE2 שהטריגר שגרם לה הוא הבעייה בכ.לכידה.

לא היתה לי ברירה לפרמט ולהתקין מסודר כמו שצריך וזה פתר את הכל. מסתבר שבכרטיס הזה צריך קודם להתקין את הדריברים ידנית ורק אז להפעיל את הSETUP שמתקין את השאר. נשמע קצת מוזר ותמוה למה תוכנית ההתקנה לא כוללת התקנת דריברים לפני הכל, כמו כל מוצר חומרה מודרני , אבל שיהיה. חייבים לציין שHAUPAUGGE לא הכי ידידותיים למשתמש , את זה רואים גם בתוכנות שלהם, אבל כמובן האיכות של הכרטיס היא מעולה וכמו כן הרמה של המוצר - וזה הקטע ששווה כל שקל. הכרטיס מקליט באיכות גבוהה מאוד מהממיר של יס וכל זה בצפייה ודחיסה בזמן אמת (PVR - ניתן לעצור ולהעביר אחורה וקדימה) הכרטיס גם יודע לשלוט על הממיר של יס ולהעביר ערוצים והוא גם מגיע עם שלט. חוץ "מהחוסר ידידותיות למשתמש" סה"כ המוצר מומלץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים