עבור לתוכן

קרינה אלקטרו מגנטית

Featured Replies

פורסם

זהו, החלטתי רשמית שהכל בחיים גורם לסרטן.

הייתה גם את ההברקה שמישהו טען שגירים ופלורסנטים מסרטנים, זוכר? :lol:

פורסם

לגבי גירים, זה נכון, בעיקר כשאנו עוסקים בגירי קבר שמשרד החינוך של ישראל מספק למורים. ממחקרים שעשו עלה כי הרבה מורים שהשתמשו בגיר הזול שמתפורר חלו בסרטן במערכת הנשימה.

פורסם

לידיעתכם ....

כל אדם נולד עם סרטן רדום , ככה שתפסיקו ל#יין לכולם את המוח , לכולכם יש סרטן לא פעיל , ותדאגו פשוט לא לעשות שום דבר שעלול להפעיל אותו .

התא הסרטני הוא משהו שהגוף מפתח . אני לא זוכר את השם המדוייק של התא , אבל אתם מוזמנים לבדוק את זה בכוחות עצמכם .

פורסם

הבעיה שאי אפשר כבר לעשות משהו שלא יעורר אותו.

אתה אוכל פירות - סכנה לסרטן.

אתה נושם - סכנה לסרטן.

אתה כותב עם גיר על הלוח - סכנה לסרטן.

אתה מייצר מעבדים - סכנה לסרטן.

אתה יושב ליד מוצר חשמלי - סכנה לסרטן.

פורסם

הבעיה שאי אפשר כבר לעשות משהו שלא יעורר אותו.

אתה אוכל פירות - סכנה לסרטן.

אתה נושם - סכנה לסרטן.

אתה כותב עם גיר על הלוח - סכנה לסרטן.

אתה מייצר מעבדים - סכנה לסרטן.

אתה יושב ליד מוצר חשמלי - סכנה לסרטן.

*Shpam MsG

אז רגע

אם תאכל תפוח בכיתה לאלקטרוניקה ותשב ליד סקופ חשמלי , ובדרך תנשום קצת והמורה יכתוב משהו , יש מצב שתמות תוך שעה ?

גדול !

פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם

אז אם ככה כשעושים חלון זה לא מונע מהקרינה לצאת? :o

ואני חשבתי לעשות אחד... :'(

פורסם

לידיעתכם ....

כל אדם נולד עם סרטן רדום , ככה שתפסיקו ל#יין לכולם את המוח , לכולכם יש סרטן לא פעיל , ותדאגו פשוט לא לעשות שום דבר שעלול להפעיל אותו .

התא הסרטני הוא משהו שהגוף מפתח . אני לא זוכר את השם המדוייק של התא , אבל אתם מוזמנים לבדוק את זה בכוחות עצמכם .

מה שאתה אמר כאן גם תקף לגבי סרטן ששוכן בגזע המח, שמתעורר אצל אנשים מסויימים שנכנסים לפורומים מסויימים?

פורסם

:bash: :bash: :bash:

די כבר עם הקרינה הזאת אתה עוד עלול לעורר פה בהלה לקרינה/סרטן ! בחיי מספיק עם זה . לסוע במכונית זה גם מסוכן אז.... ;)

פורסם

הסרטן היחיד שיש פה זה סרטן שגורם לכם לדבר שטיות בקצב, וזה גרם לי להיות רעב אז זזתי לאכול סרטן (אבל קודם אני אבשל אותו בעזרת הקרינה של המיקרוגל ואז יהיה לי סרטן "מסורטן" האה אה אה).

פורסם

חברים יקרים אני יתן הסבר קטן.

יש דבר הנקרא משטח ביו סבר ככה הוא נקרה.

תפקידו (זהו משטח עשוי ממתכת ובעל מסלול סגור) - למנוע משדה חשמי ומגנטי לצאת מימנו ולחדור אותו !

כלומר - המחשב בנוי ממתכת בגלל שהקופסא שבא הוא נמצא (המארז) היא המשטח ביו סבר שלו שמגן עלינו מהקרינה שלו (וכן יש לו הרבה קרינה ) וגם מגן על המחשב עצמו מהקרינה מבחוץ (טלפון סלולארי וכו) לכן פרט למסך שהוא אין מה לעשות מקרין עלינו אין קרינה מבחוץ (היא נמצאת אבל ברמות ממש זניחות).

מה שתואר פה על הפרעות בטלביזיה - זה נובע בגלל שמי שחיבר לך את החשמל בבית היה טמבל !

כנראה המחשב יושב על אותו קו חשמל של הטלביזיה ולכן יוצר לך השראות על הקו חשמל שמפריע לטלבזיה בחלק מערוצים !

אם היתה לך טלביזיה טובה או חיבר טוב בבית (הארקה טובה) זה לא היה קורה.

המממממממממממםםםםםםםםםםםם ממש אבל ממש לא נרא לי.

עדיף שתפתח את הספר "תואת החשמך כרך ב" ותרא שוב מה זה משטח ביו סבר. (למה מה שאתה זוכר ממה שלמדתה לא נכון)

פורסם

חברים יקרים אני יתן הסבר קטן.

יש דבר הנקרא משטח ביו סבר ככה הוא נקרה.

תפקידו (זהו משטח עשוי ממתכת ובעל מסלול סגור) - למנוע משדה חשמי ומגנטי לצאת מימנו ולחדור אותו !

כלומר - המחשב בנוי ממתכת בגלל שהקופסא שבא הוא נמצא (המארז) היא המשטח ביו סבר שלו שמגן עלינו מהקרינה שלו (וכן יש לו הרבה קרינה ) וגם מגן על המחשב עצמו מהקרינה מבחוץ (טלפון סלולארי וכו) לכן פרט למסך שהוא אין מה לעשות מקרין עלינו אין קרינה מבחוץ (היא נמצאת אבל ברמות ממש זניחות).

מה שתואר פה על הפרעות בטלביזיה - זה נובע בגלל שמי שחיבר לך את החשמל בבית היה טמבל !

כנראה המחשב יושב על אותו קו חשמל של הטלביזיה ולכן יוצר לך השראות על הקו חשמל שמפריע לטלבזיה בחלק מערוצים !

אם היתה לך טלביזיה טובה או חיבר טוב בבית (הארקה טובה) זה לא היה קורה.

ממש לא בנאדם. יש דבר כזה שנקרא כלוב פארדיי. לא ניכנס למה זה בתכל'ס, אבל זאת הסיבה שכשאתה נכנס למנהרה אתה לפעמים שומע סטטי ברדיו.

וזה תקף רק לשדה חשמלי, לא מגנטי.

קרינה אלקטרומגנטית היא בכל מקום, לא רק ליד המחשב, לא צריך להגזים.

קרינה אלקטרומגנטית נמצאת בתכל'ס בכל מקום שיש חשמל, אז אלא אם בא לכם לעבור לגור במערה במדבר אני מציע לכם להירגע ולחיות עם הספק (אני מתכוון לdoubt, לא PSU) ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים