עבור לתוכן

מחשב לא נדלק כנראה בעיה של קצר

Featured Replies

פורסם

שלום ,

מדובר במחשב פנטיום 800 מגה ההרצ לוח של פי סי פרטנאר .

עבדתי ב WINDOWS התחלתי את המחשב והמחשב קפא ,נורית ההרדיסק נשארה דולקת נסיתי, לכבות את המחשב על ידי לחיצה קבועה על הPOWER ,

המחשב לא הגיב , אחרי כמה שניות המחשב התכבה ושהדלקתי אותו הוא לא זכר את הרכיבים כלומר משהו בביוס השתבש , בהתחלה חשבתי שזה אולי הבטריה ,

אך שאתחלתי את המחשב זה עוד פעם קרה המחשב לא הגיב , נסיתי לכבות אתו ע"י לחיצה קבועה על ה POWER לא הגיב , כיביתי אותו ע"י הוצאת כבל החשמל

מהשקע , ושנסיתי להדליק הוא לא נדלק . הוצאתי את כל הרכיבים של המחשב חוץ ממעבד , הוצאתי את הבטריה וחכיתי 15 דקות , לא נדלק . חשבתי נתחיל

מהתחלה , הוצאתי את כל הרכיבים כולל הספק , הוצאתי את הלוח ולהפתעתי היה בורג בין הלוח לבין המרווד שהוא יושב :eek2:, מה אתם אומרים הלך הלוח ? או קצר זמני .

בכל אופן חברתי אותו מחדש אבל הוא לא נדלק . אני חושב שמשהו נעל אותו , דרך אגב, קרה לפני זה אותו דבר אבל אחרי שעברתי על כל הפרוצידורה חוץ מלהוציא

את הלוח , (הבורג זה) :pissed: המחשב נדלק , כנראה שהבורג זז קצת מפני שהזזתי את המחשב .

אודה מאוד מאוד על פתרונות ,לעוזרים

תודה מראש :please:

דני

פורסם

יש לך אולי איזה נורה על הלוח שמראה לך אם הוא מקבל זרם (לא מאמין אבל יכול להיות)

ותנסה לחפש על הלוח אולי תראה סימנים לקצר>> נקודות שחורות/דודים מפוצצים וכול מיני כאלה

ואם יש לך אופציה תנסה להפעיל תלוח מספק אחר (לא מאמין שזה הבעיה אבל..)

:smile1::screwy::smile1:

פורסם
  • מחבר

היי

תודה אבל זה לא זה זה קשור לאיפוס הקום אבל אני לא זוכר מה עשיתי בעם הראשונה שזה קרה , מה שאני זוכר ששיחקתי עם ההגדרות של הגמפרים על הלוח

והחזרתי הוצאתי את הבטריה והמחשב עבד :nixweiss:

פורסם

אא או קי

לאפס תביוס בעיקרון תוציא תסוללה לחצי/דקה

או שם יש לך תחוברת של הלוח (חח לא נראה לי)

פשוט תחפש תגמפר שמאפס תביוס

אם לא מצאת אותו הכי קל זה להוציא תסוללה כמו שאמרתי וזהו

:smile1:

פורסם
  • מחבר

טוב נפתרה הביעה זה היה איפוס הביוס ומצאתי את זה . נמחק הכל והגדרתי את הביוס מחדש .

עכשיו עובד יותר מהר כמו פנטיום 4 וואלה הפי סי פרטנר הזה עובד כמו שד :lol:

עשה לי עידכונים רקייטיים תוך חמש דקות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים