עבור לתוכן

שאלה בקשר לזלמן 9500LED

Featured Replies

פורסם

רק בדבר אחד אני מסכים איתך שהוא יותר יפה

ואולי הוא יותר שקט את זה אני לא יכול לבדוק

אם תביא לכך הוכחה אני ישמח!

בכל מקרה אני מבסס את ההודעות שלי ולכן אני יביא לך הוכחה חותכת

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/4-cool-comp_12.html

תראה את ההשואה

ה BT מנצח אפילו שהמאורר שלו מסתובב ב 1130RPM פחות!!!!!!

ו

הנה ציטוט של כותב הכתבה

"if you go with air cooling - go for Thermaltake Big Typhoon."

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/4-cool-comp_15.html

הביג טייפון מנצח בהכל!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"הוכחה חותכת"

כשאני יראה עוד ביקורות מקצועיות על הזלמן מתמודד מול הBT אז אני יוכל לומר שהBT הוא קירור האוויר הטוב ביותר שקיים חוץ מהXP והST(עם מאוורר).בנתיים אני מצטער אבל הביקורת הזאת נראית לי חובבנית לחלוטין לא יותר מזה.

פורסם

אבל אתה חייב להסכים ששיפור בביצועים לא מצדיק את ההבדל במחיר בין הביגטייפון לבין הXP-120 עם מאוורר חזק

ברור שאני מסכים אבל האקס פי יותר טוב..(יותר יקקר וקצת יותר טוב אבל יותר טוב זה יותר טוב!)

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"הוכחה חותכת"

כשאני יראה עוד ביקורות מקצועיות על הזלמן מתמודד מול הBT אז אני יוכל לומר שהBT הוא קירור האוויר הטוב ביותר שקיים חוץ מהXP והST(עם מאוורר).בנתיים אני מצטער אבל הביקורת הזאת נראית לי חובבנית לחלוטין לא יותר מזה.

אתה רוצה להגיד לי ש X-bit labs לא אמינים?

או חובבנים?

חחחחחחחחחחח בחזקת 100

פורסם

לא,אני אומר שההשוואה הזאת חובבנית ,האתר עצמו מקצועי .

חכה שTOMSHW וANNDTEHC יעשו השואות,אז באמת תבין איך הזלמן מתמודד מול הBT

פורסם

לא,אני אומר שההשוואה הזאת חובבנית ,האתר עצמו מקצועי .

חכה שTOMSHW וANNDTEHC יעשו השואות,אז באמת תבין איך הזלמן מתמודד מול הBT

דיבור של בן אדם חכם ומבין אין לכם מה להגיד סתם אתם והאובססיה שלכם לביג טייפון והאקס פי יותר טוב מהביג טייפון והזלמן 9500 יותר טוב משניהם ואתם תראו שיגיעו עוד השוואות ולא חובבניות כמו אלו .... !!!!

פורסם

לאנשים נורא קשה להבין את המושג : עלות / תועלת

אז הXP יותר טוב , וה9500 יותר טוב , הם יותר יקרים , וזה הופך אותם לפחות משתלמים .

מי שרוצה לשלם על הבדל של 2 מעלות עוד 100 שקל , קדימה , שיתחדש , וגם מי שמוכן לשלם יותר , בהצלחה .

הנקודה היא לא מה יותר טוב או פחות טוב .

מה נותן תמורה יותר טובה לכסף , ובשיקול הזה , הBT לוקח כל קירור אוויר בסיבוב . זה שלמישהו אין בעיה לשפוך עוד 100 ~ 200 שקל בשביל שירגיש יותר טוב מול מישהו אחר , ויוכל להגיד , נאאאאא , המעבד שלי יותר קר מהמעבד שלך ב2.47 מעלות , ואי , איזה מטורף , שיווווווווווו , 2 וחצי מעלות פחוווווותתתת , הכל טוב ויפה . אבל יש אנשים מסויימים שרוצים מוצר יותר שקט ולא בא להם סתם לשרוף 100 שקל בלי שום סיבה הגיונית .

נכון להיום , הBT , הכי משתלם . נקודה . ולא משנה איזו ביקורת או איזו השוואה יעשו עם 49 אלף גופי קירור . עד שלא תהיה ביקורת של BT מול גוף קירור אחר באותה רמת מחיר , ובאותם רמות ביצועים , זה הקירור .

חלאס עם הויכוחים הטיפשיים האלה כבר .

כל אחד שיקנה מה שבא לו , ויפסיק לשגע את כל העולם שכולם fanboys .

יש פשוט אנשים שיש להם ערך קצת יותר טוב לכסף , זה הכל .

פורסם

יאבל גנבתה לי את המילים מהפה

זה בדיוק ההודעה שבאתי לרשום

אתה צודק ב 100%

שכל אחד יעשה את השיקולים שלו אנחנו סך הכל ממליצים כאן

אתם תעשו את החושבים

פורסם

גם לי יש שאלה לגבו:

האם הוא מגיע עם שני מאווררים או שיש מקום לשנים?

ואיפה יש השוואה בינו לבין הBT?

פורסם

לאנשים נורא קשה להבין את המושג : עלות / תועלת

אז הXP יותר טוב , וה9500 יותר טוב , הם יותר יקרים , וזה הופך אותם לפחות משתלמים .

מי שרוצה לשלם על הבדל של 2 מעלות עוד 100 שקל , קדימה , שיתחדש , וגם מי שמוכן לשלם יותר , בהצלחה .

הנקודה היא לא מה יותר טוב או פחות טוב .

מה נותן תמורה יותר טובה לכסף , ובשיקול הזה , הBT לוקח כל קירור אוויר בסיבוב . זה שלמישהו אין בעיה לשפוך עוד 100 ~ 200 שקל בשביל שירגיש יותר טוב מול מישהו אחר , ויוכל להגיד , נאאאאא , המעבד שלי יותר קר מהמעבד שלך ב2.47 מעלות , ואי , איזה מטורף , שיווווווווווו , 2 וחצי מעלות פחוווווותתתת , הכל טוב ויפה . אבל יש אנשים מסויימים שרוצים מוצר יותר שקט ולא בא להם סתם לשרוף 100 שקל בלי שום סיבה הגיונית .

נכון להיום , הBT , הכי משתלם . נקודה . ולא משנה איזו ביקורת או איזו השוואה יעשו עם 49 אלף גופי קירור . עד שלא תהיה ביקורת של BT מול גוף קירור אחר באותה רמת מחיר , ובאותם רמות ביצועים , זה הקירור .

חלאס עם הויכוחים הטיפשיים האלה כבר .

כל אחד שיקנה מה שבא לו , ויפסיק לשגע את כל העולם שכולם fanboys .

יש פשוט אנשים שיש להם ערך קצת יותר טוב לכסף , זה הכל .

בדיוק,אבל כל משתמש שקנה לעצמו איזה BT מהדמיי כיס חושב שהוא *ה*קירור למעבד!

וכבר יש אנשים שאפילו אמרו שהוא לוקח קירור מים וכו...........לטעמי מיותר כל עוד ימשיכו לומר זאת אני ימשיך להעמיד דברים על דיוקם.

אין זה ה9500 יותר טוב מהBT או להפך זה מה שמפריע לי ,אלא זה שכל קירור ישר קוטלים ע"פ הידיעה (המוטעה יש לציין) שהBT הוא הקירור המושלם ,אפילו יותר מגז........ממש מגוחח וטיפשי......אומנם קירור מעולה על זה אני לא יתווכח אבל משם לקירור הטוב ביותר למעבד זה כבר מוגזם.

פורסם

XP-120 יותר טוב מ-Big Typhoon ? , איפה יש ביקורת שמראה את זה

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים