פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים הלכתי לקנות אותו ואמרו לי שהוא לא מתאים ללוח אם שלי אמרו לי שאני צריך איזה קליפס/תושבת מיוחדת ללוח שלי (הלוח בחתימה)מישהו יודע אם זה נכוןואם זה כן להמליץ לי איפה אפשר לקנות את זהתודה מראש
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים לא יודע למה אמרו לך ככה בחנות, לפי האתר של זלמן הוא מתאים ללוח שלך. http://www.zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_754_eng.html אבל יכול להיות שהם התכוונו לזה: אם אני לא טועה, בלוחות של גיג'ה בייט, התושבת תפוסה ע"י קליפסים נלחצים. אותם צריך להחליף לאלה (nipples) - שמגיעים יחד עם הקירור.
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים גם אני אחי הזמנתי אותו לפני כמה ימים יום רביעי הוא אצלי אני יודע שהוא לא מתאים לי כי המרחק בין הקצה של הלמעלה של הלוח אם שלי לבין הספק הוא רק ס''מ וזה לא מתאים אז אני הולך להוציא את הספק מחוץ למחשב הכל רק בשביל הקירור אוויר הזה ואני אומר לכם בוודאות שהוא הרבה יותר טוב מהביג טייפוןהוא הולך להוריד לי הרבה מעלות עם ה Arctic Silver 5 אני מת כבר לקבל אותו .....בקיצור איך שהוא אמר לך מקבלים עם זה את החיבורים המוזהבים האלו ...
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים גם אני אחי הזמנתי אותו לפני כמה ימים יום רביעי הוא אצלי אני יודע שהוא לא מתאים לי כי המרחק בין הקצה של הלמעלה של הלוח אם שלי לבין הספק הוא רק ס''מ וזה לא מתאים אז אני הולך להוציא את הספק מחוץ למחשב הכל רק בשביל הקירור אוויר הזה ואני אומר לכם בוודאות שהוא הרבה יותר טוב מהביג טייפוןהוא הולך להוריד לי הרבה מעלות עם ה Arctic Silver 5 אני מת כבר לקבל אותו .....בקיצור איך שהוא אמר לך מקבלים עם זה את החיבורים המוזהבים האלו ...טוב..שיהיה גם לך וגם לך בהצלחה קירור תותח ! :biggthumpup:
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים גם אני אחי הזמנתי אותו לפני כמה ימים יום רביעי הוא אצלי אני יודע שהוא לא מתאים לי כי המרחק בין הקצה של הלמעלה של הלוח אם שלי לבין הספק הוא רק ס''מ וזה לא מתאים אז אני הולך להוציא את הספק מחוץ למחשב הכל רק בשביל הקירור אוויר הזה ואני אומר לכם בוודאות שהוא הרבה יותר טוב מהביג טייפון הוא הולך להוריד לי הרבה מעלות עם ה Arctic Silver 5 אני מת כבר לקבל אותו ..... בקיצור איך שהוא אמר לך מקבלים עם זה את החיבורים המוזהבים האלו ... מה זה עוזר לך לאשלות את עצמך שהוא יותר טוב מהביג טייפון?
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים תפסיק כבר כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה וההבדל באמת לא עצום בטמפ'... במחיר יש הבדל אבל אתם פה בפורום נידבקתם לקירור הכי משתלם ולא הכי טוב..לדוגמא מישהו פה בפורום (הרבה לא מישהו) אומרים שהביגטייפון יותר טוב מxp-120 עם מאוורר טוב+ ואתם ממש לא יודעים על מה אתם מדברים..האקס פי לא משתלם! אבל זה לא פוגע ביכולות הקירור שלו !!!!!!!!!! O0
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים זה מזכיר את האטרף שהיה סביב הזלמן 7000 שכל הזמן רק המליצו עליו עד שנכנס הXP ואז המליצו עליו - אפילו אמרו שהוא יותר טוב מהטייפון.ככה זה - צריך לסנן פשוט.הערכה אישית שלי שתוך חודש כולם יגידו לקחת את הזלמן החדש.
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים עזוב הערכה אני רואה מה אומרים כולם נדבקו בביג טייפון שאני לא אומר שהוא גרוע אחלה של קירור אבל זלמן בכל המובנים יותר טוב ממנו עשו השוואות עשו הרבה דברים לא היו מוצאים אותו גם סתם ככה ועוד במחירים כאלה בקיצור כולכם נדבקתם לחברה הזאת בכלל Tt שזאת חברת חיקויים למרות שיש חלקים איכותיים אבל את זלמן במערכות קירור אויר או מים אין מי שיחליף את זלמן היא גם החברה הכי אמינה שיש כיום למוצרי קירור ....
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים עזוב הערכה אני רואה מה אומרים כולם נדבקו בביג טייפון שאני לא אומר שהוא גרוע אחלה של קירור אבל זלמן בכל המובנים יותר טוב ממנו עשו השוואות עשו הרבה דברים לא היו מוצאים אותו גם סתם ככה ועוד במחירים כאלה בקיצור כולכם נדבקתם לחברה הזאת בכלל Tt שזאת חברת חיקויים למרות שיש חלקים איכותיים אבל את זלמן במערכות קירור אויר או מים אין מי שיחליף את זלמן היא גם החברה הכי אמינה שיש כיום למוצרי קירור .... אמרת זלמן,אמרת הכל. חברה שלפחות לא מעתיקה ומחקה קירורים ומארזים שלא שלה,ה9500 גם נראה טוב לעומת הBT,יש לו לדים וגוף הנחושת במארז עם חלון נראה מבריק ונוצץ,אפילו ולמרות שיש סיכוי קטן שהBT לוקח(לא מוכח(אם אתם קוראים לכתבה ה"מקצועית" שהשוו בין הקירורים כתבה בכלל)הזלמן עושה את שלו מבחינת הביצועין ובעיקר מבחינת השקט
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים עזוב הערכה אני רואה מה אומרים כולם נדבקו בביג טייפון שאני לא אומר שהוא גרוע אחלה של קירור אבל זלמן בכל המובנים יותר טוב ממנו עשו השוואות עשו הרבה דברים לא היו מוצאים אותו גם סתם ככה ועוד במחירים כאלה בקיצור כולכם נדבקתם לחברה הזאת בכלל Tt שזאת חברת חיקויים למרות שיש חלקים איכותיים אבל את זלמן במערכות קירור אויר או מים אין מי שיחליף את זלמן היא גם החברה הכי אמינה שיש כיום למוצרי קירור ....לא סתם רוב הפורום ממליץ על ה BT הוא זול בכ 100 ש"חמקרר את האזור שמסביב למעבדוגם הוא הקירור אוויר הכי טוב למעבדוזה מוכח בבאנצ'ים!!!!!
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים לא סתם רוב הפורום ממליץ על ה BT הוא זול בכ 100 ש"חמקרר את האזור שמסביב למעבדוגם הוא הקירור אוויר הכי טוב למעבדוזה מוכח בבאנצ'ים!!!!!סתם אובססיה דיי יש כתבות יש השוואות חאלס אז הוא טוב הביג טייפון אבל הזלמן באמת מכל הכיוונים יותר טוב גם יותר שקט גם יותר יפה וגם יותר טוב ......
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים רק בדבר אחד אני מסכים איתך שהוא יותר יפהואולי הוא יותר שקט את זה אני לא יכול לבדוקאם תביא לכך הוכחה אני ישמח!בכל מקרה אני מבסס את ההודעות שלי ולכן אני יביא לך הוכח חותכתhttp://www.xbitlabs.com/articles/other/display/4-cool-comp_12.htmlתראה את ההשואה ה BT מנצח אפילו שהמאורר שלו מסתובב ב 1130RPM פחות!!!!!!והנה ציטוט של כותב הכתבה"if you go with air cooling - go for Thermaltake Big Typhoon."http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/4-cool-comp_15.htmlהביג טייפון מנצח בהכל!!!
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים את הXP-120 הוא לא מנצח ואתם יכולים להישאר בחלום כמה שבא לכם...... :sleep:
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים אבל אתה חייב להסכים ששיפור בביצועים לא מצדיק את ההבדל במחיר בין הביגטייפון לבין הXP-120 עם מאוורר חזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.