עבור לתוכן

שאלה בקשר לזלמן 9500LED

Featured Replies

פורסם

הלכתי לקנות אותו

ואמרו לי שהוא לא מתאים ללוח אם שלי

אמרו לי שאני צריך איזה קליפס/תושבת מיוחדת ללוח שלי (הלוח בחתימה)

מישהו יודע אם זה נכון

ואם זה כן להמליץ לי איפה אפשר לקנות את זה

תודה מראש

פורסם

לא יודע למה אמרו לך ככה בחנות, לפי האתר של זלמן הוא מתאים ללוח שלך.

http://www.zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_754_eng.html

אבל יכול להיות שהם התכוונו לזה:

7898nm.th.jpg

אם אני לא טועה, בלוחות של גיג'ה בייט, התושבת תפוסה ע"י קליפסים נלחצים.

אותם צריך להחליף לאלה (nipples) - שמגיעים יחד עם הקירור.

4569ty.jpg

פורסם

גם אני אחי הזמנתי אותו לפני כמה ימים יום רביעי הוא אצלי אני יודע שהוא לא מתאים לי כי המרחק בין הקצה של הלמעלה של הלוח אם שלי לבין הספק הוא רק ס''מ וזה לא מתאים אז אני הולך להוציא את הספק מחוץ למחשב הכל רק בשביל הקירור אוויר הזה ואני אומר לכם בוודאות שהוא הרבה יותר טוב מהביג טייפון

הוא הולך להוריד לי הרבה מעלות עם ה Arctic Silver 5 אני מת כבר לקבל אותו .....

בקיצור איך שהוא אמר לך מקבלים עם זה את החיבורים המוזהבים האלו ...

פורסם

גם אני אחי הזמנתי אותו לפני כמה ימים יום רביעי הוא אצלי אני יודע שהוא לא מתאים לי כי המרחק בין הקצה של הלמעלה של הלוח אם שלי לבין הספק הוא רק ס''מ וזה לא מתאים אז אני הולך להוציא את הספק מחוץ למחשב הכל רק בשביל הקירור אוויר הזה ואני אומר לכם בוודאות שהוא הרבה יותר טוב מהביג טייפון

טוב..שיהיה גם לך וגם לך בהצלחה קירור תותח !

:biggthumpup:

פורסם

תודה אחי ... :xyxthumbs:

פורסם

מה זה עוזר לך לאשלות את עצמך שהוא יותר טוב מהביג טייפון? :nono::kopfpatsch::bash:

פורסם

תפסיק כבר כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה וההבדל באמת לא עצום בטמפ'... במחיר יש הבדל אבל אתם פה בפורום נידבקתם לקירור הכי משתלם ולא הכי טוב..

לדוגמא מישהו פה בפורום (הרבה לא מישהו) אומרים שהביגטייפון יותר טוב מxp-120 עם מאוורר טוב+ ואתם ממש לא יודעים על מה אתם מדברים..

האקס פי לא משתלם! אבל זה לא פוגע ביכולות הקירור שלו !!!!!!!!!!

O0

פורסם

זה מזכיר את האטרף שהיה סביב הזלמן 7000 שכל הזמן רק המליצו עליו עד שנכנס הXP ואז המליצו עליו - אפילו אמרו שהוא יותר טוב מהטייפון.

ככה זה - צריך לסנן פשוט.

הערכה אישית שלי שתוך חודש כולם יגידו לקחת את הזלמן החדש.

פורסם

עזוב הערכה אני רואה מה אומרים כולם נדבקו בביג טייפון שאני לא אומר שהוא גרוע אחלה של קירור אבל זלמן בכל המובנים יותר טוב ממנו עשו השוואות עשו הרבה דברים לא היו מוצאים אותו גם סתם ככה ועוד במחירים כאלה בקיצור כולכם נדבקתם לחברה הזאת בכלל Tt שזאת חברת חיקויים למרות שיש חלקים איכותיים אבל את זלמן במערכות קירור אויר או מים אין מי שיחליף את זלמן היא גם החברה הכי אמינה שיש כיום למוצרי קירור ....

פורסם

עזוב הערכה אני רואה מה אומרים כולם נדבקו בביג טייפון שאני לא אומר שהוא גרוע אחלה של קירור אבל זלמן בכל המובנים יותר טוב ממנו עשו השוואות עשו הרבה דברים לא היו מוצאים אותו גם סתם ככה ועוד במחירים כאלה בקיצור כולכם נדבקתם לחברה הזאת בכלל Tt שזאת חברת חיקויים למרות שיש חלקים איכותיים אבל את זלמן במערכות קירור אויר או מים אין מי שיחליף את זלמן היא גם החברה הכי אמינה שיש כיום למוצרי קירור ....

אמרת זלמן,אמרת הכל.

חברה שלפחות לא מעתיקה ומחקה קירורים ומארזים שלא שלה,ה9500 גם נראה טוב לעומת הBT,יש לו לדים וגוף הנחושת במארז עם חלון נראה מבריק ונוצץ,אפילו ולמרות שיש סיכוי קטן שהBT לוקח(לא מוכח(אם אתם קוראים לכתבה ה"מקצועית" שהשוו בין הקירורים כתבה בכלל)הזלמן עושה את שלו מבחינת הביצועין ובעיקר מבחינת השקט ;)

פורסם

לא סתם רוב הפורום ממליץ על ה BT הוא זול בכ 100 ש"ח

מקרר את האזור שמסביב למעבד

וגם הוא הקירור אוויר הכי טוב למעבד

וזה מוכח בבאנצ'ים!!!!!

פורסם

לא סתם רוב הפורום ממליץ על ה BT הוא זול בכ 100 ש"ח

מקרר את האזור שמסביב למעבד

וגם הוא הקירור אוויר הכי טוב למעבד

וזה מוכח בבאנצ'ים!!!!!

סתם אובססיה דיי יש כתבות יש השוואות חאלס אז הוא טוב הביג טייפון אבל הזלמן באמת מכל הכיוונים יותר טוב גם יותר שקט גם יותר יפה וגם יותר טוב ......

פורסם

רק בדבר אחד אני מסכים איתך שהוא יותר יפה

ואולי הוא יותר שקט את זה אני לא יכול לבדוק

אם תביא לכך הוכחה אני ישמח!

בכל מקרה אני מבסס את ההודעות שלי ולכן אני יביא לך הוכח חותכת

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/4-cool-comp_12.html

תראה את ההשואה

ה BT מנצח אפילו שהמאורר שלו מסתובב ב 1130RPM פחות!!!!!!

ו

הנה ציטוט של כותב הכתבה

"if you go with air cooling - go for Thermaltake Big Typhoon."

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/4-cool-comp_15.html

הביג טייפון מנצח בהכל!!!

פורסם

את הXP-120 הוא לא מנצח ואתם יכולים להישאר בחלום כמה שבא לכם...... :sleep: :sleep:

פורסם

אבל אתה חייב להסכים ששיפור בביצועים לא מצדיק את ההבדל במחיר בין הביגטייפון לבין הXP-120 עם מאוורר חזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים