עבור לתוכן

NERO 7 Premium הודלף, ומופץ ברחבי הרשת

Featured Replies

פורסם

מקור

נרו 7 בגרסת הפרמיום הודלף לרשת, זאת למרות תאריך יציאה רשמי של ה 13 לאוקטובר,

התוכנה שוקלת 560 מגה...

לא סביר בעליל לתוכנת צריבה,

מה דעתכם על המשקל האדיר של התוכנה, האם לדעתכם תוכנת צריבה כל שהיא "שווה" כל כך הרבה מקום?

**נא לא להפיץ פה WAREZ**

פורסם

מישהו מוכן להסביר מה חדש בו שהוא תופס 500 מגה?!

אני לא שוקל להשיג את זה בקרוב.

פורסם

אני אישית לא הולך להתקין אף תוכנת צריבה ששוקלת 500 MB ,לא משנה כמה טובה היא תהיה.

זה טמטום ,הם השקיעו את כל המשקל של התוכנה רק על העיצוב התוכנתי והוויזואלי של התוכנה..... :kopfpatsch:

פורסם

כן, ראיתי את זה עוד בבוקר באתרים שונים.

סתם טמטום! הגדילו ב-2000% את הנפח שלה! מה רע בגרסה 6 ?!!?  :screwy:

זה מה שנקרא bloatware...  :nono:

פורסם

זאת לא רק התוכנה ...

בטח מגיע בתוך החבילה הזאת nero vision 4 , נגן מדיה חדש , תוכנת המרה , תוכנת RIP לDVD שהם הוציאו לא מזמן , ועוד כמה תוכנות נוספות .

אתם לא באמת חושבים שרק תוכנת צריבה תשקל 500 מגה ....

NERO מספקת באנדל תוכנה בין הכי גדולים שקיימים , ולכן זה תופס כל כך הרבה . נכון שרק תוכנת צריבה מספיקה , וכשהיא תצא בצורה מסודרת , מי שירצה לרכוש אותה דרך האתר של NERO , יוכל להוריד רק חבילה של הצריבה , שתתפוס , אני מאמין , בין 20 ל40 מגהבייט , שזה נפח סביר ביותר לתוכנת צריבה .

פורסם

עדיין..המשקל גדול...עדיף להתשמש בנרו 6

פורסם

נרו עוד לא פירטו מה ההבדל בין שתי הגרסאות אבל לפי מה שראיתי רוב השינוי הוא בתוכנות הנלוות ולא יותר מידי בתוכנה עצמה. הם ניסו להפוך את זה למרכז מדיה מנופח שיכול לעשות הכל. לי זה נראה שאין להם מה לחדש והם מנסים פשוט למצוא סיבות שאנשים ישלמו שוב על תוכנה שיש להם כבר.....

אבל את זה רק זמנים יגידו.....

פורסם

הם מביאים אריזת תוכנות לא שימושיות איתה,שסתם מציקות ותוספסות מקום,אני רוצה לראות רק את התוכנה לבד.

פורסם

אל תדאג, כשתצא התוכנה במלואה, תוכל להוריד את הגירסה הבסיסית (כמו שאפשר לעשות היום עם Nero 6).

דרך אגב, מישהו יודע אם ב-NeroVision החדש סוף סוף תהיה תמיכה בכתוביות?

פורסם

מבדיקה זריזה בתוך התוכנה , לא ממש יש אפשרות לכתוביות .

פורסם

קיצר לחכות להוצאה של הגרסא הבסיסית שלהם?

פורסם

הגרסה מותקנת אצלי,יש שינויים ויואלים בעיקר,שווה לנסות וד"א לא חייבים להתכין הכל,אתם בוחרים רק מה להתקין....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים