פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים שלום יש לי בעיה מאודד מעצבנת במשחקים כל משחק שאני משחק,אחרי מספר דקות המסך מושהה ואני חייב לעשות ריסט הטמפרטורות שלי בסדר- 40 מעבד 50 הארד דיסק 70 כרטיס מסך ו35 לוח אם יש לי את הדרייברים החדשים של כל הרכיבים מותקנים וDX 9.0C הבעיה התחילה ממתי ששידרגתי את הלוח+המעבד והתקנתי ווינדווס מחדש-בלי לפרמט המפרט שלי בסדר גמור- AMD64 3500 Venice MSI K8N NEO2 XFX Geforce 6600GT AGP Micron 512MB Segate Barracuda 160GB Thermaltake Silent Purepower 560W Thermaltake V5000A-xazer5 DAMIER+Silent Tower אז בבקשה תגידו לי מה עוד יכול לגרום לבעיה זו
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אחרי שאתה מחליף לוח אתה חייב לפרמט..כי כל הדרייברים מותקנים עליו אפשר למחוק אבל יותר טוב לפרמט..
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים מחבר אחרי שאתה מחליף לוח אתה חייב לפרמט..כי כל הדרייברים מותקנים עליו אפשר למחוק אבל יותר טוב לפרמט..שמתקינים ווינדווס בלי לפרמט ההתקנה קודם כל מוחקת את הווינדווס הקודם+כל הדרייברים שמותקניםזה בדיוק כמו לפרמט..
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים בהתקנת ווינדוס בלי פירמוט אין שום מחיקהההתקנה קודם מנסה להתקין את הדרייברים הקיימים ורק אם לא מתאימים מתקינה חדשים בלי למחוק את הישנים
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים מחבר אז מה שאתם אומרים זה שהחשב מושהה במשחקים בגלל כמה קבצים של דרייברים שנשארו מלפני הפרמוט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.