עבור לתוכן

גוגל לא עולה

Featured Replies

פורסם

טוב אין לי מושג איפה לכתוב את זה כי בתמיכה טכנית כתוב עיות חומרה בלבד, אז נראה לי הכי קשור לאינטרנט.

האתר גוגל לא עולה לי =/

שאני מנסה להכנס זה כאילו שהאתר לא קיים. ניסיתי לאפס הגדרות אינטרנט, לנתק ולחבר את הנתב והחיבור (רשת של שני מחשבים,בשניהם לא עולה), ולעשות תיקון מהlocal area connection. שם דבר לא עזר.

יש רעיונות? :s07:

פורסם

תמחק או תשנה את השם לקובץ HOSTS וגם ל LMHOSTS שלך (תריץ חיפוש במחשב, הם נמצאים תחת התיקיה של וינדוס)

תבדוק באקפלורר תחת אבטחה שגוגל לא ברשימת האתרים החסומים, תחפש בכל הקטגוריות

תבדוק שDNSים מוגדרים כמו שצריך

סריקה עם SPYBOT ו ADAWARE

לפני הכל כמובן לכבות ולהדליק את הרשת והמחשבים (מודם, נתב, הכל)

התמיכה הטכנית של הספקית שלך (אם הם מקצוענים) יכולה לפעמים לעזור גם במקרים כאלה, תתקשר לשאול גם אותם.

עריכה

אם זה בשני המחשבים, וכבר איפסת את הרשת

אז זה רק DNSים

דרך איזה ספקית אתה מחובר ?

תבדוק שה DNSים שלה מוגדרים בנתב ו/או על ה LOCAL AREA CONNECTION בתוך המאפיינים של TCP/IP

תעדכן מה נסגר

פורסם
  • מחבר

לא חושב שזה בעיות אבטחה כי זה ככה גם בmozilla firefox וגם בinternet explorer.

מזתומרת להגדיר את הDNSים?

69.50.194.84

195.255.176.37

אלה הכתובות שיש שם כשהראשון הוא המועדף, זה בסדר? צריך שהכתובות יהיו אותו דבר בשני המחשבים?

ולא מצאתי DNS בהגדרות של הנתב.

פורסם

רוב הסיכויים שזה באמת הנתב. להדליק אותו מחדש יכול לעזור.

בכל מקרה להגדיר DNS בנתב זה לא הכי פשוט. אם לא מצאת את זה תנסה להגדיר אותם ב tcpip של כ.הרשת שלך. אם זה לא עוזר תוריד את ההגדרות ותנסה שוב לחפש את זה בנתב. אני הייתי מתחיל בהגדרות או של ה DHCP או של ה PPP (חייגן). בכל מקרה לא תמיד יהיה איפה לשנות. אצלי זה מוחבא ממש עמוק וצריך עשות טלנט לראוטר, אין אופציה בממשק וובי. אם אתה לא מוצא תרשום פה איזה דגם יש לך ואולי מישהו מכיר את הנתב שלך. כמו כן אני מציע גם ללכת לאתר של היצרן ולהוריד משם את ההוראות ואת מדריך הפקודות לטלנט. חיפוש קטן במסמכים האלו יכול לעזור לך הרבה.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים