עבור לתוכן

מישהו מכיר משחקים טובים ל2 משתמשים?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש בנרות משחק מכות טוב למחשב או מרוץ מכוניות או בעצם כל מה שאפשר לשחק בו ב2 במחשב כל מה שאני מוצא זה משחקי מכות ישנים ורקובים :-\

מישהו מכיר ויכול להמליץ?

פורסם

אתה מתכוון משחקים שאפשר לשחק שניים על אותו מחשב? נראה לי שכבר שנים אין את האופציה הזו

פורסם
  • מחבר

כן ... חברה שלי מתלוננת שאני יותר מידי זמן במחשב אז חשבתי לעצמי שאם אני ישחק איתה ביחד במשחקים זה ירגיע אותה וזה גם כיף לאללה (מי שמפסיד שותף כלים :P) , יש לי את WORMS WORLD PARTY שממש כיף לשחק ביחד אבל כבר חרשתי אותו למוות

פורסם

little fighter

פורסם
  • מחבר

little fighter

האמת היא שקיוויתי למשהו קצת יותר חדיש אבל אני מבין שתעשיית משחקי הPC נטשה את כל רעיון ה2 שחקנים , חבל :-[

פורסם

חוץ ממשחקים בתורות כל השאר אף פעם לא היו משהו... לשחק שני אנשים בשוטר על מסך אחד זה לא נוח בלשון המעטה

פורסם

אם לא איכפת לך ללכת קצת יותר אחורה בזמן, הנה הרבה משחקים קטנים וממכרים בטירוף:

Micro Machines 2

Frozen Bubble (במקור הוא ללינוקס, אבל אמורה להיות לו גירסת Windows)

Marshmallow Duel (להורדה מ- www.the-underdogs.org )

Ironman: Offroad Racing (כנ"ל)

Worms שצויין כאן מומלץ בהחלט (אני דווקא ממליץ על Armageddon)

ויש עוד משחק מרוץ מכוניות עם כל מיני בעלי חיים, שכחתי איך קוראים לו...

ולגבי משחקי מכות, חפש את One Must Fall 2097. משחק המכות הכי מוצלח שנתקלתי בו עד עכשיו...

פורסם

וורמס ארמגדון! אני מבטיח הנאה רבה לזמן רב :hat:

פורסם

MORTAL KOMBAT 4 זה המשק היחידי שגם אפשר 2 יכולים לשחק בו וגם לוקח די הרבה זמן עד שאתה לומד את כל המשחק למי שעודל לא יודע את כל התרגילים וכל מה שיש שם לא שיחקתי בו איזה שנתיים אני זוכר שזהיה משחק יפה:)

תעשה לה פיטאלטי :lol:

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה :xyxthumbs:

פורסם

כל המשחקים של NEO-GEO

משחקים יפים וממכרים! אבל קצת קצרים!

רובם קצת ישנים!

פורסם

FANTANSTIC 4

אפשר ל-2

וגם צבי הנינגה החדש!

פורסם

אם אתה רוצה אתה תמיד יכול ללכת למישחקי מרוץ מעט ישנים אבל טובים אני בטוח שאתה יכול לימצוא הרבה טובים לפי טעמך רק תחפש קצת...

אם אתה חובב מישחקי מכות אני מציע מאוד ללכת ולהשקיע מאמץ בחיפושים אחר GUILTY GEAR XX RELOADED

מישחק המכות עם ה הידיעה(לדעתי לפחות לא ליצלוב) ממקר בטרוך יפה ודי קטן דיסק אחד גרפיקה מעולה וכן הכל בדו מימד כמו המישחקים הטובים של פעם ואל תידאג הוא קשה בטרוף ברמות הגבוהות אז אתה תוכל להנות גם אם אתה לא ממש חובבן

פורסם

WORMS BLAST

אחד החזקים...אני מכור..

פורסם

Liero

משחק דוס קטן וחביב...הרבה אקשן ופיצוצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים