פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים אני עכשיו לקראת הצעת פרוייקט ליג' ואני לא רוצה לעשות את הטעות שעשיתי שנה שעברה כאשר בחרתי לבנות פאק-מן בשפת C ותאמינו לי סבלתי רבות מזה למרות שקיבלתי בסופו של דבר 100 אז עכשיו יש לנו לעשות פרוייקט גמר של יג' בשפת C++ ואני לא רוצה לעשות פרוייקט קשה כי גם יש לנו לעשות אותו במשך חודשיים - שלוש סך הכל וגם אין לי כח לשבת עליו הרבה אחרי הסיוט שעברתי שנה שעברה אשמח אם תציעו לי הצעות לפרוייקט לפי מה שאמרתי לכם תודה
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים pac-man 3D ;Dאבל ברצינות - מה המטרות של הפרוייקט, ומה החומר שלמדתם?יש הרבה חומר מעניין בעיבוד תמונה אם זה מעניין אותך
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים מחבר וואלה שכחתי להוסיף את הקטע של הדרישותטוב צריכה להיות בינה מלאכותית ( אבל לא משהו פשוט כזה שיראה רציני ), ושזה יהיה לא ממש קשה לבניה בשפת c++ בפרק זמן של חודשיים - שלושהתודה
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים מזתומרת בינה מלאכותית?אתה למדת רשתות נוירונים או שזה סתם משהו שאתה חושב עליו?
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים יש כל מיני שיטות בעיבוד תמונה שיכול להיות מאוד מעניין לממש, למשל - יש שיטה שמאפשרת למשל לקחת תמונה של משטח דשא עם כובע עליו, ולהעלים מהתמונה את הכובע (תוך השלמת התמונה בצורה משכנעת)אתה יכול לכתוב תוכנית שפותרת סודוקו כללי (לא דווקא 9 על 9) בצורה "יעילה" (במקרה הכללי הסיבוכיות היא כנראה לא פולינומיאלית אבל עדיין יש הרבה יוריסטיקות שאפשר להשתמש בהן)אתה יכול לכתוב תוכנה שמשחקת שש-בש בצורה אינטלגנטית (כלומר ממש לחשב את הסיכויים בכל מצב)
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים נראה לי שהוא התכוון לפרוייקטים פחות מסובכים מפאק-מן, לא יותר מסובכים.תנסה לעשות כדור קיר עם כמה שחקנים.מה הידע שלך?
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים מחבר אוקיי תקשיבואני צריך לבנות פרוייקט שפת c++ וזהו!!! כן לא יותר מזה!עכשיו אחת הדרישות שיהיה לזה בינה מלאכותית כלומר אני צריך לעשות שהמחשב יחשוב לבדכלומר לעשות משחק כלשהו שאני יוכל לשחק מול המחשבמבינים אותי?
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים בפאק מן גם יש AI.כל דבר קטן שאתה משחק בו מול המחשב זה AI, אולם לא מושלם(כמו המוח האנושי), אך עדיין AI.
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים אתה מדבר שטויותלעקוב אחריי פקודות של המתכנת לא נקרא AIעשיתי בזה בגרות 5 יחידות אז אל תתווכח איתי בנושא הזה
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים ,עודיכ .בשחמה יקחשמ םלועב תשחרתמ תאז היעבל הצופנ המגודוהז לבא .םיבשחמ לש רתויב ץופנה שומישה םה בשחמה יקחשמוניארה רבכ .רתויב הברה תוריהמב םיחתפתמה םימוחתה דחא םגןמ איה םיקחשמ תונכתב תשרדנה תויעוצקמהש (הנכות לע קרפב)יקחשמ לש םתחלצהו םתוחתפתהמ ןטק אל קלח .רתויב תוהובגהרשאכ .תיתוכאלמ הניב לש תוקינכט לש ץומיאל רושק בשחמתבלושמ ,םסק ומכ התארנ לומתא קרש ,"הנובנ" היגולונכטהיגולונכטבש "םסק"ה ,תיראלופופ ךכ לכ הצופת תולעב תוליבחבונניא רבכ אוה לבא ,ןובנ תוחפ ונניא ןורתפה .רהמ גפhttp://132.74.124.36/upt8/upt8-2.htmלצערי זה יצא הפוך(העתקתי את זה מהאתר), אז תשנו את הENCODING או שתיכנסו ישר לדף.בכל מקרה, בכל משחק משחק יש AI, שמבצע פעולות. מה זה AI אם לא רצף פעולות?
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים תגיד לי מה זה האתר הזה?לזה אתה קורא מקור מוסמך?AI זה ממש לא חזרה על פקודות של המתכנתתכף תגיד לי שגם למחשבון יש AIוחבל שאנחנו סתם מתווכחים על זה כשאתה בכלל לא למדת את הנושא ואני כןואגב, מה שכתבת לא תומך בכלל בטענה שלך.הוא ממש לא אומר שבכל משחק יש AI
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים אז מה זה AI?ומה יש במשחקי מחשב אם לא AI?AI קטן יש לך אפילו בWIN שהוא זוכר באילו תוכניות אתה משתמש הרבה ושם לך את זה בהתחל כדי להקל עלייך.AI יש ברשת האינטרנט. כל PACKET שעובר לך צריך לחפש את הדרך הטובה ביותר(קצרה, בלי "תקיעות" וכו) למחשב שאתה שולח אליו.AI יש במשחקי אסטרטגיה, למשל, כשאתה אומר להם לאן ללכת והם מוצאים את הדרך לבד.AI זה בעצם קובץ אלגוריתמים שיכולים לנתח מצב כלשהו ולהגיב לפיו.AI יש בDEEPBLUE.
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים אז מה זה AI?ומה יש במשחקי מחשב אם לא AI? בחלקם ישAI קטן יש לך אפילו בWIN שהוא זוכר באילו תוכניות אתה משתמש הרבה ושם לך את זה בהתחל כדי להקל עלייך.זה לא AIAI יש ברשת האינטרנט. כל PACKET שעובר לך צריך לחפש את הדרך הטובה ביותר(קצרה, בלי "תקיעות" וכו) למחשב שאתה שולח אליו. זה גם לא AIAI יש במשחקי אסטרטגיה, למשל, כשאתה אומר להם לאן ללכת והם מוצאים את הדרך לבד. בחלק ממשחקי האסטרטגיה יש ובחלק איןAI זה בעצם קובץ אלגוריתמים שיכולים לנתח מצב כלשהו ולהגיב לפיו. לא בדיוקAI יש בDEEPBLUE. אמתבכל מקרה הסבר נשלח בפרטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.