פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים שלום,מישהו יודע היכן אוכל להשיג ספק כוח למחשב ישן?ספק שנשרף הוא 180 W כך רשום עליו.כמה יכול לעלות כזה ספק?
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים החיבור של הספק ללוח הוא 10*2 פינים?אם כן אז כל ספק כוח רגיל למחשב מתאים לךתקח ספק כוח טוב המינימום HEC300ותוכל בעתיד גם להעביר אותו למחשבים אחרים
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים מחבר החיבור של הספק ללוח הוא 10*2 פינים?התקלת אותי! כמדומני, כאשר ניתקתי או מלוח אם ניתקתי 2 חיבורים אחד ליד השני. האם 10 פינים? ממש לא יודע כרגע להגיד.אם כן אז כל ספק כוח רגיל למחשב מתאים לךתקח ספק כוח טוב המינימום HEC300כמה עולה כזה ספק שאתה מציע?המחשב הוא ג'יפה. משמש את חמותי למשחק בסוליטר.כך שמבחינתי זה צריך להיות ספק מתאים אבל הכי פשוט והכי זולשילך לעולמו יחד עם המחשב כאשר המחשב ימות.מבחינתי זה יכול להיות גם ספק משומש. ותוכל בעתיד גם להעביר אותו למחשבים אחרים תודה, אבל לא יודע אם ספק זה יתאים למחשבים אחרים בגלל פער הדורות בין מחשב זה (נראה לי משנת 97) למחשבים חדשים שקיימים כיום.אני לא מבין גדול בזה
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים אם היו שני חיבורים אז זה באמת יותר ישן מפנטיום 2הספקים שהיום מוכרים הם ספקים ATXהספק שאתה צריך זה ספק ATחדש כזה אני לא מאמין שתמצא תצטרך לחפש משומש
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים מחבר אם היו שני חיבורים אז זה באמת יותר ישן מפנטיום 2הספקים שהיום מוכרים הם ספקים ATXהספק שאתה צריך זה ספק ATחדש כזה אני לא מאמין שתמצא תצטרך לחפש משומשהבנתי, תודה על התשובה. זה מה שחשבתי.מעניין כמה ספק משומש יכול לעלות?מישהו יודע?
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים בלחץ 100 שקל (וגם זה יקר) למען השווה ספק חדש של HEC 300W עולה 150-200 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.