עבור לתוכן

היום הייתי במבחנים ב- smile אינטרנט זהב - כנסו!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

היום הייתי במבחנים ב- smile א"ז לתפקיד תומך טכני. היה ממש נחמד - אני מקווה שאתקבל - מחזירים לי תשובה בימים הקרובים..

נראה לי אחלה מקום לעבוד בו - אם מישהו רוצה לשלוח קו"ח כמו שאני שלחתי:

jobs-rg@smile.net.il

שיהיה בהצלחה.. :)

פורסם
היום הייתי במבחנים ב- smile א"ז לתפקיד תומך טכני

וזאת הסיבה שהת'רד נמצא בפורום תמיכה טכנית ולא בפורום כללי?

פורסם

איפה זה נמצא?

כמה הם משלמים אחי?

פורסם

וזאת הסיבה שהת'רד נמצא בפורום תמיכה טכנית ולא בפורום כללי?

:lol:

היום הייתי במבחנים ב- smile א"ז לתפקיד תומך טכני. היה ממש נחמד - אני מקווה שאתקבל

אתה הולך להצטער על זה.....

פורסם

אני מקווה שאתה אדם סבלני , תמיכה טכנית במוקד של ספקית אינטרנט היא אחד המשימות הקשות והממרמרות ביותר שיש על פני כדור הארץ (אחרי שבוע אתה תרצה לרוץ לכנסת לדרוש שיחוקק חוק שיתנה שימוש במחשבים ברשיון ומבחני כניסה) :hat:

פורסם

OFFTOPIC

אני רואה שאתה גולש חדש בפורומים. רק שתדע שגם אם לא היית רושם בכותרת "כנסו!!" כמו ישראלי ממוצע היינו נכנסים לקרוא ;)

פורסם

ספר רצת לפחות על המבחנים שעשו לכם שם...

ושמישהו יביא לו לי לינק למתיחה הזאת בדידי הררי שיבין מה מחכה לו ;D

נ.ב פעם התקשרתי לתמיכה טכנית של הכבלים באמצע הלילה בגלל שהאינטרנט נכבה לי לגמרי אז עונה לי שם אחד אחרי שיחה קצרה הוא אומר לי שיש להם בעיה אצלם ורק מחר בבוקר זה יסודר , אז אני אומר לו ok טוב תודה ביי... ואז הוא אומר לי חכה חכה רגע דבר איתי משעמם לי פה :smile1: אז דיברנו איזה שעה על כל מיני שטויות והוא סיפר לי כמה העבודה הזאת שלהם מסריחה וכמה משלמים להם מסכורת רעב וכו'

פורסם

ספר רצת לפחות על המבחנים שעשו לכם שם...

ושמישהו יביא לו לי לינק למתיחה הזאת בדידי הררי שיבין מה מחכה לו ;D

נ.ב פעם התקשרתי לתמיכה טכנית של הכבלים באמצע הלילה בגלל שהאינטרנט נכבה לי לגמרי אז עונה לי שם אחד אחרי שיחה קצרה הוא אומר לי שיש להם בעיה אצלם ורק מחר בבוקר זה יסודר , אז אני אומר לו ok טוב תודה ביי... ואז הוא אומר לי חכה חכה רגע דבר איתי משעמם לי פה :smile1: אז דיברנו איזה שעה על כל מיני שטויות והוא סיפר לי כמה העבודה הזאת שלהם מסריחה וכמה משלמים להם מסכורת רעב וכו'

4000 ש"ח בחודש ,זה רע?

לא........תאמין לי שזה נסבל כל עוד אתה הולך לקבל כל חודש 4000 לחשבון שלך......

פורסם

מה טוב ב-4,000 שקל בחודש, ועוד בשביל עבודה נוראית כזאת ?

טוב נו, אתה עדיין חיי במונחים של בן 17...

פורסם

טוב נו, אתה עדיין חיי במונחים של בן 17...

מה לעשות......:nixweiss: ::)

פורסם

השאלה איזה וכמה שעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים