עבור לתוכן

אני משתגעע פתאום כל המשחקים אפילו הפשוטים יחסית נתקעים לי\או שמופיעה הודעת הvpu

Featured Replies

פורסם

recover!! או שפשוט המסך מתכבה וחייבים לעשות רסט...פעם זה לא היה ככה זה התחיל עם gta sa בהתחלה זה רק כתב לי את ההודעות של הvpu אחרי זה זה התחיל גם לעשות כיבויי מסך לפעמים ואז חייבים לעשות רסט כי המחשב נתקע,חשבתי שזה רק בגיטייאיי כי יש הרבה אנשים שזה קורה להם במשחק הזה...אבל התקנתי battlefield 2 וגם בו יש רסטרטים,vpu recover חשבתי טוב נו אולי בגלל שזה גם משחק חדש וכבד זה קורה אבל לא!!! התקנתי סתם משחק עם גרפיקה דיי חלשה second sight יצא לא מזמן אבל הגרפיקה לא משו בכלל ואפילו במשחק הזה זה קורה!! בחיים לא היו לי דברים כאלה יכולתי לשחק שעות על גבי שעות בdoom 3 far cry half life 2 ולא קרו דברים כאלה אף פעם,פתאום זה התחיל ממה זה יכול לקרות?? אולי הגירסאות החדשות של הדרייבים של ati? מאז ה5.6 נראה לי התחילו הבעיות האלה....וגם אולי זה קשור לזה שהספק שלי משמיע זמזומים כאלה חשמליים כשאני מתעסק במחשב?

פורסם

תבדוק אם המאוורר של כרטיס המסך מסתובב

פורסם
  • מחבר

מסתובב כמו גדול :-X

פורסם
  • מחבר

הנה הנתונים מהחיישנים בeverest בקובץ טקטס כדי שלא יצא הפוך אם זה עוזר במשו:

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם תנסה לסגור את ה VPU RECOVER מהמאפיינים של הדרייברים של הכ"מ.

אם המשחק שוב נתקע ועושה ריסטרט אתה צריך לחזור לדרייברים קודמים.

אני למשל נמצא עכשיו עם 4.7 והכל עובד חלק.

בהצלחה

פורסם

אין לך בנתונים את הטמפרטורה של כרטיס המסך, איזה כרטיס יש לך ?

פורסם
  • מחבר

ati radeon 9500 pro 128 mb ddr

ומה עם המתחים ושאר הטמפ'? יציבים?

פורסם

שגיאת ה-VPU Recover נובעת מבעיה תוכנתית.

תבטל את האופציה הנ"ל בהגדרות הכרטיס, לא עוזר? - תחליף לדרייברים אחרים(אומגה/דרייברים ישנים או חדשים יותר)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה...גם ההתכבות של המסך והרסטרטים בעקבות זה נובעות מבעייה תוכנתית? כי באמת הבעיות האלו התחילו רק מאז שיצא gta san andreas וגירסא 5.6 או 5.7 של הדרייברים של ati...אבל יכול להיות שזה גם בגלל שהספק שלי דפוק\עומד למות? בגלל שכמו שאמרתי עשרות פעמים פה הוא מרעיש בצורה מוזרה...ויש לי קצת בעייה להחליף אותו בתקופה הזאת איך אני יכול לדעת אם זה נובע מהספק בלי להרכיב ספק אחר או לפרק אותו?

פורסם

המקרים של כיבוי מסך/הצורך לעשות ריסטארט נובעים בעצם מה-VPU Recover, לכן אתה צריך לבטל אותו.

פורסם

יש לי רדיאון 9500 פרו שעבר חוויה דומה

יום אחד באמצע משחק פיינקילר התחיל לעשות לי VPU Recover

חשבתי שזו בעייה תוכנתית כי זה קרה לי רק במשחק הנ"ל שהוא במקרה 3D כבד מאוד

החלפתי דרייברים ביטלתי אופציות וכלום לא עזר, מה שהטריד היה שזה לא קרה בשום אופציה אחרת כולל השארת המחשב פתוח 24/7

יום אחד חטפתי עצבים ופתחתי את המארז ובדקתי את הכרטיס עם פנס

מה גיליתי? מסתבר שהמאוורר של כרטיס המסך לא מסתובב, תקוע.

החלפתי את המאוורר לפיתרון קירור של arctic-cooling והבעייה עברה סופית.

עכשיו, יתכן שהבעיה שלך נובעת מהספק מהסיבה שבעת שכרטיס המסך עושה 3D כבד הוא צורך חשמל כמו קטר ובשביל זה יש לו את חיבור החשמל הנוסף.

יתכן והספק כח לא מספק מתחים מספיק טובים ואז כרטיס המסך נכשל אבל קודם כל הייתי מציע לך לחבר את הכרטיס לצמה אחרת וגם באותה ההזדמנות לנתק כל מיני דברים שעשויים להעמיס על הספק כמו צורב/סידי, כונן 1.44, דיסקים נוספים ואז להריץ את המשחק ולראות אם יש שינוי בהתנהגות.

אם אין שינוי, הייתי מציע לך לבדוק נושאים של התחממות, כי זו בדיוק הבעייה שגורמת למעבד הגראפי להתנתק ולהודיע על VPU Recover .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה!! אממ איזה מתח קשור לכרטיס מסך 5v-?,מוזר כי כשאני מריץ את 3dmark05 לא קורה כלום ואפילו אני מקבל תוצאה די סבבה למפרט שלי 1692

p 2.4b

512 dual ddr 333

gigabyte GA-8SQ800

פורסם

RedOctober - ל-VPU Recover אין שום קשר לבעיות טרמיות/חומרתיות.

זאת תוכנה שנועדה לעזור ביציבות הדרייברים, כאשר יש שגיאה מסויימת התוכנה סוגרת את התוכנית שבה היא נוצרה.

!~Cr0ckeR~! - איזה ספק יש לך?(דגם+חברה). כמו-כן, מה מפרט המחשב שלך?

אני לא שולל את האפשרות שהספק פגום, אבל צריך לדעת עוד פרטים.

בקשר למתח ה 5V- ששאלת לגביו - זה הוא מתח שלילי, וכמו שאר המתחים השליליים בספק כוח, הם מספקים חשמל ליציאות הפרלליות/USB וכו', לכן זה לא רלוונטי.

המסילה של ה-12V היא זאת שמספקת חשמל לכרטיס מסך(וגם למעבד והלוח)

פורסם

VPU Recover נבנה במיוחד כדי לאבחן קריסות חומרה

לא קשור בכלל לדרייברים

פורסם

VPU Recover

VPU Recover (patent pending) allows the CATALYST display driver to reset the graphics accelerator when it is no longer responding to the display driver. Without VPU Recover, a reboot of the system would be required when the graphic accelerator is not responding to the display driver. Depending on the state of the system when VPU Recover is activated, applications that are running may be able to fully recover from the graphics processor reset. If this is not possible, the active application may be closed and the system will return to the desktop. VPU Recover will significantly reduce the number of system crashes caused by graphics hardware hangs. This allows for fewer interruptions and virtually eliminates situations where work can be lost, as well as increasing system stability.

אגב, זה מצוטט מהאתר של ATI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים