פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים נכנסתי היום אחרי איזה כמה חודשים טובים לאתרים warezfaw/lionetwork (אני באמת לא יודע למה), ומה אני רואה בעמוד הראשי של כל אחד מהם ? כל אחד כותב (ו"מראה") שהוא נבחר למקום מס' 9 ברשימת עשרת המשיפיעים ביותר באינטרנט... כמובן שכל אחד מראה "סריקה" שהוא צודק... האמת שלא משנה כלכך מי נכון (אם בכלל), זה פשוט כל כך עצוב, ה"אליס" לא אמרו שהם סוגרים את האתרים האלו כבר ? אז תמיד תדאגו שאפשר לרדת לשיאים חדשים
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים WTF ?אחד המנהלים בלינוורק שנפטר על שולחן הניתוחים לפני כמה ימים, הוא עבר ניתוח לתיקון מום בבית החזה ונפטר היה בן 17 במותו.אחד הגנבים שלהם נפטרככה אתה תמיד שמח כשילד בן 17 נהרג?
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים ככה אתה תמיד שמח כשילד בן 17 נהרג? איפה אתה רואה אותי שמח???..... טיפש וזה באמת דפוק שלא אומרים את השם האמיתי
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מה הם חיים במטריקס מה עכשיו הם דופקים את הכינוי שלו !? לא מגיע לו במותו שיגידו את השם שלו? ד"א למישהו יש מידע על המיקרה?
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=364331&hl=ולמי שאין יוזר באתר (הכניסה לפורום מצריכה יוזר) צרפתי 2 הודעות שלו כשהוא מספר על הניתוח שהוא יעבור ממנו לא חזר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים נכנסתי היום אחרי איזה כמה חודשים טובים לאתרים warezfaw/lionetwork (אני באמת לא יודע למה), ומה אני רואה בעמוד הראשי של כל אחד מהם ? כל אחד כותב (ו"מראה") שהוא נבחר למקום מס' 9 ברשימת עשרת המשיפיעים ביותר באינטרנט... כמובן שכל אחד מראה "סריקה" שהוא צודק... האמת שלא משנה כלכך מי נכון (אם בכלל), זה פשוט כל כך עצוב, ה"אליס" לא אמרו שהם סוגרים את האתרים האלו כבר ? אז תמיד תדאגו שאפשר לרדת לשיאים חדשים שניהם צודקים. שני האתרים זכו במקום ה-9. פשוט כל אתר בסריקה שהוא העלה הוא צנזר את השם של האחר, במקור בכתבה רשום ליונטוורק ווארזפו. העניין האידיוטי הוא שהחבר'ה בווארזפו אישרו לשים תמונה שלהם עם צינזור של העיניים. אם אתם לא רוצים שיראו אתכם, אז למה בכלל לשים תמונות? ??? בקשר ל-code_name הזה, כניראה שהמשפחה בקשה שלא ירשמו את השם האמיתי שלו, אני לא מצליח לחשוב על משהו אחר.
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים בקשר ל-code_name הזה, כניראה שהמשפחה בקשה שלא ירשמו את השם האמיתי שלו, אני לא מצליח לחשוב על משהו אחר. חשבת אוליי על האפשרות שהם פשוט לא ידעו את השם האמיתי שלו! וגם על האפשרות שכולם מכירים אותו יותר לפי הניק ולא השם האמיתי מסכן הבנאדם!
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים נכון הם לא ידעו את השם שלו אבל ידעו שהוא נפטר בניתוח : היו צריכים לכתוב שם ובסוגריים כינוי
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים אחד הגנבים שלהם נפטרתגיד מה אתה בסדר בראש ??בחיים שלי לא ראיתי תגובה יותר מטומטמת מזאת .
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=364331&hl=ולמי שאין יוזר באתר (הכניסה לפורום מצריכה יוזר) צרפתי 2 הודעות שלו כשהוא מספר על הניתוח שהוא יעבור ממנו לא חזר.מקרה מצער ביותר..אפילו לא הספיק לנצל משהו בחיים.. :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.