עבור לתוכן

איזה אתרי שיתוף מפגרים יש בארץ...

Featured Replies

פורסם

נכנסתי היום אחרי איזה כמה חודשים טובים לאתרים warezfaw/lionetwork (אני באמת לא יודע למה), ומה אני רואה בעמוד הראשי של כל אחד מהם ?

כל אחד כותב (ו"מראה") שהוא נבחר למקום מס' 9 ברשימת עשרת המשיפיעים ביותר באינטרנט... כמובן שכל אחד מראה "סריקה" שהוא צודק...

האמת שלא משנה כלכך מי נכון (אם בכלל), זה פשוט כל כך עצוב, ה"אליס" לא אמרו שהם סוגרים את האתרים האלו כבר ?

number9.jpg

The.Marker.Top.100.Sept2005.jpg

אז תמיד תדאגו שאפשר לרדת לשיאים חדשים :)

• תגובות 42
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחח הורג אותי איך שכל אחד מהם מוריד את החלקים על השני בכתבה :lol:

פורסם

חחחחחחחחח :yelclap: :yelclap: :yelclap:

שני (שלושה ליתר דיוק) מפגרים

פורסם

קהילת "ליונטוורק" מודיעה בצער רב על פטירתו בטרם עת של Codename_47

WTF ?

פורסם

אחד הגנבים שלהם נפטר

פורסם

WTF ?

אחד המנהלים בלינוורק שנפטר על שולחן הניתוחים לפני כמה ימים, הוא עבר ניתוח לתיקון מום בבית החזה ונפטר היה בן 17 במותו.

אחד הגנבים שלהם נפטר

ככה אתה תמיד שמח כשילד בן 17 נהרג?

פורסם

ככה אתה תמיד שמח כשילד בן 17 נהרג?

איפה אתה רואה אותי שמח???..... טיפש :bash:

וזה באמת דפוק שלא אומרים את השם האמיתי

פורסם

מה הם חיים במטריקס מה עכשיו הם דופקים את הכינוי שלו !? לא מגיע לו במותו שיגידו את השם שלו? ד"א למישהו יש מידע על המיקרה? :angryfire:

פורסם

http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=364331&hl=

ולמי שאין יוזר באתר (הכניסה לפורום מצריכה יוזר) צרפתי 2 הודעות שלו כשהוא מספר על הניתוח שהוא יעבור ממנו לא חזר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

נכנסתי היום אחרי איזה כמה חודשים טובים לאתרים warezfaw/lionetwork (אני באמת לא יודע למה), ומה אני רואה בעמוד הראשי של כל אחד מהם ?

כל אחד כותב (ו"מראה") שהוא נבחר למקום מס' 9 ברשימת עשרת המשיפיעים ביותר באינטרנט... כמובן שכל אחד מראה "סריקה" שהוא צודק...

האמת שלא משנה כלכך מי נכון (אם בכלל), זה פשוט כל כך עצוב, ה"אליס" לא אמרו שהם סוגרים את האתרים האלו כבר ?

number9.jpg

The.Marker.Top.100.Sept2005.jpg

אז תמיד תדאגו שאפשר לרדת לשיאים חדשים :)

שניהם צודקים.

שני האתרים זכו במקום ה-9. פשוט כל אתר בסריקה שהוא העלה הוא צנזר את השם של האחר, במקור בכתבה רשום ליונטוורק ווארזפו.

העניין האידיוטי הוא שהחבר'ה בווארזפו אישרו לשים תמונה שלהם עם צינזור של העיניים. :screwy: אם אתם לא רוצים שיראו אתכם, אז למה בכלל לשים תמונות? ???

בקשר ל-code_name הזה, כניראה שהמשפחה בקשה שלא ירשמו את השם האמיתי שלו, אני לא מצליח לחשוב על משהו אחר. :nixweiss:

פורסם

בקשר ל-code_name הזה, כניראה שהמשפחה בקשה שלא ירשמו את השם האמיתי שלו, אני לא מצליח לחשוב על משהו אחר. :nixweiss:

חשבת אוליי על האפשרות שהם פשוט לא ידעו את השם האמיתי שלו! וגם על האפשרות שכולם מכירים אותו יותר לפי הניק ולא השם האמיתי

מסכן הבנאדם!

פורסם

נכון הם לא ידעו את השם שלו אבל ידעו שהוא נפטר בניתוח ::)

היו צריכים לכתוב שם ובסוגריים כינוי

פורסם

אחד הגנבים שלהם נפטר

תגיד מה אתה בסדר בראש ??בחיים שלי לא ראיתי תגובה יותר מטומטמת מזאת .

פורסם

http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=364331&hl=

ולמי שאין יוזר באתר (הכניסה לפורום מצריכה יוזר) צרפתי 2 הודעות שלו כשהוא מספר על הניתוח שהוא יעבור ממנו לא חזר.

מקרה מצער ביותר..אפילו לא הספיק לנצל משהו בחיים.. :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים