פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים לפני חודש הלכתי למשרד הרישוי לעשות מבחן תאוריה וכנראה שבדרך חזרה הביתה נפלה לי הת.ז.אתמול היתי צריך להתייצב בלשכת גיוס ולא מצאתי את הת.ז. ולקחתי דרכון במקום.בקרוב אני אמור לגשת לטסט ואני חייב לקחת איתי ת.ז. ולעוד כמה דברים.בכל מקרה - היום חרשתי על כל הבית חיפשתי ובדקתי בכל חור ואין...אני חייב להוציא תעודת זהות כמה שיותר מהר.חשבתי פשוט ללכת למשרד הפנים מחר בבוקר - אבל מה אני אמור להגיד להם? שאיבדתי את התעודה? שהיא נשרפה?ומה המחיר של הקנס\ תשלום על ת.ז. וכו'?תודה מראש.
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים אתה אומר להם שאיבדת אותהיעלה לך 200 שקללא צריך להמציא סיפורים, זה לא מעניין אף אחד
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים תביא גם 2 תמונותיש מצב שאם אתה מתחת ל-18 אתה חייב את אחד ההורים אבל אני לא סגור על זה
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים עשיתי לפני שבועיים מחדש.באתי עם אבא כי אני עוד קטין, אמרנו להם שנאבדה התעודה וזה עלה 75 ש"ח, וגם אתה מתחייב שאם אתה מוצא את התעודה הישנה אתה מחזיר אותה מיידית.
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים אם אתה מתחת לגיל 16 אז חייב הורה נוכח... אם אתה מעל גיל 16 ומתחת לגיל 18 לא חייב הורה אבל צריך את הספח של אחד ההורים נראה לי...
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים בגיל 15.5, ניתן להוציא ת.ז עם הצהרה מההורים (לא כדאי, סתם שטותי).בגיל 16 אתה לא צריך אף אחד, אתה בא למשרד הפנים אתה, עצמך, תמונה ותעודה מזהה אחרת שלך (דרכון)ואתה מוציא לבד תעודת זהות.
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים זה שונה כשעושים חדש...וכשעברת את גיל 16 אתה לא חייב תעודה מזהה בשביל לעשות תעודת זהות לבד, רק תעודת זהות של אחד ההורים 2 תמונות פספורט ולמלא שם את הפרטים.כרגע בעצם כל ילידי 89 כבר יכולים להוציא תעודת זהות למרות שהם לא עברו את גיל 16..
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים לא כל התיכונים משתתפים במבצע הזה, וילידי 89 בכלל לא צריכים אותם, הם יכולים ללכת לבד ולהוציא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.