עבור לתוכן

שאלה על 2 הארדיסקים.

Featured Replies

פורסם

בקרוב אני הולך לקנות מחשב (גיימר כבד) וחבר שלי הציע לי לקנות את שני הכוננים האלה:

Maxtor 160GB SATA 7200 RPM

Segate 40GB Baracuda IDE 7200 RPM

הוא אמר לי שכדאי לי להתקין את הווינדוס על הסגאייט ואת שאר הדברים על המקסטור ואמר שזה ישפר FPS.

האם זה נכון?

את המקסטור אני קונה 100%.

פורסם

אני אישית ממליץ לך על   W.Digital Raptor 36-gb\74-gb

הוא רץ ב 10,000 RPM  ותרגיש את בביצועים אבל הוא יקר רצח

והוא די רועש ומתחמם אז אם אין לך בעיה תקציבית ואין לך אוזניים רגישות אז כדאי לך לקחת אותו

וזמני הטעינה במשחקים יתקצרו פלאים - יש לי כזה שעליו המשחקים והמערכת הפעלה ועוד אחד רגיל SATA

של 80 גיגה להורדות וכו'

ביקורת:

http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2073&p=9

פורסם

לא יוסיף FPS, אבל ישפר זמני טעינה.

פורסם

רק שהרפטור עולה פי 2 יותר ואתה מקבל רבע מהנפח אחסון שאתה מקבל ב-160 ג'יגה וכל זה בשביל זמני טעינה מהירים יותר. לא מומלץ.

פורסם

אם אני לא טועה, לכוננים של WD בנפח של מעל 300GB יש מהירויות קריאה וכתיבה שמתקרבות לרפטור. (אבל זמני חיפוש ארוכים יותר).

פורסם

בקרוב אני הולך לקנות מחשב (גיימר כבד) וחבר שלי הציע לי לקנות את שני הכוננים האלה:

Maxtor 160GB SATA 7200 RPM

Segate 40GB Baracuda IDE 7200 RPM

הוא אמר לי שכדאי לי להתקין את הווינדוס על הסגאייט ואת שאר הדברים על המקסטור ואמר שזה ישפר FPS.

האם זה נכון?

את המקסטור אני קונה 100%.

דבר ראשון FPS זה בטוח לא ישפר, דבר שני שים לב שהדיסקים האלו הם אותה מהירות +- (זה לא שהדיסק של 40 גיגה הוא כמו ה RAPTOR שנותן ביצועים טובים יותר), ככה שאפילו כשאתה משחק, בהנחה שאתה לא מריץ מיליון דברים ברקע, גם שיפור בזמני טעינה לא תקבל (זה כמעט כמו לחלק דיסק גדול ל2 מחיצות)...

נשמה כמו מקרה שהוא מנסה להיפתר מסחורה.. אני ראיתי באתרים ש 40GB עולה 300 ש"ח, כש 160GB עולה 600 ש"ח....

פורסם

לא כדאי לך לקנות דיסק 40 ולוא רק מבחינת תקציב: כמעט באותו כסף אתה יכול לקנות 80 ג'יגה ועם עוד טיפה 120..

טיפ: אם אתה טוען להיות גיימר כבד, קח דיסקים עם cache גדול..לפחות 8MB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים