עבור לתוכן

לוחות אם של Gigabyte - ראו הוזהרתם..

Featured Replies

פורסם

הקבלים של הלוחות האלה נוטים להתנפח אחרי פרק זמן מסויים

(זה יכול להיות חצי שנה, שנה ואף יותר - 3 שנים, כפי שקרה אצלי..)

לאחרונה קניתי מחשב חדש עקב זה שהלוח הקודם שלי הלך לעולמו..

הלוח היה של Gigabyte דגם 7VTXE+

ומה שקרה זה שהקבלים שלו התנפחו...

וכבר שמעתי הרבה שמועות וסיפורים על כך שהלוחות של חברה הזו לא אמינים במיוחד..

אפילו אמרו לי שהם בכוונה מייצרים לוחות שהקבלים שלהם יתנפחו אחרי זמן מסויים.. אבל זו רק שמועה.

אני באופן אישי לא יתקרב יותר לחברה הזו, לא בלוחות ולא בכרטיסי מסך.

רק רציתי להביע את דעתי, תודה.

נ.ב.

כמה הייתם לוקחים על מעבד Athlon XP 1600+ 1.4Ghz ?

(יש לי אחד כזה למכירה אם מישהו רוצה, שישלח הודעה)

פורסם

בקיצור מה שאתה אומר פה לאנשים זה שעל סמך שמועות וסיפורים ששמעת ועל ניסיון עם לוח אחד בלבד של GIGABYTE אתה ממליץ לא לקנות :screwy: ? סיפורים יש מפה ועד קיבינימאט תאמין רק למה שאתה רואה .

נ.ב

לא הייתי נותן יותר מ-150 שקל.

פורסם

איזה שטויות ...........מה קרה פה לאתר ,כל אחד ששומע שמועה מפרסם אותה? :kopfpatsch:

גיגה בייט חברה אמינה לא פחות מכל החברות הגדולות בשוק,(אל תיקח מקרה שלך ותהפוך אותו לתופעה !יש פגם לפעמים ,קורה ,אצלינו במעבדה כבר 3 שנים מוכרים את הלוחות המעולים של גיגה בייט ואסוס ואולי רק 2-3 לוחות בשנה היינו צריכים לשלוח לתיקון בCD לוג מתוך 15.)

זכותך לא להתקרב לחברה מסויימת אבל להאשים אותה בזה שהיא עושה את זה "בכוונה",איזה שטויות.............אף חברה שרוצה להתקדם בשוק לא תעשה דבר כזה ,ובטח כשעוד היא מביאה 3 שנים אחריות על המוצרים :nixweiss::kopfpatsch::screwy::kopfpatsch:

פורסם

איזה שטויות ...........מה קרה פה לאתר ,כל אחד ששומע שמועה מפרסם אותה? :kopfpatsch:

גיגה בייט חברה אמינה לא פחות מכל החברות הגדולות בשוק,(אל תיקח מקרה שלך ותהפוך אותו לתופעה !יש פגם לפעמים ,קורה ,אצלינו במעבדה כבר 3 שנים מוכרים את הלוחות המעולים של גיגה בייט ואסוס ואולי רק 2-3 לוחות בשנה היינו צריכים לשלוח לתיקון בCD לוג מתוך 15.)

זכותך לא להתקרב לחברה מסויימת אבל להאשים אותה בזה שהיא עושה את זה "בכוונה",איזה שטויות.............אף חברה שרוצה להתקדם בשוק לא תעשה דבר כזה ,ובטח כשעוד היא מביאה 3 שנים אחריות על המוצרים :nixweiss::kopfpatsch::screwy::kopfpatsch:

יפה אמרת :yelclap: , אני מסכים על הקטע של 2 מתוך 15 למרות שלי היה יותר מזל וזה התקרב יותר לכיוון של 1 מתוך 10.

פורסם

היתי נותן לך 100שח

שמעת על החוק לא למתוח ביקורת על חברה ?

ועוד להפיל עליה אשמה?!

לוחות לא אמינים?

שקר וכזב!

פורסם
  • מחבר

אני לא "מאשים" את החברה בכלום... זה רק שמועות ששמעתי..

מעניין אבל שהרבה אמרו לי לא להתקרב אליה..

אין עשן בלי אש..

פורסם

אני לא "מאשים" את החברה בכלום... זה רק שמועות ששמעתי..

מעניין אבל שהרבה אמרו לי לא להתקרב אליה..

אין עשן בלי אש..

כן כמו "השמועה" שהAS5 מתפוררת אחרי חודש שהטכנאי של K*P אמר פה למישהו......... :nixweiss::kopfpatsch:

פורסם

שמעת על החוק לא למתוח ביקורת על חברה ?

אין חוק כזה,אסור להביע ביקורות על חנות מסויימת (רק לשם השוואת מחירים),אבל חברה? מה אף אחד פה לא ירד על מייקרוסופט?

פורסם

בקשר ללוחות של Gigabyte - פרסמתי פה פעם לגבי זה לפני יותר משנה.

הסיפור שלי היה שהלוח GA-7VAX פשוט לא הסתדר עם כרטיס המסך שקניתי אז ה GF4 MX440 - המחשב היה פשוט נתקע והמסך עובר למצב המתנה. בחנות היו בסדר גמור איתי והחליפו לי את הלוח לאותו דגם, אבל הבעיה שוב חזרה. עשו אותו דבר לגבי כרטיס המסך (החליפו לאותו דגם) - וכלום לא השתנה. בסוף קניתי כרטיס מסך אחר, אבל אז התחילו הבעיות עם הלוח - אחרי כ-3 חודשים היו לי מסכים כחולים וגיליתי קבל נפוח. החליפו לי שוב את הלוח, שוב לאותו דגם, ואחרי 3 ימים שוב קבל נפוח, החליפו לי את הלוח שוב, ולמחרת כבר חזרתי שוב להחלפת לוח בגלל קבלים נפוחים. בקיצור היו לי איזה 4-5 החלפות של הלוח הזה בגלל בעיה עם קבלים לא תקינים (איזה יופי שיש 3 שנים אחריות). בסופו של דבר החליפו את הלוח לדגם אחר ה 7VA שיש לי כרגע ואיתו אין את הבעיות האלו.

בפורום הזה אמרו לי שהבעיה היא לאו דווקא של Gigabyte אלא של הרבה חברות - בתקופה ההיא שבה ייצרו את הלוחות (בסביבות 2002), פשוט הקבלים לא היו מספיק איכותיים והם נטו להתנפח/להתפוצץ, וכנראה שהרבה חברות השתמשו בקבלים של אותו יצרן. תעשה חיפוש ואולי תמצא את הנושא הזה שלי, היו שם הרבה פרטים.

אני לא חושב שיש בעיה ספציפית עם Gigabyte - להיפך - הם מייצרים מוצרים איכותיים במחיר משתלם, וגם נותנים 3 שנים אחריות. למחשב הבא שלי אני בהחלט אשקול לקנות לוח של Gigabyte.

פורסם

הבעיה לא עם Gigabyte !

יש בארץ מספר חנויות שעובדות עם יבואנים מפוקפקים!

היבואנים האלה מביאים לוחות משוחזרים של Gigabyte מרוסיה ...

מה שכן . . . . אין בעיה עם לוחות שמגיעים מהיבואן הרישמי שנותן 3 שנות אחריות.

פורסם

הבעיה לא עם Gigabyte !

יש בארץ מספר חנויות שעובדות עם יבואנים מפוקפקים!

היבואנים האלה מביאים לוחות משוחזרים של Gigabyte מרוסיה ...

מה שכן . . . . אין בעיה עם לוחות שמגיעים מהיבואן הרישמי שנותן 3 שנות אחריות.

מספיק לדבר שטויות,אין יבואנים מפוקפקים ,יש יבואן רישמי ויבואן שמייבא בעצמו את הלוחות בידיעת החברה,אולי במוצרי חשמל אחרים כן.

"לוחות משוחזרים",מה זה בטריות?!? :nono:

כל לוח לא תקין הולך למפעל מיוחד בקוסטא ריקה/CHINA לבדיקות וכדומה ,בכדי לדעת אם יש תקלה סידרתית בדגם הנ"ל,במידה ולא פשוט "משמידים" אותו(אכן זהו נזק לחברה,אבל זה עוד משהו שהם "סופגים")

בכל מקרה ,מה שכן יכול להיות זה לאו דווקא יבואן מפוקפק אלא יותר כמו מוכר חנות מפוקפק שייקח לוח יד שנייה ויכניס לך אותו למחשב ,ומ-פה זהו כבר סיפור אחר לגמריי.... ;)

פורסם

מספיק לדבר שטויות,אין יבואנים מפוקפקים ,יש יבואן רישמי ויבואן שמייבא בעצמו את הלוחות בידיעת החברה,אולי במוצרי חשמל אחרים כן.

"לוחות משוחזרים",מה זה בטריות?!? :nono:

כל לוח לא תקין הולך למפעל מיוחד בקוסטא ריקה/CHINA לבדיקות וכדומה ,בכדי לדעת אם יש תקלה סידרתית בדגם הנ"ל,במידה ולא פשוט "משמידים" אותו(אכן זהו נזק לחברה,אבל זה עוד משהו שהם "סופגים")

בכל מקרה ,מה שכן יכול להיות זה לאו דווקא יבואן מפוקפק אלא יותר כמו מוכר חנות מפוקפק שייקח לוח יד שנייה ויכניס לך אותו למחשב ,ומ-פה זהו כבר סיפור אחר לגמריי.... ;)

צר לי אבל זה ידוע שבארץ יש הרבה מוצרים ש"משוחזרים" מכיוון שבארץ אין חוק כמו באירופה נגד מכירה של מוצרים "משוחזרים" וניתן למכור אותם כחדשים, לא יודע לגבי הלוחות של GIGABYTE אבל אני בטוח שעל הרבה מוצרים בארץ עושים קומבינות.

נ.ב

לא שאם היה חוק אז מישהו באמת היה שם עליו או אוכף אותו .

פורסם

קודם כל, השמועה הזו ממש דבילית, מצטער על הביטוי אבל ככה זה.

GIGABYTE חברה גדולה, עם שם גדול, ושים לב שהיא אחת החברות היחידות שתמצא כימעט בכל חנות מחשבים בארץ.

מה שהופך אותה לאחת המבוקשות, מבחינת מחיר - תמורה הם בסדר גמור.

לא ניראה לי שחברה כזו תייצר כבלים במטרה שהם יהרסו בסופו של דבר. היה לי לוח של ג'יגהבייט מעל לשנתיים והוא עד עבד מצויין עד שמכרתי אותו.

וגם אז הוא עבד מצויין.

היה לי עוד לוח שלהם לאחר מכן, שנישרף יחד עם ספק - והחליפו לי אותו תוך פחות משבוע..

אני אישית מאז לא אוהב את החברה הזו ומעדיף חברות אחרות על פנייה - Abit, ASUS, MSI..

אבל אני לא מאשים אותם בזה שהלוח נשרף.. קורים דברים..

פורסם

קודם כל אני הייתי מעדיף כל מוצר של MSI (לוח אם ,כרטיס מסך וכו..) על פני כל חברה אחרת (GIGABYTE,ASUS,ABIT,ASROUCK) ,הם הרבה יותר איכותיים מהחברות האחרות (ואני לא אומר סתם,המוצרים שלהם נשארים להמון זמן(בין אם זה מחשב נייד,נגן MP3,לוח אם ,כרטיס מסך) ובאמת הייתי הולך עליה לפני כל החלטה אחרת.

בכל מקרה הדיון פה הוא לא על זה............בואו נסכם את הדיון בזה שהשמועה היא מופרחת לחלוטין,ושמועות כמו שהן שמועות ,(במיוחד כשהם מטנאים נובים)

:)

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

לי יש את ה Gigabyte 7VRXP.

לאחר תקופה של שנתיים וחצי שהוא אצלי קיבלתי מסכים כחולים ולא הבנתי מאיפה. פתחתי וראיתי על הלוח 3 קבלים מנופחים.

הלכתי לחנות אלקטרוניקה עלו לי 3 הקבלים 8 שקל. הלחמתי והיום הלוח כמו חדש.

והלוח אם עובד תותח שום בעיות שום כלום.

תאמין לי שגם לABIT וASUS וMSI וEPOX היו קבלים נפוחים. מה לעשות. אבל להשמיץ את החברה הזאת בגלל מספר נמוך של לוחות זה טימטום.

יש לדוד שלי את ה7VAXP ויש לו כמעט 3 שנים ושום בעיות.

ולחבר יש את 7VTXE וגם הוא עובד כמו חדש.

יעלה לך פחות הקבלים מאשר לשלוח את הלוח ולהשתמש באחריות ולחקות למוצר חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים