פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים השאלה בכותרתאבל אל תענו לי תעשה דרך הביוס כי זה לא ממש הולך לי(שאלתי אותכם לעזרה אבל אתם לא ממש עוזרים.....)
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים לכרטיס מסך הRIVA TUNER הכי בטוחה וקלה(לדעתי לפחות)לגבי המעבד: זה תלוי בלוח אם שלך, ז"א יש תוכנות שבאות עם הלוח אם שקל מאוד לעבוד איתם(כמו EASYTUNE של GIGABYTE).
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מה הבעיה ב-EASY TUNE?ולמה אתה לא עושה OC למעבד דרך הביוס?למה אתה מתכווין כשאתה אומר שזה לא ממש הולך?
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר כשאני מגיע לבאס של 215 המחשב פשוט לא עולה מה לעשות ניסיתי כל מיני דברים הנמחת ה-mhtz של הזכרונות שינוי יחס של מהירות הבאס ועוד כל מיניאבל עם איסי טיון אני מצליח להגיע חבאס של-220 ואז המחשב קורס אני מעלה מתח ועוד פעם קורס אני מעלה עוד מתח והמחשב עוד פעם קורסאז חשבתי אולי אני אצליח עם תוכנה אחרת
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר קודם תנעל Pci/agp אחריי זה תשנה יחס זיכרונות של 3:2 ואז זה יצליחאיך עושים את זה תוכל להסביר לי??
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים חשבת על להוריד את המחלק HTT? :-\אני הורדתיח אותו לX3 ואז הMHZ קפצו למטה לכיוון ה1240מה עושים?
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר תעזרו לי בבקשה אתם תמיד עוזרים לי קצת מגיעים לקטע שבו אמורה להיפטר הבעיה ואזא תנוטשים אותי!!!!..... :errrr: :errrr:אני כל הזמן נטקע בבאס של 215!!!איך נועלים pci /agp ואיך משנים יחס
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים כדי לנעול AGP\PCI אתה צריך להיכנס לביוס ושם יש איזה שורה שרשום בה AGP CLOCK שמה אתה צריך לשים את זה על 66 ובשורה של הPCI לשים על 33...לגבי יחס,אין לי מושג...
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים אחייחסים של הזיכרונות אמרתי לך איך משניםתעשה קונטרול+F1 בביוסותיכנס לADVANCED CHIPSETושם יש לך HT frequency ותשים על 3ואז יש לך גם MAX MEMCLOCK תשים על 166ואיפה שאתה עושה OC למעבד מיתחת למהירות הבאס צריך ליהיות לך SPREAD SPECTRUM אז תבטל אותו וככה אתה נועל את הPCI
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר עשיתי בידיוק את מה שאמרתה אבל עדיין אני מצליח להגיע אך ורק לבאס של 215...אין עוד אפשרויות.?
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים עשיתי בידיוק את מה שאמרתה אבל עדיין אני מצליח להגיע אך ורק לבאס של 215...אין עוד אפשרויות.?אחי בישביל שיהיה לי טוב על הנשמה ואבין מה קורה אצלך תן צילום מסך של EVEREST בקטגוריה של OVECLOCKING
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.