עבור לתוכן

בעיה ממש דפוקה. לוח אם/מערכת הפעלה.

Featured Replies

פורסם

לא מזמן החלפתי לוח אם כי לקודם שלי נדפק ה USB. אז אחרי שקיבלתי את הלוח אם החדש מצאתי בעיות דפוקות לגמרי...

לפחות פעמים ביום נדפק הכרטיס קול ואני צריך לעשות ריסט בשביל שזה יעבוד שוב. וגם לפחות פעמים קורה שפתאום כל המחשב נתקע ל5 שניות , וחוזר, נתקע שוב וחוזר ככה כל הזמן, וזה מנתק לגמרי את האינטרנט ודופק הכל... קיצר לקחתי את המחשב למעבדה של מניאקים שעובדים עלי בעינים ואומרים לי אחרי שבוע כבר שלא מצאו מה הבעיה אז כבר לקחתי את המחשב הביתה, ואחד שם אמר לי שזה בטח המערכת הפעלה... אני לא רוצה סתם לעשות REPAIR בדיסק של ווינדוס אז מישהו אולי יודע מה הבעיה ויכול להגיד לי מה זה? אני אומר 90% לוח אם.

פרטי מחשב :

P. 4 2.66 ghz

512 DDR

MotherBoard: PS800D ASUS

פורסם

היי

לפי דעתי לא הית צריך להחליף לוח אם בגלל USB הית קונה כרטיס PCI אם 5או 6 יציאות USB והית פותר לך את הבעיה של הUSB

לגבי הלוח אם היתי ממליץ לך לעשות עדכון דריברים מהאינטרנט עדכון דריברים עשוי לעזור

פורסם

אם החליפו לך לדגם אחר של הלוח, או אפילו לגירסה אחרת, אני ממליץ בחום לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש.

כדי לבדוק האם הלוח תקול או שהבעיה היא ממערכת ההפעלה, אני שוב מציע לפרמט (או להתקין את מערכת ההפעלה על מחיצה אחרת). אם הבעיה חוזרת - תפנה לחנות/מעבדה ותדרוש שיחליפו לך אותו.

פורסם

לפרמט ולהתקין מחדש.

אם זה XP, אז בעיקרון הוא בכלל לא אמור לעלות לך את המחשב (ככה לי הוא עשה את זה ואז

הסבירו לי שלXP יש בעיה אם מחליפים לוח אם/מעבד).

תפרמט ותתקין מחדש את מערכת ההפעלה (ושאר התכונות שלך). :-\

פורסם
  • מחבר

חובה לפרמט או שאני יכול גם לעשות REPAIR?

כי בעקרון אני רוצה פשוט לבדוק מה זה קודם.. כולם אומרים לי להתקין שוב את הווינדוס ואם זה לא זה אז זה הלוח אם... אבל יש מצב אני פשוט יכול לעשות ריפייר? אני לא רוצה לפרמט סתם, למרות שיש לי גיבוי.

פורסם

אתה חייב לפרמט כי הווינדוס "תקוע" עוד על הלוח הישן שלך

וכנראה שהבעיות נובעות מזה (רוב הסיכוים)

ולכן תפרמט ותתקין ווינדוס חדש עם הלוח החדש

:smile1::screwy::smile1:

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה אני מחר על הבוקר מפרמט ^^

נקווה שיעזור... :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים