פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים הבנתי שמעבד AMD 1800+ טוב יותר מ-P4 1800 (בטכנולוגיית 0.18 מיקרון)השאלה מה בהשוואה למעבדים החדשים בטכנולוגיית 0.13 ?
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים הם בערך אותו הדבר אין תשובה חד משמעית לפעמים הוא עוקף אותו ולפעמים להפך. ההבדל הוא שהפנטיום 4 מתחמם הרבה פחות ומפעיל טוב יותר יישומי מולטימדיה.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים עוד פעם אתה אתה יכול לקנות את האת'לון עם הקירור הכי טוב והוא עדיין ישאר יותר זול מהפנטיום. חות מזה שכדי להוציא משהו מפנטיום אתה צריך זכרונות RDRAM וסה"כ מערכת AMD יותר זולה ויותר טובה....
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מחבר לגבי החום - אני מבין שה-0.13 מפיק פחות חום מאותו מעבד ב-0.18.שאלתי לגבי הביצועים, אתם אומרים שאין הבדל?
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים לאחר שעבדתי עם שני המעבדים אני יכול להגיד שה XP1800 מהיר יותר אבל זה לא משהו שממש קריטי ובכלל במשחקים אי אפשר להרגיש בהבדל בעין אנושית.הטענות שמעבדי AMD נשרפים לא ממש מבוססות, הדאגה היחידה היא אם מעולם לא התקנת מאוורר על מעבד FCPGA (עם הליבה החיצונית) כי אם טועים אז באמת מעבדי AMD עלולים להשרף.שורה תחתונה:-יחס ביצועים / עלות של AMD הרבה יותר טוב. (אבל ביצועי המעבד הם רק חלק אחד מביצועי המערכת)-אם אתה מרכיב את המחשב בעצמך ואין לך נסיון אז אינטל יותר בטוח.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים זה שהוא מיוצר בטכנולוגיות ה0.13 מיקרון לא בהכרח נותן ביצועים יותר טובים , פשוט הוא מתחמם פחות.... לדעתי אתה יכול לקחת את ה Amd 1800+ בעיניים עצומות (אלא אם כן o/c מתוכנן )
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מחבר זה שהוא מיוצר בטכנולוגיות ה0.13 מיקרון לא בהכרח נותן ביצועים יותר טובים , פשוט הוא מתחמם פחות.... לדעתי אתה יכול לקחת את ה Amd 1800+ בעיניים עצומות (אלא אם כן o/c מתוכנן ) תארתי לעצמי... תודה.
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים yotamoo גם עם זכרונות DDR333 הפנטיום 4 יכול להפיק מעצמו כמעט את המירב. DDR333 עוקף את RDRAM 800 בפנטיום 4.....ודרך אגב בכלל לא דיברתי על שיקולי מחיר זה משהו אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.