פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים הרצתי ספיד פאן וזה אומר שהטמפ' היא 45 מעלות...נתוני המחשב שלי:מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHzלוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO)http://www.papab.com/mbp4vxasd2.htmהלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 מגה הרץזיכרון: 256 MB (SDRAM)=> 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץNVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M40 Gb Hard Disk8.5 Gb Hard Disk Windows XP Pro, SP2(למרות שלא נראה לי קשור...)זה בסדר?תודה לעוזרים
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים זה בסדר+- אבל אני אישית לא סומך על הספיד פאן תבדוק אם עוד תוכנות כמו: אוורסט/MOTHERBOARD והכי טוב בביוס
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר התקנתי את התוכנה מוד'ר בורד מוניטור וזה אמר לי שהטמפק היא 34... משהו מוזר כאן!!! :screwy:
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים לא מוזר אחת התוכנות מזייפת (או שתיהם ) הורדת את הMB5 ובחרת בו תגירסה של הלוח שלך אם כן והכול טוב אז יש לי תחושה שהספיידפאן מזייף (כמעט כמו תמיד) תבדוק בביוס ותשווה לתוכנות ותראה מי הכי קרובה/מדויקת
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים זה מצויין תשמע מה אני אומר לך לא ישרף לך גם עם תגיע לשישים אבל הביצועים יהיו יותר גרועים כמה שיותר נמוך ביצועים יותר חדים טובים ומהירים וגם אפשר לעשות אובר קלוק אם אין לך לוח אם אינטל ...בקיצור אל תרד עם המעלות מתחת לעשר כי אז המצב של המעבד שלך יהיה יותר גרוע מ 100 מעלות ... !
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר בביוס זה יותר קרוב לMB5...כנראה הספיד פאן גרוע....עוד שאלה:למה יש לי 4 מאוורים במחשב:על המעבדבספקבכרטיס מסךועוד קטנצ'יק שאני הוספתיוכל תוכנה מראה לי שיש לי רק אחד?!
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים ספיד פאן כמו שאמרתי בתגובה הראשונה בדרך כלל מזייפת ולגבי המאווררים כי את כול אלה שהוספת אין כבל של הRPM (סיבובים לדקה) ורק למעבד יש כבל כזה (ומין הסתם זה המאוורר ש"מזוהות" התוכנות).. וכול מאוורר עם כבל RPM מתחבר לשקע של ה3 פינים בלוח ולא למולקס בספק
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר אחי, הנה - צילום מסך מהביוס אחרי כמה שעות טובות שהמחשב עובד וגם קצת אחרי עומס...http://img184.imageshack.us/img184/8374/temp2mm.jpgמה יש לך להגיד על המצב?מה בסוף הטמפ' של המחשב? - יש שם 3...וכל הוולטים בסדר?הRPM של המאוורר סביר?תודה על העזרה![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים ה CPU TEMPERATURA זה המעבד (האחרון בביוס).. SYSTEM TEMPERATURA של המערכת/לוח/מארז (אחד לפני האחרון).. POWER TEMPERATURA של הספק כוח (שלילשי לפני הסוף)... והוולטים קצת נמוכים (חוץ מה12V) אבל סביר (סטיה לא רצינית).. והRPM בסדר כי הוא היה במאמץ.. ;D
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר אז בכללי, אחי, מה הטמפ' של המחשב?!לא של כלל הרכיבים אלא בכלל שיש בתוך המארז!?אם זה השני אז זה סבבה, לא!?מה זה אומר שהוולטים נמוכים? זה משפיע על משהו?כמה אמור להיות RPM ממוצע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.