פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים הזכרון שלי עכשיו הוא על 2.5-3-3-8 ג'נרי...אם סתם לדוגמא אני ישים אותו על 2-2-2-5 ובאיזה אורך פלא זה אפילו יעבודיכול להגרם איזשהו נזק לזכרון כמו שיכול לקרות בהעלאת מתח לזכרון או שזה ממש לא מסוכן ומקסימום המחשב לא יעלה ואז עושים איפוס ביוס?
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים הזכרון שלי עכשיו הוא על 2.5-3-3-8 ג'נרי...אם סתם לדוגמא אני ישים אותו על 2-2-2-5 ובאיזה אורך פלא זה אפילו יעבודיכול להגרם איזשהו נזק לזכרון כמו שיכול לקרות בהעלאת מתח לזכרון או שזה ממש לא מסוכן ומקסימום המחשב לא יעלה ואז עושים איפוס ביוס?לא חושב שתצליחאבל גג... לא עובד. מאפסיםלנו (בעלי הNEO4 ) יש פשוט כפתור, לא צריך לקצר כלום
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים סליחה, גם לי יש neo4 ולאיזה כפתור אתה מתכוון בדיוק?? לאיפוס אוטומטי של הביוס? איך עושים אותו ואיפה הוא נמצא? תודה.. העניין הוא, שכבר נכוויתי בעבר מאיפוס הביוס הזה ומאוד יכול לעזור לי כפתור שכזה
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים בלי קשר לכפתור שהוא צייןב MSI, לחיצה על מקש ה INS בזמן ה BOOTמעלה את המחשב ב SAFE MODE.
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר מכיר את הכפתור הנחמד הזה הרבה יותר נוח מהג'מפר של פעם...כפתור אדום קטן נמצא בצד הימני של הלוח דיי למטה באזור הבטרייה למי שרוצה לדעת - עושה ריסט לביוס מבלי להסתבךעוד שאלונת.. הזכרונות הוגדרו באופן אוטמטי ל T2 יש לזה סיבה? אם אני רוצה שהם יהיו T1 ומזה אומר בעצם??דרך אגב בעלי הלוח NEO4 יש עדכון מעולה לביוס 1.8 ממש ממש טוב סידר לי מלא בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.