פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים שלום, קיבלתי מחשב ישן ואני מתכוון להתקין עליו WIN98.הבעיה היא שהמחשב בא רק עם דוס ולא מוכן לזהות את הסידי...מישהו יודע מה צריך להתקין כדי שהוא יזהה גם את הCD?
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אתה צריך לבדוק בביוס אם הCD מזוהה ולשנות את סדר הבוט שיעלה קודם מהCD אחרי זה להכניס את הדיסק של WIN98 לכונן ולאתחלאת הפירמוט אם אתה צריך תעשה כבר דרך ההתקנה של הווינדוס
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר אתה בטוח של98 יש אופציה של בוט דיסק?כי כמה שאני זוכר ההתקנה לא אוטומטית אלא צריך להתקין דרך הדוס.
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אתה בטוח של98 יש אופציה של בוט דיסק?כי כמה שאני זוכר ההתקנה לא אוטומטית אלא צריך להתקין דרך הדוס.שבוע שעבר עשיתי בוט והתקנה אוטומטית מהדיסק...ככה שזה אפשריולא הבנתי מה זה "BOOTABLA"?
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים בדוס אתה צריך להפעיל 2 קבצים כדי שכונן ה CD יזוהה - הראשון הוא הדרייבר של הכונן עצמו ב config.sys ע"י הפקודה device, והשני הוא mscdex.exe עם הפרמטרים המתאימים (בד"כ ב autoexec.bat, אבל אפשר גם ידנית). לדעתי יהיה לך יותר קל להשיג דיסקט איתחול של 98 - הוא פשוט טוען את כל הדרייברים האפשריים עבור ה CD, כך שבטוח שאחד מהם ייתפוס, ותהיה לך גישה לכונן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.