עבור לתוכן

דיון מרוכז על ספקי כוח , כל הבקשות/הצעות/הערות/שאלות - בדיון הזה.

Featured Replies

פורסם

תודה רבה, עזרת לי מאוד!  ;)

רק שאלה קטנה.

האתר עם הפירוס על הספק שנתת מתאים לדגם :

Enermax 350W (365VEFCA) Fan Speed Adjustable Power Supply

לעומת הדגם שהומלץ לי ב-PCH שהוא יקר ב-10 שקלים יותר :

Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply

נראה לי שבשניהם יש 8 מולקסים, הגיוני לא?

עריכה שניה :

כן, בררתי וגם בדגם היקר יותר ב-10 שקלים (שהומלץ לי עליו ב-PCH) יש 8 חיבורי מולקס.

וגם מצד ההיגיון אין סיבה שלא אבל בכל מקרה ראיתי באתר כלשהו.

תודה לכולם על העזרה!

רן. ;)

• תגובות 4.2k
  • צפיות 267.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מתלבט אם לקנות את TAGAN 480 U-01 כאן:

http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817101509&ATT=Power+Supplies&CMP=OTC-pr1c3grabb3r

או לנסות למצוא מקום כאן בארה"ב שמוכר U-22 (לא מצאתי עדיין למרבה הפלא).

זה ההבדל שראיתי:

""As far as I can tell from research at present, ATX 2 sometimes referred to as ATX12 v2, is the new industry spec for ATX PSU's. The main difference between ATX and ATX2 specs is that ATX2 has 2 independent 12v rails as opposed to just one in ATX1 spec.

The advantage of this is that the motherboard has its own 12v rail, and everything else is powered by another 12v rail, meaning that if components such as optical drives suddenly use a lot of power the vital components on the mobo, ie your CPU, do not suffer from voltage fluctuations and/or surges. Dual rails simply means that vital components get cleaner power.

There are a whole host of other things mentioned in the atx2 spec, but the dual 12v rails are the major change.

I also think that it is a future proofing step towards the new BTX case/mobo spec."

זה למערכת AMD 3000 + DFI Lanparty Ultra-D שתעבור אוברקלוק ככל הנראה.

תודה מראש.

פורסם

בארה"ב יש ספקים הרבה יותר טובים ומשתלמים

פורסם

בארה"ב יש ספקים הרבה יותר טובים ומשתלמים

חשבתי שמצאתי ב-TAGAN את השילוב בין עוצמה, חדשנות, שקט ומחיר. אשמח לשמוע על אופציות מועדפות לטעמך.

פורסם

Fortron או Zippy או OCZ או PCP&C

זה הרבה רמות מעל הTagan, חזקים (יותר), יציבים (יותר), איכותיים (יותר), וגם המחיר טוב

ברמת המחירים של הTagan הנ"ל -

כל אחד מהם בקלות עדיף על הTagan (ותתעלם מדירוג הוואטים)

אתה לא תמצא ספקים יותר איכותיים בארה"ב מתחת ל100$

פורסם

Fortron או Zippy או OCZ או PCP&C

זה הרבה רמות מעל הTagan, חזקים (יותר), יציבים (יותר), איכותיים (יותר), וגם המחיר טוב

ברמת המחירים של הTagan הנ"ל -

כל אחד מהם בקלות עדיף על הTagan (ותתעלם מדירוג הוואטים)

אתה לא תמצא ספקים יותר איכותיים בארה"ב מתחת ל100$

תודה רבה, אבדוק אותם.

דבר אחד ששמתי לב שהם כולם ATX לעומת ה-U-22 שהוא ATX2 עם ההבדל שמצויין בציטוט וזאת גם היתה השאלה שלי עד כמה זה עדיף.

פורסם

הFortron והOCZ הם גם ATX v2.0

זה לא קריטי, זה רק אומר איזה חיבורים יש להם, לדעתי המתחים והיציבות יותר חשובים

פורסם

הOCZ היחיד שהוא ATX 12 V2 הוא ה600W

פורסם

לפי האתר של OCZ זה נכון באמת

אז נשאר רק הFSP

פורסם

אם אני לא טועה ראיתי מזמן וולט מודים לספק..

איפה יש ?

פורסם

לפי האתר של OCZ זה נכון באמת

אז נשאר רק הFSP

הוא גם ATX בלבד. חוץ מזה:

"6. NOISE: The noise of the Protechnic fan starts out mostly as airflow. There is a small amount of low frequency motor hum that is noticeable in an otherwise silent room, but it is fairly constant and inoffensive. As fan voltage increases, the hum becomes more evident and increases in pitch, bringing the noise further into the range of frequencies to which humans are most sensitive.

In a case, the starting noise level (and, most likely, the idle level) is pretty low, and probably good enough for most users. You may not want to sleep next to it, but during daylight hours the ambient noise would probably be loud enough to cover it. At higher loads, the hum of the motor could easily become irritating as a background drone. It is the volume of the noise that is the problem, not the character, so using this power supply in a low power system might be viable. But, then again, why use a 460W power supply in a low power system?"

פורסם

?Bluestorm זה ATX v2.0?

לא יודע מאיפה הבאת את הציטוט, בביקורת שנעשתה כאן באתר הוא יצא שקט מאוד

אם אתה רוצה ספק שקט, אפשר למצוא ספק שקט, אבל אני לא מאמין שהFSP באמת רועש

פורסם

?Bluestorm זה ATX v2.0?

לא יודע מאיפה הבאת את הציטוט, בביקורת שנעשתה כאן באתר הוא יצא שקט מאוד

אם אתה רוצה ספק שקט, אפשר למצוא ספק שקט, אבל אני לא מאמין שהFSP באמת רועש

ציטוט מכאן:

http://www.silentpcreview.com/article212-page3.html

הביקורת שהבאת אכן משבחת אותו אבל שים לב לציטוט: "בדיקה נוספת שערכתי (חיבור הספק לבד, ללא שום ציוד היקפי נוסף) העלתה כי הנתונים על רמת השקט שלו נכונים, הוא ממש בלתי נשמע, אך בדיקה זו איננה חד משמעית שכן היא נעשתה ללא עומס (שום דבר לא היה מחובר אליו)."

בעוד שהביקורת ההיא נעשתה במאמץ.

בכל אופן ייתכן שהייתי מרוצה גם עם ספק אחר אבל מצאתי סופסוף את ה-TAGAN 480 U22 למכירה ב-100$ וראיתי ביקורות נוספות משבחות והלכתי על זה.

תודה רבה על כל הייעוץ שנתת :-)

פורסם

מה זה ריילים (Rails) של ספק כוח?

מה נחשב לריילים טובים, לא טובים?

כאשר מישהו אומר שהוא בודק את הריילים של הספק כוח שלו, מה בדיוק הוא בודק ואיך?

פורסם

שלום

אני מרכיב מחשב ב KSP)באתר שלהם(אז רציתי לדעת אם הספק הזה מספיק

HEC 400W

או שצריך לעלות ל HEC 475W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים