עבור לתוכן

דיון מרוכז על ספקי כוח , כל הבקשות/הצעות/הערות/שאלות - בדיון הזה.

Featured Replies

פורסם

טוב אז יש לי מחשב חדש ... בינתיים אני עם מארז ישן ומגעיל של Simbaddda וספק של 450Watt Sunshine.. אבל החלטתי לקנות ספק ומארז חדשים.

אז כמה שאלות :

1) יש לי 7800GT ו Athelon 64 3200 . הם לא יכולים להידפק מזה שאני משתמש בספק הזה נכון ? אני כבר משתמש בו חודש ולא שמתי לב לבעיות מיוחדות , אבל בכל מקרה אני מעדיף להחליף למשהו שיהיה יותר יציב.

2)לאיזה ספק כדאי לי להחליף ? התקציב שלי הוא עד 450 פחות או יותר... חשבתי לקחת את ה HEC-580W (ACE580) - ATX 2 (הלוח אם שלי זה Asus A8N-SLI Premium) , אבל הבעייה היא שיש לו רק 17A על הרייל של ה 12.. :\ זה יספיק לי ? גם אם יום אחד אני יעשה SLI ?

• תגובות 4.2k
  • צפיות 268.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

VanHalen

בבקשה תנסה מערכת שצורכת 400W

לא 450W, אלא רק 400W

יותר מזה, תשים פרסקוט כלשהו ותריץ Prime95 ותראה איך הוא נופל

תשים כרטיס מסך 6800 או 7800, או X800XL ומעלה תראה איך הוא נופל

תראה ליאור, כמובן שיש לך מעבד פרסקוט חדש עם כרטיס מסך חזק, ההספק קופץ בעוד 100 ווט בערך ונכון ש AMD לא מגיעים להספקים כאלה.

אז יתכן מאוד שאם אלה הצרכים שלך אז לך על ספק יותר חזק. עם זה אין לי שום ויכוח.

אבל מפה להגיד ש SWEEX זה חרא והם לא יציבים ולא שווים כלום, זה קצת תלוש....

תראה לי לוח אם עם מעבד אחד שצריך מתח של 3.3וולט בצריכה של 22 אמפר..... זה נראה לי לא שפוי בעליל!!!!

(אלא עם כן גם המעבד של כרטיס המסך ניזון מה 3.3 וולט מה שבכלל לא נראה לי כי הכרטיסים החזקים מקבלים חיבור מולקס ישיר ובחיבור מולקס אין 3.3 וולט)

פורסם

נראה שאתה לא ממש יודע מה יושב על ה-3.3v - זכרונות, כרטיסי PCI ושבבים שונים על לוח האם

איך הוא קשור בכלל? ה-12v זה מה שחשוב

פורסם

נראה שאתה לא ממש יודע מה יושב על ה-3.3v - זכרונות, כרטיסי PCI ושבבים שונים על לוח האם

איך הוא קשור בכלל? ה-12v זה מה שחשוב

האמת שכבר הרבה זמן אני מחפש מאמר מקצועי שמסביר בדיוק לאן הולך כל קו מתח, ולא ממש מצאתי כלום.

אני כן יודע ש 12V הולך בעיקר לרכיבים המכניים, קרי כוננים למיניהם.

ואני גם יודע שלוח האם וכרטיסי ההרחבה ניזונים בעיקר מ 5V

עם מישהו פה יכול לכוון אותי למאמר מקצועי בנושא (ואני מתכוון למקצועי) אני אודה לו מאוד!!!

פורסם

yoavyoavyoav

אתה לא מקבל הודעות שחסר חשמל והכרטיס מוריד לעצמו את המהירויות כדי לעמוד בזה?

(תקף רק אם התקנת את הדרייברים שלו)

בכל מקרה עדיף ה Win550

אותו ספק עם מאוורר 120 מ"מ במקום 80 מ"מ

ד"א יש לו 2 פסי 12V, באחד 18A ובשני 17A

מספיק בהחלט גם ל SLI

VanHalen

ואם אני אומר לך שכרטיס מסך חדש לוקח כ-6A-8A? (מדובר על Mid-End מוצהר)

ואחד מהסדרות הגבוהות יכול להגיע גם ל 10A...

וזה עדיין לא עושה אותו איכותי

הרכיבים שלו פשוט רכיבים זולים ולא איכותיים

בהשוואה לג'נרי Techno שיש לי במחשב הישן הוא שוקל כמוהו (ה Techno מדורג 300W עם יותר אמפרים ב 12V, וה Sweex מדורג 450W)

פורסם

שלום לכולם,

קניתי מארז Foxconn וקיבלתי איתו ספק FSP F350-A, שההספק שלו 300W מחיפוש ברשת. מספק 18A ב12V לפי מה שכתוב.

רציתי לדעת עד איזה כרטיס מסך הוא יכול לסחוב עם המערכת שלי.. יותר נכון עד איזה הספק W של הכרטיס מסך בLOAD. אני יודע שה6600GT/X800GT צורכים 120-125W בLOAD. האם זה הגבול?

עוד שאלה קטנה, בחיבור של הספק ללוח, החיבור הגדול (נראה לי זה ה20 פינים) היה מחובר עוד 4 פינים כאילו ב"לגו", כלומר אפשר להוריד 4 פינים כדי שיתחבר ללוח. האם זה החיבור החדש של הלוחות? ה24 פינים?

תודה רבה.

פורסם

עם 18A אני דיי בטוח שאפשר גם להחזיק 7800GT רק שהוא צריך קצת יותר ואטטים...ככה שX800GTO עם קצת OC זה המקס...

אם הייתי לוקח ספק שהוא 350W,היית גם יכול להחזיק 7800GT עם האמפרים האלו...אתה בטוח שזה ספק 300W? מה כתוב על הספק עצמו? מה הcontinues watts?(לא הpeak)

פורסם

עם 18A אני דיי בטוח שאפשר גם להחזיק 7800GT רק שהוא צריך קצת יותר ואטטים...ככה שX800GTO עם קצת OC זה המקס...

אם הייתי לוקח ספק שהוא 350W,היית גם יכול להחזיק 7800GT עם האמפרים האלו...אתה בטוח שזה ספק 300W? מה כתוב על הספק עצמו? מה הcontinues watts?(לא הpeak)

כנראה שטעיתי

כתוב ככה

DC OUTPUT:

+3.3V 20A / +5V 30A / +12V 13A

וכתוב 280W MAX כשמחברים את ה3.3V ה12V וה5V.

ובצד כתוב במדבקה 12V/18A MAX

זה חלש? האם זה אומר שזה 13A במנוחה ו18A בPEAK?

לנוכח הנתונים החדשים.. למה זה יכול להספיק?

פורסם

אתה יכול לצלם את המדבקה?

פורסם

לפני שאתה בטוח אל תזרוק סתם כי אי אפשר ומסוכן מאוד, אל תשכח שהכרטיס לא פועל לבד... יש לספק מערכת שלמה לסחוב + 7800GT

פורסם

לפני שאתה בטוח אל תזרוק סתם כי אי אפשר ומסוכן מאוד, אל תשכח שהכרטיס לא פועל לבד... יש לספק מערכת שלמה לסחוב + 7800GT

18A זה יותר ממספיק להחזיק 7800GT ו3800 X2....

פורסם

אז לדעתכם הספק הכי מומלץ בתקציב של ~450 שקל הוא ה Win550 של HEC ?

ועוד משהו קטן....הכרטיס מסך שלי (7800GT) מראה לי ריבוע שחור קטן כאלה (בזמן מעבר בין תיקיות , יציאה מתיקייה נוכחית וכו') - יכול להיות שזה בעייה שנגרמת מהספק שיש לי היום ( SunShine 450 :\ ). במשחקים לא שמתי לב לבעיות וגם לא בהרצה של 3DMARK או Prime95 ללילה שלם.. (יש לי גם Amd 3200 64)

בכל מקרה - האם יש סיכוי שהספק גורם נזק לכרטיס מסך שלי ?

תודה מראש.

פורסם

יכול להיות הכל, החל מדרייברים ועד הספק

פורסם

אתה יכול לצלם את המדבקה?

לא בדיוק צילום כי אין לי מצלמה, אבל סרקתי את המדבקה.

מה אתם אומרים?

[attachment deleted by admin]

פורסם

באמת לא ברור אם זה 13A או 18A, קשה מאוד להגיד

מצד שני אמרת שיש לו חיבור 24 פינים, וזה אומר שאולי הוא באמת עבר התאמה למערכות יותר מודרניות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים