פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים האם ספק של 350 וואט של אנרמקס יכול להחזיק את המפרט שיש לי בחתימה + 5 מאווררים + 2 הארדיסקים קישחים+...+ ??? פשוט בביקורת האחרונה הריצו כרטיס כמו שלי עם ספק כזה פלא שהם לא הצליחו לעשות אוברקלוק
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אז שורה תחתונה...הOCZ או הENERMAX??..אז אתם אומרים שלאובר עדיף רייל 1 חזק מאשר שניים (שבאנרמקס הם לא כאלה יותר חלשים ממנו..)..
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים ELECTRIC BOOM: כן הוא יחזיקירון:שניהם מצויינים ולכל אחד היתרונות שלובאותו מחיר אפשר ללכת גם על משהו כזהhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4018
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים ירון:שניהם מצויינים ולכל אחד היתרונות שלובאותו מחיר אפשר ללכת גם על משהו כזהhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4018ואיך הוא יחסית אליהם??..כמה אמפר יש לו ב12+??..כמה ריילים??.1 או 2??
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים הFSP הזה הוא מצוייןיש לו רייל כפול של 12V 15A בכל רייל.יש עליו ביקורות מצויינות ברשת
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים ELECTRIC BOOM: כן הוא יחזיק ירון:שניהם מצויינים ולכל אחד היתרונות שלו באותו מחיר אפשר ללכת גם על משהו כזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4018 סוף סוף ענו לי ! ;D אז בעצם הכל תלוי באמפר?ואם יש לו דירוג אמפר כ"כ גבוה,כ"כ גבוה וכ"כ יציב כך שהוא יחזיק - למה אין לו דירוג וואטאג' גבוה יותר? (אני חושב שמחשבים עפ"י הV במסילה כפול הA במסילה - לא?) ד"א,האם היית לוקח את ה"סיכון" וקונה אחד כזה בזול (+-300 שקל) במקום ספק כמו שלי?
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים בשביל מה חשוב תקן ATX 2? מה ההבדל בינו לבין התקנים הקודמים ומה ההבדל בינו לבין ATX 2.01?
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים סוף סוף ענו לי ! ;D אז בעצם הכל תלוי באמפר?ואם יש לו דירוג אמפר כ"כ גבוה,כ"כ גבוה וכ"כ יציב כך שהוא יחזיק - למה אין לו דירוג וואטאג' גבוה יותר? (אני חושב שמחשבים עפ"י הV במסילה כפול הA במסילה - לא?) ד"א,האם היית לוקח את ה"סיכון" וקונה אחד כזה בזול (+-300 שקל) במקום ספק כמו שלי? אני לא רואה פה שום עניין של סיכון. הדבר הכי חשוב בספק כיום זה הרייל של ה 12V ל350W של אנרמקס יש 26A ב 12V אי אפשר לתת לו דירוג יותר גבוה כי הוא לא מסוגל לספק יותר מ350 W וכן, הייתי קונה כזה במקום שלך
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים שלום יש לי ספק כוח של GYRO ואין לי מושג איפה כתוב כמה וואט הוא מספק...אני לא יודע אם זה ג'נרי או לא אבל אני הזמנתי LEADTEK 6800 והשאלה אם זה יחזיק לי ...מפרט למטהתודה לעוזר
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים שלום יש לי ספק כוח של GYRO ואין לי מושג איפה כתוב כמה וואט הוא מספק...אני לא יודע אם זה ג'נרי או לא אבל אני הזמנתי LEADTEK 6800 והשאלה אם זה יחזיק לי ...מפרט למטהתודה לעוזרלא הייתי סומך עליוהוא ספק ג'נרי
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מה ההבדל בין smart power לtrue power?..(של antec כמובן) ולא יודע אם קשור לפה, למערכת מחשב טובה (אני קונה מחשב חדש - מפרטי מחשב) איזה מארז + ספק כדאי?... ואיך זה משפיע על המערכת?. ומה בכלל כדאי? antec \ threltmark איך שלא כותבים את זה
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים כן, אסור לך לציין יותר מדי פעמים שיש לך נוד סטרים. כבר הבנו את זה עוד לפני שהוא הגיע אליך.
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים שלום, קיבלתי את ה ספק שלי מודסטרים.. יש משהו מויוחד שאני צריך לדעת? בתור התחלה אתה יכול לחבר את המולקסים ואת כל החיבורים הנדרשים...24 פינים....ואל תשכח לחבר לחשמל...ואחרי זה אתה יכול להפעיל אותו... ואז קורה קסם...המחשב נדלק..!! :lol:
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים היאני קונה בשבוע הבא מחשב3700+ 7800GTAN8 SLIאני רוצה ספק טוב מאוד שלא עובר את ה-400 שקל ואני מתכוון שלא עובר את ה-שקל400 ...מי שיכול להביא לי את הספק שנותן את המקסימום במחיר הזה אשמח מאוד ואודה לו ! בתודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.