עבור לתוכן

האם המחשב מתחיל מחדש בגלל שהמעבד מתחמם?

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד AMD64 3000+ ושאני משחק באלף לייף2 באמצע המשחק המחשב מתחיל מחדש האם זה בגלל שהמעבד מתחמם ומתחיל את המחשב מחדש?

תודה מראש לעונים....

ואם זה זזה זה איך אני יכול להפסיק את זה?

פורסם

קודם כל אל תגיד "מתחיל מחדש" כי זה נשמע מוזר, אם כבר אז עושה ריסט או משהו כזה..

יכול להיות שזאת הסיבה,כי ידוע שמעבדי AMD מתחממים הרבה....יכול להיות שמערכת האוורור/קירור שלך לא מספיק טובה...

פורסם
  • מחבר

יש לי מאורר על המעבד ועוד שתיים על המארז.......

פורסם

AMD 64 מתחמם פחות מאינטל

אפשר לעצור את המחשב שלא יבצע ריסטארט ולקרוא את ההודעה

פרטים בסטיקי של "תמיכה טכנית"

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה שזה לא יעשה ריסטרט והאם זה טוב לעשות את זה זה לא יכול להזיק למעבד?

פורסם

תפסיקו להוליך את המסכן מסביב לשורש הבעיה.

תוריד תוכנה או תיכנס דרך הביוס ותבדוק מה הטמפרטורה של המעבד ולוח האם אחרי שאתה משחק במשך זמן קצר, לאחר מכן תשחק שעה שלמה ותראה מה הטמפרטורה אז.

אם היא גבוהה מדי - ברוך הבא לעולם האוברקלוקינג והקירור. אנא קנה מערכת קירור חדשה למעבד או למארז כולו.

בכל מקרה אל תאפשר למעבד להתחמם מבלי לעשות ריסט. עדיף לך משחק שמור אבוד מאשר מעבד יקר שנשרף.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא עזר לי בכלל מה שיותר עשו זה לבלבל אותי יותר מישהו יכול בבקשה לרשום לי משהו מסודר עם תוכנה לבדיקת טמפרטורה.....

פורסם

התשובה-יכול להיות אבל לא בהכרח.כדי לפתור בעיה מהסוג הזה שסיבתה יכולה להיות כמעט כל דבר שאפשר להעלות על הדעת צריך לעשות מערך בדיקה מסודר מן הקל אל הכבד.קודם כל יש לשלול בעיית תוכנה.אם נוספו תוכנות חדשות לאחרונה,עדכוני התקנים,לבדוק וירוסים.לבדוק אם חלו שנויים ב ביוס(ב-CMOS)

לנתק את כל הציוד ההיקפי למעט מקלדת,עכבר ומסך.אם התופעה מתרחשת שניות או דקה שתיים לאחר הדלקת המחשב יש לשלול התחממות.אם זה קורה לאחר זמן ממושך ובמאמץ-יש לפתוח את המארז.שים לב :כל הפעולות הבאות מחייבות ידע ויכולת טכנית והכרה יסודית של המחשב!פעולה בחומרה בלא ידע כזה מסכנת ציוד יקר !.כלהפעולות נעשות במקום פנייה למעבדה,ואם אין לך הידע תיאלץ למסור את המחשב למעבדה אמינה בעיניך.וכן בהנחה שהמחשב כבר אינו באחריות.

שלב ראשון:פתח את המארז ושים מאורר ריצפה מולו למשך כל זמן פעולת המחשב בין במאמץ או לא..אם זהפותר את הבעיה,אכן רכיב כל שהוא מתחמם וקירור יעיל של המארז יפתור את הבעיה.

השלב הבא:הסר מלוח האם את כל כרטיסי ההרחבה למעט כרטיס המסך,והמשך במעקב.ברב המקרים יתגלה שכרטיס הרחבה(מודם פנימי,כרטיס רשת,כרטיס קול וכו' )-תקול. אם זה המצב -יצאת בזול. אם לא המצב מתחיל להחמיר כי נשארנו עם רכיבי החומרה היקרים.

שלב שלישי:גם כאן הולכים מן הקל אל הכבד.כמו כן כדי להמשיך מכאן יש צורך במחשב נוסף בעל מאפיינים קרובים לאלה של המחשב התקול כלומר לא ישן מדי או להעזר במחשב של חבר שמוכן לעזור.

דבר ראשון בדיקת הזיכרונות בתוכנה כמו memtest86 להוריד מן האינטרנט..

לבדוק-תקינות המסך וכרטיס המסך על ידי בדיקתם במחשב התקין

עאם עד עכשיו לא נפתרה הבעיה אז באמת אנחנו בצרה צרורה כי נשארנו עם לוח אם תקול ,או,יקר יותר מעבד תקול,ובמקרה הגרוע ביותר-שניהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים