פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים כן אפשר נראה לי בעזרת זה לא בטוח http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2651599 ויש רדיו דיסק שיש שם usb
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים אתה מכניס את הקלטת ומחבר ליציאת אוזניות מכל נגן שתרצה. אתה יכול לחפש את זה בחנויות אלקטרוניקה או מוזיקה... לא אמור לעלות יותר מידי (:
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים יש מערכות שיש להן כניסת בננה. ככה הייתי שומע פעם דיסקים ברדיו טייפ הישן שלי... אז אם יש כניסה כזאת אתה מסודר (צריך כבל בננה-בננה).
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים רגע ואם יש לי רדיו חרא באוטו אבל יש לי טייפ בסדר, אז עדיף לי לקנות את הטייפ הזה נכון?אגב, כמה כבר שווה המתאם הזה של הקלטת? זה עולה כולה 20 שקלאולי בכל זאת עדיף משדר FM
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים משדר FM אוכל סוללות ולא נותן איכות סאונד משהו, זה יותר פוזה משימושי (ברכב).בקשר לקלטות אני יודע שבארה"ב המתאם של סוני עולה משהו כמו 15 דולר (Sony CPA-9C) והם מצהירים על איכות שעולה על המתאמים הג'נריים, אין לי מושג עד כמה זה מורגש.מי שיש לו כניסת סאונד ברדיו כמובן שלא צריך שום דבר, אבל לרוב המערכות הבסיסיות אין את זה, אז עדיף את הקלטת.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים משדר FM אוכל סוללות ולא נותן איכות סאונד משהו, זה יותר פוזה משימושי (ברכב).בקשר לקלטות אני יודע שבארה"ב המתאם של סוני עולה משהו כמו 15 דולר (Sony CPA-9C) והם מצהירים על איכות שעולה על המתאמים הג'נריים, אין לי מושג עד כמה זה מורגש.מי שיש לו כניסת סאונד ברדיו כמובן שלא צריך שום דבר, אבל לרוב המערכות הבסיסיות אין את זה, אז עדיף את הקלטת.רגע ואם יש לי כניסת סאונד ברדיו איך אני מחבר את הנגן? אני צריך כבל כלשהו לא?אני יודע שיש לי מערכת לא משהו וגם הרמקולים לא משהו אז אני לא בטוח ששווה להשקיע בקלטת \ כבל כל כך יקרים
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים כן, לי יש קלטת כזו.וחוץ מרעשים שהיא עושה (ששומעים רק בין שירים, כשאין מוסיקה...) כי היא מאוד ישנה (משהו כמו 4 שנים), היא פועלת מצויין.
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים בטח שאפשר... עם משדר FMגם לי יש קלטת כזאת של סילבר ליין נראה לי קניתי לפני 3-4 שנים בהוםסנטר ב20 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.