פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטלhttp://www.wdc.com/en/products/productkit.asp?DriveID=66160גיגהאבל אני לא יודע איך לחבר אותו זאת אומרת שאני לא יודע מה לעשות עם כל המסטר וסלייב...יש עליו 5 אפשרויות הארד דיסק הקיים הוא של מאקסטור ולו יש רק ארבעה אפשרויות וכשהמחשב ראה אותו... ואמר לי שהוא מצא ניו הארדוור אז לא ראיתי אותו במי קומפיוטר ככונן...אנא תעזרו לי אם חסרים פרטי ם אשמח להוסיףתודה לכולם
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים אם אתה רוצה להתקין עליו מערכת,ויש לך עוד כונן משנה שאתה רוצה לעשות אותו למשל כונן D,או בסגנוןאז את הכונן הזה,תג'מפר בMester ואת ההוא שאתה רוצה להשתמש בו רק כאיחסון,ולא מערכת הפעלה,תג'מפר בSlave .
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר אחי ניסיתי הכל בואו אני יספר לכם עוד פעם עד היום היה לי הארד דיסק אחד לא פיצלתי אותו ולא כלום ככה רגיל ואז יום אחד קיבלתי את הארד דיסק החדש שום דבר לא היה עליו הוא נקי ואז ניסיתי לחבר אותו למחשב והמחשב למרות שזיהה אותו כDEVICE לא הראה לי אותו ככונן נוסף במחשב ניסיתי שאת כל הפונקציות של מאסטר וסלייב ושל CABEL SELECT ושם דבר לא עזר.תעזרו לייייייייייייייייייייייייאולי אני צריך לעשות משהו בביוס??אבל הקטע שלקחתי את הארד דיסק של אח שלי (שיש עליו מערכת הפעלה והכל ) וחיברתי אותו והיה סבבה בלי שום בעיות המחשב הראה לי אותו כעוד כונן במחשב..
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים אז מתכוון שאין לך בעייה שאתה מחבר כונן,כMester מתקין עליו מערכת הפעלה, ואת הכונן השני אתה מג'ימפר כSlave. מפעיל את המחשב,נכנס למחשב שלי,ו... לא רואה את הארדיסק השני שחיברת כSlave? אם כן, תעשה כך: קליק ימני על המחשב שלי,ניהול , ניהול דיסקים , ושם -קליק ימני על הכונן שחיברת כSlave [אתה אמור וחייב לראות אותו שם] ואז מחיצה חדשה,הבא הבא וסיימת... ואז הוא מאתחל אותו כזה שם,אתה לא חייב לחכות,אתה יכול לצאת משם מיד,לנסות להיכנס לכונן-הוא כמעט בטוח ייתן שגיאה,אבל תנסה להיכנס פעמים ,אם אתה לא מצליח ,תפעיל מחדש את המחשב,-וכמעט בטוח שתצליח להיכנס. מקווה שקלעתי למה שאני מתכוון שאתה לא מצליח בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.