פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים קניתי מחשב חדש שהרכבתי בעצמי (מפרט בחתימה) מאז שהתקנתי כל הזמן יש לי בעיות כאלה מוזרות למשל יש כאלה כל מיני פסים כאלה בצבע אדום עך כל מיני לחצנים הנה הדוגמה הכי קיצונית בצייר שימו לב בצד ימין וגם במשחקים זה עושה לי בעיות UT 2004 שימו לב מדובר במעמד נשקים ולא פריט אומנות מודרנית ועוד תמונה מUT ויש גם מCS ובקיצור יש משהו כאן לא בסדר וזה ככה בעוד משחקים המשחקים עם הפטצ'ים הכי חדשים וכן התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך ואין לי מושג למה הבעיה הזא בבקשה תעזרו לי זה ממש מבאס שיש כזה מחשב חזק ועדיין אי אפשר להפעיל עליו משחקים בצורה נורמאלית
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים נראה כמו ארטיפקטים...................אבל זה קורה גם אצל חבר שלי יש לו כרטיס 6600 תנסה להחליף דריוור לכרטיס מסך.............אם לא מצליח לך לאחריות
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר נראה כמו ארטיפקטים...................אבל זה קורה גם אצל חבר שלי יש לו כרטיס 6600 תנסה להחליף דריוור לכרטיס מסך.............אם לא מצליח לך לאחריותזה הדרייבר הכי חדש
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר אז תלך לאחד יותר ישןאיך באתר של נוידיה יש רק את ההכי חדש ושאלה ניראה לך שיהיה לי עליו אחריות? (החלקים נקנו לפני שבוע בזיגזג)ועוד שאלה מה קורה לכרטיס מסך שעשו לו אובר קלוק חזק ושרפו אותו ואחר כך החזירו אותו למצב הרגיל שלו (את מהירות השעון והזכרונות)האם זה ניראה ככה? כאילו אני לא רוצה שיחשבו שעשיתי על זה OC (כי לא עשיתי)
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים יש לך אחריות עליו, תנצל אותה.ועוד שאלה מה קורה לכרטיס מסך שעשו לו אובר קלוק חזק ושרפו אותו ואחר כך החזירו אותו למצב הרגיל שלוהשאלה הזאת נראת לך הגיונית?תוודא גם מה הטמפ' של הכרטיס.*אגב - עוד הקפצה אחת כזאת ואני אנעל לך את הדיון.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים תנסה לעדכן לדרייבר 71.78 http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10או ל78.03
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.