עבור לתוכן

נדפק לי המסך-אפשר עוד לתקן איכשהו? מחפש תוכנה לתיקון המסך

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך CRT של MAG, יש לי אותו כמה שנים מסך טוב ואמין. לפני כמה ימים הוא הגיע למצב מעוות

הוא פשוט נמצא עכשיו במצב כאילו נכנסנתי לתפריט שלו והרחבתי אותו לצדדים (ככה שאני לא רואה את הצדדים של המסך, לא רואה את תפריט הSTART ולא את הTRAY) וגם PINCUSHION שזה עיוות בקצוות. וכשאני נכנס לתפריט ומנסה להחזיר את זה אז לא משנה לאן אני מזיז את הרמה (הכי למטה או הכי למעלה) זה לא משפיע בכלל. כל שאר הדברים בתפריט כן עובדים.

יש דרך לתקן את המסך פיסית? אם כן זה שווה את ההשקעה?

יש דרך לסדר את זה עם תוכנה?

תודה

פורסם

אם אתה רוצה תיקון פיזית עדיף כבר שתשלח אותו לתיקון וזהו, משתלם או לא זה כבר תידע לפי מה שיגיד לך המוכר

תיקון דרך תוכנה יש אולי משהו שיכול לעזור... אתה יכול להעלות רזולוציה בתקווה שזה יעזור קצת

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל הרזולוציות האפשריות, זה לא ממש עוזר.

אין איזה תוכנה שיכולה לכווץ את המסך מבחינת הרוחב? ניסיתי עם ה ATI CONTROL CENTER

אבל מה שאפשר לעשות שם זה רק להזיז את המסך לצדדים..

פורסם

לדעתי המסך מת. ממתי MAG נחשבת לחברה רצינית ? שלא נדבר על איכותית ואמינה...

לא משתלם לתקן מסך, בד"כ יקחו ממך כסף על בדיקה וזאת לפני שיגידו כמה עולה לתקן. וגם אם תיקון יהיה זול עדיין לא שווה להשקיע בתיקון.

אם מסך מת - תקנה חדש !

פורסם

אם יש עיוות אז צריך לזרוק את המסך. השפורפרת נדפקה. זה קורה הרבה למסכי CRT .

וגם אלו שאומרים שהם מתקנים את המסך לא ממש מתקנים אותו, הם פשוט זורקים אותו ומביאים אחד חדש.

ולקנות שפורפרת חדשה יעלה יותר ממסך טוב.

קנה חדש.

תתחדש.

פורסם

קח את המסך למעבדה רצינית,שקודם כל יאתרו מה הבעיה,שיגידו לך כמה יעלה התיקון של הבעיה הספציפית אז תחליט אם זה משתלם לך או לא.

מעבדה רצינית לא ייקחו לך כסף על איתור הבעיה.

ואל תקשיב פה לשטויות של חלק מהאנשים,לפעמים לתקן מסך עולה הרבה פחות מלקנות אחד חדש.

פורסם

תכבה את המסך ותוציא אותו מהחשמל

תוציא את כל הברגים ותמשוך את מכסה הפלסטיק שלו החוצה

מאחורה אתה תראה 4 או 3 מקומות מיוחדים שאותם אתה יכול לכוון ע"י מברג פיליפס ,ובדר"כ  רשום מה כל בורג עושה

פורסם

The ACE ובדרך תתחשמל מכמה אלפי וולטים ותמות במקום

פורסם

אני לא מכיר שום מעבדה שתבדוק ותאתר בעיה מבלי לקחת שום תשלום.

ואם תפתח את המארז של המסך ------ ת ז ה ר !!!! :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

תשתמש במברג מיוחד שיבדוק אם עובר חשמל בנקודה מסוימת בכל מקום שבו אתה נוגע. מסכי מחשב לא נועדו כדי להתפרק בקלות על ידי אנשים שהם לא מקצוענים.

ומסכי CRT אוגרים חשמל גם לאחר הכיבוי. נגיעה במקום לא נכון יכולה להמם אותך ושלוח אותך אל בית החולים או האבדון.

נקוט באמצעי זהירות!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

The ACE ובדרך תתחשמל מכמה אלפי וולטים ותמות במקום

המתח על השנאי מגיע ל-25,000 וולט - תחשוב על זה

פורסם

תכבה את המסך ותוציא אותו מהחשמל

תוציא את כל הברגים ותמשוך את מכסה הפלסטיק שלו החוצה

מאחורה אתה תראה 4 או 3 מקומות מיוחדים שאותם אתה יכול לכוון ע"י מברג פיליפס ,ובדר"כ  רשום מה כל בורג עושה

[ltr]and the Darwin Award this year goes to...[/ltr]

פורסם

אולי הוא לא הזהיר מהתחשמלות,

אבל יכול מאוד להיות שיש משהו בדבריו, וזה מה שיפתור את הבעיה.

תנו לו הקרדיט ותפסיקו לבזות את הפורום.

פורסם

אני חושב שאם היה מתפרסם מחר בעיתון שנער התחשמל ומת מכמה עשרות אלפי וולטים בגלל שקרא בפורום www.hwzone.co.il שכדאי לו לפתוח את המסך שלו זה היה טיפה יותר מבזה את הפורום.

[glow=red,2,300]למי שאין ידע בחשמל אסור לפתוח מסך![/glow]

פורסם

היי לא צריך להיסחף... תיזהר עם זה כמובן ואם אתה מפחד אז אל תעשה את זה

, זאת בעיה ידועה ב CRT ישנים, הברגים מאחורה בצבע שחור ורוב הסיכויים שתבחים בהם מייד

כתבתי בהודעה שתוציא את המסך מהחשמל קודם ואז תפרק את מכסה הפסלטיק , עד שתוציא אותו לא יהיה כבר חשמל סטטי

פורסם

לי הייתה בדיוק אותה הבעיה עם המסך של MAG.

תיקון יכול לעלות לך 300-400 שקל.

בכלל לא שווה.

תקנה חדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים