פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים שלום,מקווה שאני בפורום הנכון.לעניין:מותקנים אצלי dvd rom ו dvd rw המערכת(xp pro) מזהה את הכוננים.אבל כשמכניסים דיסק לאיזשהו כונן הוא לא מזהה שיש דיסק וכמובן לא ניתן להפעיל כלום (כותב שאין דיסק....נא להכניס דיסק)שאר המחשב עובד תקיןניסיתי הסרה של ide primery וגם secndery וזה לא עזר.מודה מראש לעוזרים
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר עבדו ממזמןושניהם הפסיקו לפעול בו זמנית לכן זו ניראת לי בעיית חומרהאבל אני לא בטוחמה ששכחתי להזכיר זה כשהורדתי את ה ide primery וה secondery ואח"כ עשיתי restart הייתה לי הודעת " בעיית זיהוי חומרה" בשני ה ide ונאלצתי לאתחל עוד פעם או פעמיים עד שהסתדראבל בלי יכולת להפעיל את הסידים
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים לא הבנתי כ"כ איך סידרת אותם מבחינת ה-IDE ולמה בכלל נגעת בזה אם זה עבד?בגדול אם שניהם משורשרים על אותו פורט ב-IDE (פורט PRIMARY או SECONDARY) אחד מהם צריך להיות MASTER ואחד SLAVE.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר לא אחילא נגעתי בכלל, זה פתאום קרה.וממש לפני כמה דקות ראיתי שבאמת הם על אותו ide, לא זוכר איך ג'ימפרתי בזמנו אבל זה לא משתנה מעצמו.דרך אגב ניסיתי שוב ועלה הדיסק אבל זה הצליח פעם אחת ורק ב dvd-rom עכשיו שוב לא עולה כלום (גם בצורב)יש מצב שהכבל ide נדפק ?? או אולי היציאה עצמה??כי ב ide השני יש את שני הקשיחים והכל פועל טוב שם.דרך אגב הדלתות נפתחות ונסגרות טוב ככה שלא נראה לי שזו בעיית כחלך תדע אולי זו בעיית תוכנה בכלל!!!מה אתם אומרים אנשים???
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים לא אחילא נגעתי בכלל, זה פתאום קרה.וממש לפני כמה דקות ראיתי שבאמת הם על אותו ide, לא זוכר איך ג'ימפרתי בזמנו אבל זה לא משתנה מעצמו.דרך אגב ניסיתי שוב ועלה הדיסק אבל זה הצליח פעם אחת ורק ב dvd-rom עכשיו שוב לא עולה כלום (גם בצורב)יש מצב שהכבל ide נדפק ?? או אולי היציאה עצמה??כי ב ide השני יש את שני הקשיחים והכל פועל טוב שם.דרך אגב הדלתות נפתחות ונסגרות טוב ככה שלא נראה לי שזו בעיית כחלך תדע אולי זו בעיית תוכנה בכלל!!!מה אתם אומרים אנשים???תנסה להחליף צמה ותגמפר ככה הסידי (מאסטר) והצורב (סלייב)
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים יש לי בדיוק אותה בעיה! אבל מה זה צמה ואיפה משיגים את זה?'צמה' היא בעצם הכבל שמחבר את הכונן לפורט ה-IDE, כבל שטוח ואפור בד"כ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.