פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים אז למה הדיסק השני שהכנסתי לא עבד וכמעט הרס לי גם את הראשון?השאלה מה הייתה מערכת ההפעלה המחשב הקודם של הדיסקלפי מה שאני מבין רק 2 ג'יגה היו בפורמט שתואם לווינדוסיתכן מאוד שעל המחשב השני המערכת הפעלה העיקרית הייתה לינוקס או מערכת אחרת ששונה מווינדוס ולכן מערכת הקבצים האחרת שהייתה על הדיסק לא הייתה מוכרת לווינדוס
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים הוא אמר שהיה זה:2.0GB healthy (active)3.9GB healthy (unknown partition)32.27GB unallocatedמה שאומר ש 32GB היו לא מוקצים, בכל מקרה, יתכן והדיסק היה פגום וגרם לבעיות..
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר כן אני לא יודע מאיפה הדיסק הזה בא בכלל אני לא יודע איך הייתי טיפש מספיק להכניס אותו בלי לבדוק אותו קודם אז אחרי כל הבאלגן שנהיה פה ( :lol: ) אני יוכל להוסיף אותו למחשב שלי בלי להרוס שום דבר? מה אני צריך לעשות? בתודה טל
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים בהנחה שהוא מגומפר כראוי אתה פשוט מחבר... (עדיף לחבר אותו לצמה משל עצמו)אבל כמובן שזה בגדר סיכון אם ראית שהוא גורם לבעיות פעם שעברה...
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים תכין דיסקט איתחול או דיסק איתחול שכולל בתוכו FDISK , FORMAT אם יש לך דיסק של ווינדוס 98 זה מעולהתנתק את ההארדיסק הקיים מהמחשב ותחבר במקומו את הישןתאתחל את המחשב דרך הדיסק איתחול תפעיל את FDISK ותמחק באמצעותו את המחיצות הקיימות ותיצור מחיצה חדשה על כל שטח הדיסקתפרמט את הדיסקאם הפורמט לא הצליח אז קיימת אפשרות לנסות קטעים שונים של ההארדיסק לדוגמא ליצור מחיצה קטנה בהתחלה ואחרי זה מחיצה על השטח שנשאר, או ליצור שני חצאים לדיסק ולפרמט בתקווה שהפגם הוא רק בחלק מהדיסקאם הפרמוט לא הולך אז תגיד לדיסק שלוםאם הפרמוט עובר בסדר אז תנתק את המחשב תג'מפר את שני הדיסקים כמו שצריך מסטר סלייבתחבר אותם ותפעיל וזהו אמורה להיות לך עוד מחיצה של 37 ג'יגהאני רק מדגיש שהחלק הראשון בלי שההארדיסק הראשי מחובר למחשב
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר מאיפה אני מעתיק את הקבצים FORMAT ו FDISKוכן יש לי ווינדוס 98 אבל אנ י רוצה שזה יהיה ב NTFS זה קשור??אז תן לי לראות אם הבנתיאני מעתיק את שני הקבצים האלה (מאיפה שלא יהיה ) לדיסקט מנתק את הדיסק הישן מחבר את החדש ("הפגום" כביכול)מאתחל מהדיסקטואז מה? (מפה והאלה לא ממש הבנתי)
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים כמו שאמרתי אם יש לך דיסק התקנה של WIN98 אז תשתמש בדיסק הזה במסך הראשון יש לך בחירה תבחר להעלות את המחשב עם תמיכה בCDאת שני הקבצים יש בCD של הווינדוס 98אם אין לך דיסק התקנה של 98 תיצור פלופי עם קובצי מערכת של דוס או 98 ותעתיק את שני הקבצים האלה מהCD של 98
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.