פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים יש לי סמסונג 40GB מחוברחיברתי עוד אחד של מקסטור 40GBבביוס הוא מזהה לי אותם יפה (שניהם 40GB)אבל בווינדוס הוא מזהה לי את השני (המקסטור שהוספתי) רק כ 2 גיגהממה זה נובע?איך אני פותר את זה?תודה לעוזרים
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים זה דיסק חדש?תכנס לניהול דיסקים ותבדוק שם כמה הוא מזההעכבר ימין על המחשב שלי->ניהול-> איחסון->ניהול דיסקים
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר פה יש יותר פרטים באמת חחח לא ידעתי... (כבר למדתי משהו )הוא מראה לי את הנתונים הבאים:בדיסק הישן (הסמסונג שהיה לי ממקודם) הוא מראה לי 37.3GB בחלק אחד רק כי אין לי מחיצות בדיסק הזהאבל בדיסק השני החדש הוא מראה לי2.0GB healthy (active)3.9GB healthy (unknown partition)32.27GB unallocatedכל אחד מהם במחיצה נפרדתמה אני צריך לעשותועוד משהו במעכרת קבצים רשום לי RAW איך אני מפרמט אותו שיהיה במערכת NTFS ?תודה על העזרה
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים פשוט תעשה על כל מחיצה (רק בדיסק החדש) עכבר ימין-> מחקואחרי זה תיצור מחיצה חדשה על כל השטח הפנויותפרמט אותה לNTFS
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר אוקי זה מה שעשיתי אבל שאני עושה פורמט הוא מפרמט את הדיסק מגיע ל 100% ושולח לי הודעת שגיאה שהפירמוט לא הסתיים בהצלחהלמה זה?פעמיים עשיתי ופעמיים זה נכשל
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים כבר שאלתי בהתחלהמדובר בדיסק חדש מחנות?בקשר לפירמוט אולי תנסה לעשות פורמט בFAT32
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר לא זה לא חדשיום אחד אמא שלי באה מהעבודה והביאה לי אותו לא יודע אפילו מאיפה הוא יצאואם אני מפרמט אותו ב FAT32 והדיסק הראשון ב NTFS זה לא יצור בעיות?
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אין שום בעיה לעשות מחיצה אחת על FAT32 ושניה על NTFSובגלל שמיקום הרשימת קבצים שונה אולי זה יעבוד אבל נראה לי שיתכן שיש חלק מהדיסק שהוא פגוםצריך לבדוק את זה עם תוכנה יעודית של מקסטור וכרגע אין לי את הלינק בכל מקרה תנסה לפרמט לFAT32 ובינתיים אולי מישהו יתן לך את הלינק לתוכנת בדיקה או מקסימום כשאוכל (כנראה רק יום ראשון) אני אמצא לך את הלינק
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר קודם כל תודה רבה על העזרה שלךדבר שני איך אני מפרמט לFAT32מקודם היה לי את האפשרות הזאת בניהול הדיסקים (שהיתי עושה מחיצה חדשה)עכשיו יש לי רק NTFSאז איך אני עושה?
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים הנה קח לינק לתוכנת בדיקה זה בעזרת דיסקטhttp://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.3c67e325e0a6b1f6294198b091346068/?channelpath=/en_us/Support/Software%20Downloads/View%20By%20Category/Hard%20Drive%20Kits/ATA-SATA%20Family/Diagnostics&downloadID=22וזה בעזרת צריבת CDhttp://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.3c67e325e0a6b1f6294198b091346068/?channelpath=/en_us/Support/Software%20Downloads/View%20By%20Category/Desktop%20Storage/Maxtor%20Other/Diagnostics&downloadID=113כדי להפוך לFAT32 פשוט תמחק את המחיצה ותיצור אותה מחדש
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר אני לא מאמין!!! עכשיו הלך לי גם הראשון!!! :pissed: בנראה שהוא באמת היה פגום!!! הוצאתי את השני ושאני עושה ריסט הוא אומר לי ERROR LOADING WINDOWS משהו כזה לא זוכר בדיוק :kopfpatsch: מה אני יכול לעשות?? חוץ מלפרמט גם את הדיסק הזה יש לי מלא דברים עליו דרך אגב תודה על הלינק זה התוכנה שהזכרת מקודם לבדיקה של מקסטור?
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים חחח לא נעים עכשיוקודם כל קח הפסקה תרגעדבר שני לא סתם אמשך הביאה לך אותו כנראהדבר שלישי תבדוק תהארדיסק הראשון הראשי שלך במחשב אחר או ללא ההארדיסק הזה או על הבאס אחר גם אפילו כבל אחרדבר רביעי כדי לטפל בהארדיסק שקיבלת תחבר אותו לבד למחשב ותריץ עליו איזה אחד מהלינקים שהביאו לך עליו כדי לפרמט ולטפליכול להיות שיש בו איזה חלק מקולקל והשאר אפשר לתפעל או שהחלק המקולקל דופק את כולויכול להיות שהוא חצי עובד עם מלא תקתוקיםאו שהוא סתם איטי ומלא בסקטורים רעים (פגומים).רות סוףמי זאת רות?
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר דבר ראשון הדיסק השני זה לא מה שמטריד אותיאני רק רוצה שהראשון יעבוד בלי להצטרך לפרמט אותודבר שני הוא לא עולה על המחשב השני הוא לא מזהה אותומה אני יכול לעשות פליזזזזזז תעזרו ליי
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים פשוט לחבר למחשב את הדיסק הראשון ולבדוק שהכבלים מחוברים טובאם עדיין לא עובד להכנס לביוס לסטנדרט CMOS ולראות על איזה הגדרות מכוונים ההארדיסקיםאם מכוון על NONE או משהו כזה לכוון על אוטומטאו לטעון את הDEAFOLT
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר הכבלים מחוברים טוב ושאר ההודעה לא הבנתי כלום איזה הגדרות בביוס אני צריך לשים על NONEאו AUTO ומה זה לטעון את הדיפולט?? דיפולט של מה? סליחה על הבורות אבל לא ממש הבנתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.