עבור לתוכן

מסכים כחולים. האשם: NVENETFD.sys.

Featured Replies

פורסם

אהלן.

המסכים הכחולים האלה לא מוכנים לעזוב אותי במנוחה!!

ניתחתי את קבצי המינידאמפ עם התוכנה וכמעט בכולם (6 קבצים , תוך יומיים, מאז שהתקנתי את הווינדוס XP SP2 מחדש),

והקובץ האשם שגורם לכל הקריסות האלה הוא- NVENETFD.sys  הדפוק הזה!! :pissed:

זיהיתי את המיקום שלו במחשב והוא נמצא בתיקייה drivers בתוך תיקיית ה- windows.

מדובר בקובץ- Nvidia Networking Function Driver. כלומר- בעיה עם הדרייבר של Nvidia לכרטיס הרשת.

ואני גם מעלה תמונה שלו-

12062-manyak.JPG

ברגע שגילתי את הבעיה הזו, הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של Nvidia ל- nForce4, הלא הם- 6.66.

הם פשוט לא עשו כלום! המסכים הכחולים נמשכו. :screwy:

הסרתי אותם, והתקנתי את הדרייברים העתיקים שבאו עם לוח האם- ללא שינוי- המסכים הכחולים נמשכים. :kopfpatsch:

עשיתי חיפוש בגוגל של הקובץ הטורדן הזה (= :bash:) , רוב האתרים לא עולים בכלל. ובאלה שכן עולים-באף אחד מהם אין תשובה נורמלית לרפואה.

ישנו עוד קובץ אחד (מתוך ה-6) שקריסה אחת קרתה בגללו- וזהו- tcpip.sys. גם משהו שקשור לאינטרנט.

חייב להיות משהו שקשור לאינטרנט.

תגידו חברים, מה עושים?? למה הקובץ הטורדן הזה לא מפסיק לעשות מהומות במחשב החדש והחזק שלי?

עזרו בבקשה! תודה. :s07:

פורסם

אל תתקין את הפיירוול של NVIDIA

פורסם

אתה משתמש בכ.רשת הזה?, כי אם לא אתה יכול להוריד את הדרייברים ולא להתקין שום דרייבר אחר וככה הכרטיס לא יזוהה ויכול להיות שהבעיה תיפטר.

תנסה לבדוק ווירוסים וספייוור.

תבדוק במנהל ההתקנים אולי יש התנגשות בין התקנים שונים במערכת.

פורסם
  • מחבר

*אני לא מתקין שום פיירוול של Nvidia!!*

לא קיים ולא יהיה!!

ואני משתמש בכרטיס הרשת הזה, האון בורד של לוח האם. זה היחיד שיש לי במחשב.

וירוסים וספייוור- לא ייתכן, הווינדוס שלי בן יומיים. (ומסכי המוות האלה קיימים כבר חודשיים וחצי- מאז שקניתי את המחשב).

הסתכלתי במנהל ההתקנים אצל Network Adapters

והוא מזהה שתיים: 1) כרטיס השרת של לוח האם. 2) 1394 Net Adapter, היצרן הוא מיקרוסופט. (WTF? :-X)

פורסם

המסכים קיימים חודשיים וחצי והתקנת חלונות רק לפני יומיים...משהו לא מסתדר...

בכל אופן, יש לך בעיה בדריבר, לא קשור לSP2. תבדוק הגדרות בביוס אם מדובר בכרטיס און בורד, תבטל אותו אם צריך ותראה אם זה נמשך.

פורסם
  • מחבר

yahav, הלינקים לא עולים אצלי. (לא ניתן להציג דף זה).

ומט, מאז חודשיים וחצי, אם אני סופר נכון, התקנתי את הוינדוס בערך 10 פעמים, ובכל וינדוס שהיה היו מסכים כחולים,

והקובץ העיקרי שגרם לכך זהו- NVENETFD.sys .

( :pissed:)

ואתה אומר לבטל את כרטיס הרשת שעל לוח האם ?

אם אני מבטל אותו- אין לי אינטרנט.. :'(

פורסם

תבטל, תראה אם זה נמשך.

אם לא אז שתי אפשרויות:

1. בעיה פיזית בכרטיס רשת, קנה חדש ב30 ש"ח.

2. בעיה בדריברים, חכה לדריברים חדשים.

פורסם

רגע אחד איזה לוח יש לך בכלל?

K8NF-9

?????

פורסם
  • מחבר

ככןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!! :o

פורסם
  • מחבר

כןןן, הלוח אם שלי הוא GA-K8NF-9

ישנו קצה חוט?? :hi:

פורסם

אוקי, אני יודע שזה בכיוון שונה לגמרי ממה שהגעת עד עכשיו אבל גם לי יש את הלוח אם הזה והייתה לי בעיה דומה של מסכים כחולים, אבל אצלי זה היה בגלל הRAM, מסתבר שהוא לא אוהב שמחברים לו 2 סטיקים ב2 הסלוטים הראשונים (הכחולים), מאז שחיברתי אחד בכחול ואחד בכתום (סלוט 1 וסלוט 3) המחשב עובד בסדר (למרות שמשום מההיום גיליתי שאני מקבל את המסך הכחול הזה כל פעם שאני מנסה להפעיל את הדמו של GT Legends, אבל רק כשאני עושה את זה, בשום מקרה אחר זה לא קורה, מאוד מוזר), בקיצור, שווה לנסות, אולי זה יעבוד...

דרך אגב, אצלי ה1394 Net Adapter מבוטל, לא זוכר למה ביטלתי אותו, אבל הוא מבוטל, עוד נקודה ששווה להתחשב בה...

פורסם
  • מחבר

כן, אחי הבעיה נפתרה.

זה מה שבאמת עשיתי!

לפני כמה ימים שמתי עין על הרטיס הזה- 1394 וראיתי שהוא מופעל בכלל- למרות שהוא לא בשימוש.

ביטלתי אותו- ומאז אין מסכים כחולים!! :yelclap::xyxthumbs:

זה באמת יצר התנגשויות כנראה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים