פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים יש לי צורב DVD של HECורציתי לדעת האם פעולה ממושכת כמו צפיית 3 סרטים ברצף יכולה להזיק לו?כי אני יודע שהדיסקים מתחממים מאוד
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים למה להקפיץ?אולי תחכה בסבלנות שיענו לך?ולא נראה לי שזה גורם לשום סיכון.אין מה לעשות שהוא מחמם דיסקים בטירוף..זה ככה \=
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים תאורטית זה אמור לקצר את " חיי " הכונן שלך כי סה"כ זה דבר מכני וככל שמשתמשים בו יותר.....מעשית זה לא פוגע בכונן תשתמש בו בלי לפחד
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים כנ"ל גם לגבי הלייזר שבכונן - ככל שאתה משתמש בו יותר, אורך החיים שלו מתקצר, בדיוק כמו מנורה רגילה - ככל שהיא תדלק, כך אורך החיים שלה מתקצר.מצד שני - אין לך כל כך הרבה ברירות גם ככה -או לראות את הסרטים או שלא. העובדה שאתה רואה 3 סרטים אחד אחרי השני לא אמורה לגרום יותר נזק מאשר אם תצפה ב-3 סרטים ב-3 ימים שונים.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים זה כמו לשאול האם נסיעה מרובה באוטו שלך פוגעת בו... לזה הוא נועד ומן הסתם יש בלאי עם הזמן תלוי באיכות המוצר.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים זה כמו לשאול האם נסיעה מרובה באוטו שלך פוגעת בו... לזה הוא נועד ומן הסתם יש בלאי עם הזמן תלוי באיכות המוצר. בידיוק..
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים בחוברת של הצורב דיוידי שלי רשום שהוא טוב ל70000 שעות שימוש לא נראה לי שאתה צריך לפחד .
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים דיסקים נועדו כדי להתחמם, הם עמידים לזה. הנזק היחיד של החום הוא למחשב שלך.האם זה יהרוס אותו תוך שנה? לא נראה לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.