עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

נתונים של לוח אם

Featured Replies

פורסם

האם לוח אם מתקדם יותר מזה שהיה עשוי להציג נתונים שונים בתכנת EVEREST ממה שהציג הלוח הקודם? הכוונה לנתונים רחבים יותר? למישהו היה ניסיון כזה?

פורסם

קודם כל - לוחות אם שונים, יציגו נתונים שונים ב Everest. בנוסף - אם בלוח החדש יש חומרה נוספת (כמו בקר SATA, או 1394) ובלוח הקודם אין אותה, אז כמובן שתראה את הפרטים האלו ב Everest.

עכשיו - אתה מדבר על מקרה ספציפי או סתם באופן תיאורטי?

אגב, תבדוק תמיד אם הגירסה של Everest בה אתה משתמש היא האחרונה - אם הלוח שלך הוא מדגם חדש, ייתכן שגירסה ישנה פשוט לא תזהה אותו במדוייק.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על זה שכעת, לאחר התקנת לוח אם חדש ומתקדם קצת יותר מזה שהיה לי (תוך רצון להשאר עם אותו מעבד), נוסף נתון למעבד שלי שהינו

AMD ATHALON XP 1600

ועתה מופיע לו גם הזיהוי plamino (או palmino - אני לא זוכר כי איני מול המחשב כרגע) ואני איני יודע אם מדובר על אותו מעבד שהיה לי או שהטכנאי התקין לי מעבד אחר נחות יותר.

פורסם

1. מתי קנית את המחשב/מעבד? אם זה לפני שנתיים וחצי או 3 שנים, ייתכן בהחלט שקיבלתי מעבד Palomino (שיוצר ב 0.18 מיקרון).

2. האם גם לפני ההתקנה היה לך מעבד 1600? תבדוק בקבלות/תעודות אחריות שקיבלת עם המחשב כדי לוודא.

3. האם התקנת גירסה חדשה יותר של Everest? אם כן יכול להיות שבגירסה הקודמת הנתון הזה לא הופיע או שהופיע במקום אחר בתוכנה.

פורסם
  • מחבר

1. מתי קנית את המחשב/מעבד? אם זה לפני שנתיים וחצי או 3 שנים, ייתכן בהחלט שקיבלתי מעבד Palomino (שיוצר ב 0.18 מיקרון).

2. האם גם לפני ההתקנה היה לך מעבד 1600? תבדוק בקבלות/תעודות אחריות שקיבלת עם המחשב כדי לוודא.

3. האם התקנת גירסה חדשה יותר של Everest? אם כן יכול להיות שבגירסה הקודמת הנתון הזה לא הופיע או שהופיע במקום אחר בתוכנה.

המחשב מלפני 3.5 שנים וגם לפני ההתקנה היה מעבד 1600, רק שהתכנה לא הראתה את הנתון הזה.

פורסם

ilanb0

אני מבקש שזה יהיה הת'רד האחרון על המעבד שלך

לא צריך כמה דיונים על אותו נושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.