פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים שלום!יש לי מחשבpentium 4 3.00 GHZ s-478abit vt7readeon 9550 gigabyteעכשיו ככה זה הבעיות:1) איך נאי רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך?2) כל כמה זמן שאני משחק פתאום המשחק נתקע וזה עושה שגיאה עם VPU RECOVER או משהו כזה או שפשוט נתקע כל המשחב וצריך רק לעשות ריסט...\מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? וממה נובעת הבעיה??
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים 1. אם אין חיישן טמפרטורה אתה לא תראה אותה2. תבטל את הVPU RECOVER בדרייברים שלךיש סטיקי בראש הפורום שמסביר את זה. ותקרא את החוקים כל עוד אתה שם
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים בדרייברים של הכרטיס מסך , אמורה להיות אפשרות לראות את המטפ'אבל זה לא בטוח,אולי אין לך חיישן על הכרטיס מסך.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר אם אין לי חייישן והבעיה היא באמת התחממות מה אני עושה?(כבר ניסיתי לבטל פעם את הVPU RECOVER)
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר זה צריך לעלות בסביבות ה40 שקל? לא?(מאורר)מה שכן כשהיה לי תדרייברים הישנים יתר (רק שהם היו ממש ישנים כי זה מה שקיבלתי עם הדיסק של הכרטיס9)המחשב היה נתקע רק לעיתים רחוקות...אולי אני פשוט יתקין דרייבר ישן אחד אחד (בסדר יורד) עד שאני ימצא אחד שזה לא קורה בו?כי בכל זאת המחשב חדש...אני לא רוצה שההורים שלי יכעסו שכבר צריך לתקן בו משהו...
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר בוא נגיד ככה כמה עולה מאורר 80 מ"מ?וכמה אולה 120?ויש לך אולי רעינונות איך לחבר אותו
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים צה, חכה רגע לפני שאתה שולח אותו לבזבז סתם כסף כי הייתה לי אותה הבעיה בדיוק עם הX800XT שלי והבעיה לא הייתה מעלותקודם כל, זה קורה רק רק כשאתה במשחקים?אולי אני פשוט יתקין דרייבר ישן אחד אחד (בסדר יורד) עד שאני ימצא אחד שזה לא קורה בו?כן תנסה לעשות את זה, זה עוזר לפעמיםאם אתה בטוח שזה בגלל הטמפ' תעשה כזה דבר, פתח את הדלת הצדדית של המארז שלך, שים מול הכרטיס מסך מאוורר ביתי ותפעיל אותו על עוצמה חזקה ובו זמנית תשחק במשחק שתוקע לך את המחשב ותיראה אם הבעיה נמשכת... אם היא נמשכת אז הבעיה היא לא בגלל חום אלא בגלל הכרטיס עצמו או בגלל משהו אחר שקשור לחומרה/תוכנה שמותקן אצלך במחשב...ואם היא לא נמשכת אז כניראה שהבעיה כן בגלל חימום ואז כדאי שתקנה קירור לכרטיס מסך... אבל זה לא נשמע לי הגיוני כל כך
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר אוקיי קודם תודה לךעכשיו גם קרה פעם או פעמיים שפשו המחשב היה כאילו על 4 BIT ולא היה אפשר לשנות את זה רק אחיר כמה ריסטים (או שכיביתי תמחשב לקצת זמן? אני לא זוכר בדיוק)עכשיו, רציתי לדעת מה היתה הביעהאצלך?
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים אצלי הכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות לאט לאט עד שהוא מת לבסוף... אבל הייתה לי אחריות והחליפו לי אותותנסה להריץ את הכרטיס במחשב אחר אם יש לך אפשרות בשביל להיות בטוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.