עבור לתוכן

מאיפה ניתן להוריד לינוקס אם תמיכה מלא ב 64ביט?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין באתר שממנו ניתן להוריד כל הפצה או את רוב ההפצות של לינוקס אם תמיכה מלאה ב 64 ביט.

במקרה ולא קיים כזה אני מעוניין לקבל לינק/אתר להורדה של הפצה מנדייק אחרונה אם תמיכה מלאה ב 64 ביט.

תודה רבה

פורסם

אין יותר מנדרייק, עכשיו קוראים להם מנדריבה. קישורים להורדה אפשר למצוא באתר שלהם (גלול למטה עד ל- LE2005 ISO CD for x86_64).

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה קטנה שרציתי לדעת

התמיכה היא רק במעבדי AMD64 או גם באינטל פנטיום 4 3.0 64?

פורסם

תמיכה בכל סוג של x86_64.

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

לא ממליץ לך.

התמיכה של מערכת ההפעלה ב-64 ביט היא אולי מלאה אבל לא כל התוכנות כבר תומכות ב-64 ביט ולפעמים יקרה מצב שתרצה להוריד תוכנה והיא לא תתמוך ב-64 ביט והיא פשוט לא תעבוד.

מה רע בגירסאות ה-32 ביט?

פורסם
  • מחבר

לא ממליץ לך.

התמיכה של מערכת ההפעלה ב-64 ביט היא אולי מלאה אבל לא כל התוכנות כבר תומכות ב-64 ביט ולפעמים יקרה מצב שתרצה להוריד תוכנה והיא לא תתמוך ב-64 ביט והיא פשוט לא תעבוד.

מה רע בגירסאות ה-32 ביט?

אין משו רע פשוט הזמנתי מחשב אם מעבד 64 ביט אז חשבתי אולי לנצל את מלאו

אבל אם אתה אומר אז טוב אני יתקין 32 ביט

פורסם

אז עדיף באמת שתתקין גירסת 32 ביט כי יש כמה תוכנות שלא תומכות ב-64 כמו למשל XMMS ויש עוד מספיק דוגמאות.

פורסם
  • מחבר

אז עדיף באמת שתתקין גירסת 32 ביט כי יש כמה תוכנות שלא תומכות ב-64 כמו למשל XMMS ויש עוד מספיק דוגמאות.

אאאא! :o

מה זה אני לא יכול בלי XMMS!! אין אני מתקין 32 ביט!

תודה רבה

פורסם

להבנתי, מערכת לינוקס 64 ביט, מגיע עם ספריות מוכנות לאמולציה מלאה של 32 ביט, ככה שתוכנות כמו OPEN OFFICE ואחרות שלא עובדות ב 64 ביט, עדיין יכולות לרוץ בלי בעיה על מערכת הפעלה 64 ביט באמולציה, לא?

פורסם
  • מחבר

להבנתי, מערכת לינוקס 64 ביט, מגיע עם ספריות מוכנות לאמולציה מלאה של 32 ביט, ככה שתוכנות כמו OPEN OFFICE ואחרות שלא עובדות ב 64 ביט, עדיין יכולות לרוץ בלי בעיה על מערכת הפעלה 64 ביט באמולציה, לא?

יכול להיות ואתה צודק אבל אני לא משתמש מנוסה בלינוקס ואין לי כוח ורצון להיתעסק באמולציות וכל זה

אבל תודה על המידע

פורסם

סבבה, אבל שתדע, אין מה להתעסק, זה הכל אמור להיות מובנה באופן פשוט (למשל כשהתקנתי OPEN OFFICE או FIREFOX ודברים אחרים של 32 ביט המנהל PACKAGES ישר התקין לי את הספריות 32 ביט והכל רץ בסדר)...

פורסם
  • מחבר

טוב אני יראה כבר

תודה בכל מקרה

פורסם

שלום.

יש לי מנדרייק 10.2 גירסה של 32BIT רציתי לשאול אם הייתי מוריד גירסה של 64BIT הייתי יכול להתקינה על מעבד של 32?

והאם הייית יכול לעשות ההפך להתקין גם את גירסת ה32BIT וגם את ה 64BIT של גירסה שמיודעת רק למעבדי ה64BIT..

פורסם

גירסא 64 ביט לא ניתן להתקין על מחשב 32 ביט

בקשר לשאלה ההפוכה

AMD64 ומעבדי P-4 עם תמיכה בAMD64 יכולים לעבוד גם בתור מעבד 32 ביט רגיל

כלומר אין בעיה להתקין מערכת 32 ביט על מעבדי 64 מהסוגים האלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים