פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים נכון.ל-U10 נראה לי יש יותר שעות סוללה.וגם ל-H10 JUINIOR של ג'יגה אני לא זוכר אם יש של שתי ג'יגה יש זמן סוללה של 45 שעות סוללה נטענת!!!
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים לא יודע מה איתכם, אני אישית לא מתלהב.עדיין הנגן בא עם באנדל עלוב, וגם זמן הסוללה שלו כמו של הג'נריים...בנוסף, הוא לא כולל רדיו וטייפ מנהלים שזה אופציות נחמדות שיש בכל נגן אחר היוםהיתרון היחיד שלו הוא שהוא פלאש עם נפח של מיקרודרייב.בנוסף, אני גם לא מתלהב מהעיצוב שלו, שאמור להיות שיק גם הרבה לא התלהבו מהמיני וסתכל כמה הוא מכר תבין אפל לא מסתכלים עלינו אלאל ע השוק האמריקאי והיפני (קצת)
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים לא יודע מה איתכם, אני אישית לא מתלהב.עדיין הנגן בא עם באנדל עלוב, וגם זמן הסוללה שלו כמו של הג'נריים...בנוסף, הוא לא כולל רדיו וטייפ מנהלים שזה אופציות נחמדות שיש בכל נגן אחר היוםהיתרון היחיד שלו הוא שהוא פלאש עם נפח של מיקרודרייב.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אולי הוא יעשה קצת סדר בשוק נגני הפלאש.נגן פלאש של 512 שקלים שחברה אחת מייצרת והמון חברות ק שמות עליו את הלוגו שלהן עולה קצת פחות משקל למגה בייט.נגן פלאש טוב יותר של חברה ידועה עם דגם ייחודי לה עולה שני שקלים למגה בייט ואפילו יותר.נגן של 1 גיגה בייט עולה כמו אייפוד קטן או 200 שקל פחות מנגן של 20גיגה בייט.מישהו חייב להפסיק את הסחיטה הזאת. אולי הוא האייפוד החדש יעשה את זה.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים עזבו אותכם מה Nano , תעברו ל Ipod Fleaאוייש זה ישן בטירוף !!!!!תראה לעומת ה'"flea" המוצר באמת יחודי מיסוגו ביחס של גודל לנפחאתה באמת חושב שיש כזה דבר iPod Flea ? ? ? זה בדיחה למי שלא הבין.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים תראה לעומת ה'"flea" המוצר באמת יחודי מיסוגו ביחס של גודל לנפחקיבלת ברצינות את הקטע של הFLEA?
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר אני יודע שזה בדיחה על הshuffle מה שאני אומר לא כמו שהshuffle והכיאלו flea המוצר שהם הוציא המחיר לגודל לכמות gb היא כרגע מהטובה בעולם
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים למשהו יש תמונה של הU10?*ובקשר לדיון, אין ספר שהאייפוד נאננו הולכת להיות הקנייה הבאה שלי.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אתה לא יכול לעשות חיפוש באתר של אייריבר\מיסטיקריבר(www.misticriver.net)\גוגל?בכל מקרה אני לא בטוח כלל וכלל שהנאנו יהיה עדיף על ה-U10.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.