פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים שלום לכולם.אתמול ניקיתי את המארז מבפנים,ופירקתי את כרטיס המסך ואת קירור המעבד.בפירוק המעבד הופרד בטעות מהקירור (ראיתי איזה חומר אפור שמדביק את המעבד לקירור).כשהרכבתי חזרה את הקירור 4 פינים של המעבד התעקמו,אז יישרתי אותם והרכבתי בעדינותאת המעבד לתושבת שלו וכנ"ל את הקירור.הפעלתי את המחשב ו...חושך מצריים הכל שחור (המסך דולק הנורית כתומה).קראתי בפורום שיכול להיות שהכרטיס מסך לא יושב טוב,אז חיזקתי אותווהפעלתי ואותו הסיפור חוזר על עצמו.נראה לי שנדפק המעבד איזה SHIT.מה נראה לכם מכל העסק הזה?אני חייב את עזרתכם בדחיפות.
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים איזה מעבד זה?יש ציפצופים מהמחשב?תנסה לפרק שוב את המעבד מהתושבת שלו ותרכיב אותו שוב.תביא תמונת תקריב של הפינים.
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר מעבד: P4 3.0אין ציפצופיםכרגע אין אצלי מצלמה אז אין תמונות.אני אשתדל להביא בדחיפות כדי שתראו.לפרק עוד פעם.......אני כבר מפחד לגעת בזה.
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים כנראה לא עיקמת בחזרה מספיק טוב את הפינים.מה לעשות,תתחחייב לפרק שוב,ולהתסכל טוב טובעם זכוכית מגדלת או משהו
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר אבל הסתכלתי טוב כשהכנסתי את המעבד לתושבת וזה נראה טוב אבלמה יש להפסיד אנסה שוב בכל זאת.אם יש לי אחריות עליו זה תופס כל העסק ביש הזה?
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מה הקשר עכשיו שהכנסת את המעבד טוב,אני מדבר על הפינים.מספיק שפין אחד לא יישב נורמלי כמו השאר,ולא יקבל את "הזרם" והפקודות מהמעבד,ללוחאז המחשב לא יעלה.
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מה שלא תעשה תהייה סופר עדין כי למרות שכבר היו פה מקרים של פינים שנשברו המעבד בדרך נס ממשיך לעבוד לא כדאי לקחת את הסיכון וגם אני דיי בספק אם תוכל לממש אחריות כי אתה בעצמך גרמת את הנזק יהייה לך די קשה לטעון שהפינים התעקמו או נשברו לבד
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר בכל מקרה ניסיתי שוב לפרק ובשיא העדינות לבדוק את הפינים ולהרכיב אבל שום דבר לא עוזר.יש לי חבר טכנאי מחשבים אולי הוא יכול לבדוק יותר טוב ממני,ובמקרה הכי גרוע נחליף מעבד לצערי הרב.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר חברים,בשעה טובה ומוצלחת נפתרה כל הבעיה (תודה לאל ). המעבד לא ישב בצורה מדוייקת עם התושבת וכמו שנאמר כאן, הפינים לא נתנו מגע טוב ולכן לא עבד לי כלום. אני מאוד מודה לכם על הייעוץ תמשיכו כך.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.