עבור לתוכן

דיג (כן דגים...) מי למה ואיך?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

חבר טוב שלי הדביק אותי בחיידק הדיג רק מהסיפורים שלו...

אני רוצה נכון להיום להיכנס לחווית הדייג אך אני לא מבין כלום.האם יש לכם ידע שאתם יכולים לחלוק איתי/אתרים/אתרי קניה ומכירה של ציוד דיג

בתודה

נועם

פורסם

אין מה לחלוק

פשוט תלך איתו כמה פעמים ולאט לאט תלמד לבד

פורסם

נכון, מעלי אמרו דברים נכונים מאוד, רק אני יגיד לך דבר אחד, ההבדל בין דיג באתר ודיג "פראי" (הים או הכינרת למשל ולא אתר מיוחד), כי באתר זה סתם שטויות, אני אישית לא רואה את זה כדיג, ובקשר לציוד, פשוט תלך לחנות ספורט או חנות שמוחרת ציוד ותתן תקציב, הם כבר יסדרו לך הכל. (בין 400-1400 אם אני זוכר נכון.)

פורסם

וקח איזה אייפוד כי אתה הולך למות משיעמום

פורסם

חחח כן אחי קח איתך נגן כי כשהלכתי אם סבא שלי לדיג לא תפסתי כלום והשתעממתי

פורסם

דייג משעמם? דייג הולך בדיוק 10 דקות לכל היותר...זורים רימון למים ואחרי 5 שניות מתחילים להסוף את הדגים..הם יצופו ככה יהיה לך דגים לחודש.

פורסם

I LOVE fishing, I been doing that since I was 5 or so. In rivers, lakes, at sea, even in ice holes in my hometown in Siberia. It is awesome, so I think, but problem is that most places in Israel are suffering from pollution and overfishing so if you want a good spot to fish, get the hell away from urban areas, never fish anywhere arround Tel-Aviv, or entire Gush-Dan for that matter. Best fishing spots I know are in small rivers up at northen Gallilei (Bezet River), the Golan, and also along the northen shores of Israel. The "cherry in the cream" would be Atlit, just stay away from fences in the water, haha. Also this abandoned beach strip, about 8km long, that stretches from Atlit to Hof Ha-Karmel and also arm round Hof Ha-Bonim and at Rosh-Pina and arround it. Those are the best and cleanest places to fish at. I seen some old guys fishing in Bat-Galim but I don't remember them comming home with a basket full of catch...

Have fun. :)

פורסם

I LOVE fishing, I been doing that since I was 5 or so. In rivers, lakes, at sea, even in ice holes in my hometown in Siberia. It is awesome, so I think, but problem is that most places in Israel are suffering from pollution and overfishing so if you want a good spot to fish, get the hell away from urban areas, never fish anywhere arround Tel-Aviv, or entire Gush-Dan for that matter. Best fishing spots I know are in small rivers up at northen Gallilei (Bezet River), the Golan, and also along the northen shores of Israel. The "cherry in the cream" would be Atlit, just stay away from fences in the water, haha. Also this abandoned beach strip, about 8km long, that stretches from Atlit to Hof Ha-Karmel and also arm round Hof Ha-Bonim and at Rosh-Pina and arround it. Those are the best and cleanest places to fish at. I seen some old guys fishing in Bat-Galim but I don't remember them comming home with a basket full of catch...

Have fun. :)

תגידי, ניראה לך שיש מישהו בכל האתר הזה שמתכוון לקרוא את המגילת אסתר שרשמת?! ועוד באנגלית?!  :o

wtf?!  ???

תכתבי בעברית... מספיק לי בשעורי אנגלית לסבול אנגלית. :-X (תוריד איזה חבילת שפה או משהו :screwy: )

פורסם

תגידי, ניראה לך שיש מישהו בכל האתר הזה שמתכוון לקרוא את המגילת אסתר שרשמת?! ועוד באנגלית?! :o

רוצה להתערב על זה ? :smile1:

פורסם

חשבת על זה שאולי היא גרה בחול ואין לה מקלדת עברית?

פורסם

פעם ראשונה (ויחידה) שניסיתי לדוג, לקחתי חכה עם חבר שלי, הלכנו וניסינו את מזלנו (חוף הבונים).

הדגים אכלו לי את כל הלחם.

אחר כך איזה דייג ריחם עלינו ונתן לנו איזה תולעת ארוכה ומגעילה, שהיינו צריכים לחתוך לכמה חתיכות :)

חוץ מאיזה שני דגיגים מסכנים שתפסנו (וזרקנו אותם חזרה) לא תפסנו כלום. :nixweiss:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

אמליץ לקחת נגן MP3 או איזה ספר טוב...

פורסם

טוב יאללה, די לחזור אלף פעם על אותו דבר...

פורסם
  • מחבר

ה"שיעמום" הזה זו בדיוק המטרה...ללכת להירגע קצת..לא לתפוס מלא דגים..הדגים זה המטרה אבל פה הדרך (להירגע) הרבה יותר חשובה לי מהמטרה עצמה!

פשוט לשבת ולהנות מהשקט...בלי סלולרי...ובלי מכוניות..פשוט אוויר נקי ורחש הגלים.

פורסם

אווא אווא אווא מה אני רואה פה! אישור רשמי! מואהאהאה בלוסקי שמור על נפשך... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים