פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים הדבר היחיד שיקרה זה עלייה במספר העברייניםמצטער אבל אני לא מתכוון ליסוע 70 כשהכביש ריק
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים אני מתחיל לנהוג בצורה מסוכנת רק כשנוהגת מאלצת אותי לרדת מ-140 ל-70 כשמתחשק לה לנסוע בנתיב שמאלי בכביש ריק !
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים משרד התחבורה האמריקאי השקיע מאמצים רבים בפיתוח חגורת בטיחות חדשה המצמצמת ב- 45% את כמות התאונות כאשר חוגרים אותה נכון:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים משרד התחבורה האמריקאי השקיע מאמצים רבים בפיתוח חגורת בטיחות חדשה המצמצמת ב- 45% את כמות התאונות כאשר חוגרים אותה נכון: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: חזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק! הטיפשות חוגגת מתי המטומטמים האלה יבינו שמגירות גורמת רק ל-2% של תאונות (לפי סטטיסטיקה) אני מתחיל לנהוג בצורה מסוכנת רק כשנוהגת מאלצת אותי לרדת מ-140 ל-70 כשמתחשק לה לנסוע בנתיב שמאלי בכביש ריק ! מה תגיד על זה כשהן מנסות לפנות מנתיב ימין שמאלה בצומת בלי לאותת, זאת בעיה לא יעזור כלום הישראלים לא יודעים לנהוג בשיט! אפילו עם יגבילו את המהירות ל 30 קמ"ש עדיין ניראה לי יהיו תאונות וחלצי מהנהגים של המוניות והאוטובוסים בכלל צריך לשלולל את הראשיונות, אצלינו החיפה הם פשוט מטורפים , אף פעם אבל אף פעם לא ראיתי נהג מונית מאותת, הם יוצאים מהתחנות בלי להיסתכל אפילו. היה מקרה שפעם אחת אוטובוס כמעט לא נכנס בי וכן מה לעזעזל יש לאוטובוס לחפש בנתיב השמאלי חוץ מלתקוע את כל התנועה והזקנים המעצבנים האלה שנוסעים 40 במקום של 70 בעעע ויש עוד כל כך הרבה בעיות שצריך לטפל בהם ליפני הגבלת מהירות, ותיראו מה שהם עושים פשוט מעצבן :pissed: :pissed:
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים אין כמו לנסוע בהדר בבוקר - וטוב שכך ;D בד"כ אי אפשר לעבוד שם כמעט עם האוטו, עדיף שלא להיכנס לשם
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים I don't understand why ya'll so angry. I mean, are you in a hurry someplace? It's not like ya'll have a date. Muhahaha > >
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים Wrong, bucko! I already got me a man. He he he... Women too prefer blondes. ;D And of course, there's an Oi! gig tomorow night, and I already met friends here whom I'm going there with tomorow and you... You can go to the "Rainbow Bar" with Mini as far as I care.
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים רעיון מטופש אני מסכים עם מי שאמר כאן שהתרבות נהיגה היא הבעיה. הנהגים הישראלים חסרי נימוס וסבלנות וחוקים בשבילם זה רק רשות
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים משרד התחבורה האמריקאי השקיע מאמצים רבים בפיתוח חגורת בטיחות חדשה המצמצמת ב- 45% את כמות התאונות כאשר חוגרים אותה נכון:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.